De voordelen voor kandidaten

Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Want hoe beter we je kennen, hoe groter de kans dat we een passende uitdaging voor je vinden. Dat is goed voor jou, je toekomstige werkgever en onze reputatie als betrouwbare matchmaker.

Je nieuwe baan begint bij een bakkie

Natuurlijk gaan we snel voor je aan de slag, maar laten we bij het begin beginnen. Wie ben je, wat is je achtergrond en wat wil je graag gaan doen? Tijdens een persoonlijk gesprek met een van onze specialisten nemen we je cv door en gaan we uitgebreid in op je wensen en eisen. Alles komt aan bod: van zakelijke doelen tot persoonlijke groei en financiële verwachtingen.

Samen op zoek naar je nieuwe klus

Nadat jullie alle details hebben doorgenomen, duik je samen in de openstaande vacatures. Doordat veel van de specialisten van Derec zelf in het onderwijs, de zorg of kinderopvang hebben gewerkt, kunnen ze je waardevolle adviezen geven. We denken graag buiten bestaande hokjes en geloven dat persoonlijkheid en inzet vaak meer over potentie zeggen dan een waslijst aan werkervaring. Daardoor schotelen we je soms vacatures voor waar je misschien nog nooit aan had gedacht. Natuurlijk bepaal je helemaal zelf wat je met onze suggesties doet.

In contact met potentiële werkgevers

Als je interesse hebt in een vacature, zijn wij weer aan zet. We nemen contact op met de werkgever, bespreken je cv met de juiste mensen en plannen een afspraak voor je in. Heb je hulp nodig tijdens de voorbereiding op je sollicitatiegesprek? Laat het ons weten!

De baan is binnen

Als jij en de opdrachtgever enthousiast zijn, heb je je baan! Eventuele salarisonderhandelingen nemen wij voor onze rekening. Daarnaast maken we je contract op en vragen een verklaring omtrent gedrag voor je aan.

In dienst bij Derec

We willen dat jij je voor 100% op je werk kunt richten. Daarom houden we administratie taken en achterliggende processen zo veel mogelijk bij je weg en zorgen we goed voor je.

  • We bepalen samen je inschaling.
  • Reiskosten worden onbeperkt vergoed.
  • Veel opleidingsmogelijkheden via de Derecademy
  • Alle schoolvakanties binnen je contractperiode krijg je doorbetaald.*
  • Altijd een luisterend oor. Gaat het niet helemaal lekker op je werk? We zoeken samen een oplossing!
  • We betalen elke vier weken uit (dus 13 keer per jaar).

Moet je van ver komen? Vraag naar de mogelijkheden voor overnachting of een leaseauto.

*Alleen bij Derec Onderwijs

Hoe leuk is het werken bij Derec?

We kunnen je er zelf over vertellen maar misschien is het beter om te luisteren naar de mensen die via Derec werken of hebben gewerkt. Op onze Facebookpagina worden regelmatig reviews geschreven. Deze zijn hier allemaal te lezen!

Ook voeren we jaarlijkse een medewerkerstevredenheidonderzoek uit. Uit het onderzoek van 2019 blijkt dat 95% van onze uitzendkrachten zich gewaardeerd voelt door Derec. Daar zijn we trots op! Enkele quotes van onze medewerkers:

“Ik waardeer het persoonlijke contact. Een handgeschreven kaartje, een belletje na mijn eerste werkdag en de oprechte interesse die Derec medewerkers (in mijn geval voornamelijk door Ralph Koreman) tonen in mij als persoon en werknemer laten me gewaardeerd voelen. Daardoor zou ik Derec bij iedereen aanbevelen.”

“Bij Derec word je gezien! Ik voel mij daardoor gewaardeerd”

“Ik heb met plezier voor Derec gewerkt. Mocht het nodig zijn, dan zou ik in de toekomst een beroep op ze doen”

“Ondanks dat je gedetacheerd bent heb ik mij altijd wel verbonden met Derec gevoeld. Het personeel van Derec is betrokken en communiceert op een duidelijke, vriendelijke en informele manier, iets wat ik als heel prettig heb ervaren. Ook kreeg ik altijd snel en duidelijk antwoord op mijn vragen over zaken m.b.t. tot mijn salaris. Daarnaast werd dat altijd stipt op tijd uitbetaald.”

“Jullie doen echt super werk!”

“Ga vooral zo door :-) “

“Erg goed geregeld allemaal”

“Pluimpje voor de prima begeleiding!”

“Bedankt voor het vinden van een leuke school. De school past echt bij me.”

“ Wat een top team zijn jullie! Betrokken en enthousiast. Blijf gaan zoals jullie nu gaan!”

“ Bedankt voor het vertrouwen en de support :-) Fijne vakantie!”

“Ik heb de professionele en persoonlijke betrokkenheid en het vertrouwen vanuit Derec enorm gewaardeerd.”

“Ga zo door, jullie doen het goed!”

“Vooral jullie toegankelijkheid, hartelijkheid en betrokkenheid vind ik heel bijzonder!”

“Ik vond het heel attent van ze dat ze echt zo betrokken zijn bij hun personeel”

Jouw droombaan!

Hoe leuk je werk ook is, sommige kansen kun je niet laten liggen. Vertel hoe je perfecte baan eruitziet, dan geven wij je een seintje wanneer er een passende vacature vrijkomt.