Werken in de kinderopvang

Werken in de kinderopvang is uitdagend en bijzonder. Als pedagogisch medewerker ben je dagelijks bezig met de ontwikkeling van kinderen en zie je ze echt opgroeien. Zorg jij goed voor de kinderen? Dan zorgen wij dat je een werkplek vindt die helemaal past bij je wensen en overtuigingen. Samen kijken we naar wat je echt wilt en zoeken we de leukste vacatures kinderopvang.

Werken in de kinderopvang: werk waarin je je thuis voelt

Wil jij in de kinderopvang werken en ben je op zoek naar vacatures kinderopvang? Natuurlijk hopen we dan dat je snel aan de slag kunt, maar het belangrijkste vinden we dat je een plek vindt waar je je thuis voelt. Daarom laten we je graag kennismaken met verschillende werkgevers, zodat je weloverwogen je keuze kunt maken. Weet je juist heel goed wat voor type kinderopvang bij je past? Dan zoeken we vacatures kinderopvang die binnen dat profiel vallen. Ons werk draait om jou. Daarom houden we het persoonlijk en zorgen we goed voor je. We gaan graag het gesprek met je aan over de balans tussen werk, persoonlijke ontwikkeling en een eerlijke beloning. Ben je nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan nu in!

Specialist in kinderopvang

Iedereen uit ons team heeft ervaring met werken in de kinderopvang of is opgeleid als pedagogisch medewerker. Daardoor weten we als geen ander wat er speelt binnen de branche, wat er moet gebeuren en wie daarvoor nodig zijn. Wil je op flexibele basis werken in de kinderopvang, of juist met een contract voor lange(re) tijd? Bespreek het, want we denken graag met je mee. Bevalt het zo goed bij een kinderopvang dat je er in dienst wilt? Dan gaan we met de werkgever in gesprek om dat in orde te maken.

Volgende stap: basisonderwijs?

Derec is al jaren actief binnen het onderwijs. Dus als je na een tijd werken in de kinderopvang door wilt groeien naar het basisonderwijs, kunnen we je daarbij helpen. Zo kun je via Derec werken in de kinderopvang combineren met een pabo-opleiding. Sterker nog, als je via Derec werkzaam bent, vergoeden we (een deel van) deze opleiding. We kijken dan samen met jou hoe je het beste je tijd tussen werk en studie kunt indelen. Wil je hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op.

Vacatures kinderopvang

Je kunt natuurlijk zelf in onze vacaturebank op zoek gaan naar vacatures kinderopvang. Maar daar staan er zo veel, dat je misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Schrijf je daarom bij ons in. Dan gaan wij op zoek naar een functie die met jouw voorkeuren matcht. Ook nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek, zodat we je beter leren kennen. Ben je beschikbaar en wil je weten welke vacatures kinderopvang Derec momenteel heeft? Neem dan contact met ons op.

Vacatures in de kinderopvang

 • Flexibele pedagogisch medewerker met ervaring gezocht!

  Amsterdam

  Ben jij een aanpakker met de nodige ervaring als pedagogisch medewerker? Voor een kinderdagverblijf in Amsterdam ben ik op zoek naar een flexibele pedagogisch medewerker. Je gaat aan het werk op verschillende locaties en met verschillende groepen. Ben jij de stabiele pedagogisch medewerker die ik zoek?

 • Huiselijke opvang zoekt ervaren pedagogisch medewerker voor de babygroep

  Baarn

  Wil jij aan de slag op een kleinschalige en huiselijke kinderopvang? Voor een kinderopvang ben ik op zoek naar een pedagogisch medewerker die voor 24 tot 32 uur per week aan de slag gaat met de allerjongste kinderen van de opvang. Je hebt ervaring binnen de kinderopvang en staat te popelen om te beginnen!

 • Ervaren en betrokken pedagogisch medewerker gezocht voor de babygroep

  Amsterdam

  Ben jij 4 dagen per week beschikbaar en werk jij het allerliefst met de baby’s? Voor een jong team op het kinderdagverblijf ben ik op zoek naar een pedagogisch medewerker met de nodige ervaring. Ben jij op zoek naar een plek waar jij voor de lange termijn aan de slag kan en sta jij stevig in je schoenen? Dan is dit de plek voor jou!

 • Creatieve pedagogisch medewerker gezocht voor een gezellige BSO!

  Rotterdam

  Ben jij creatief op verschillende vlakken? Zowel met knutselen, activiteiten bedenken en oplossingen bieden? Weet jij wat hip is onder de schoolgaande kinderen en kan jij hier goed op in spelen? Dan zoekt dit enthousiaste en gezellige team jou! Na de zomer hebben ze versterking nodig voor 4 middagen in de week! Lees verder en solliciteer!

 • Dreumesgroep van groene opvang zoekt betrokken pedagogisch medewerker

  Rotterdam

  Wil jij aan de slag op een heerlijke groene en ruimtelijke opvang? Waar de kinderen en medewerkers elkaar echt kennen? Voor een huiselijke en fijne opvang ben ik op zoek naar een pedagogisch medewerker die zich gaat ontfermen over de dreumesen! Je bent hier voor 3 dagen in de week welkom en krijgt hier echt de ruimte om activiteiten te ondernemen en mee te denken over het reilen en zeilen van de opvang.

Jouw droombaan!

Hoe leuk je werk ook is, sommige kansen kun je niet laten liggen. Vertel hoe je perfecte baan eruitziet, dan geven wij je een seintje wanneer er een passende vacature vrijkomt.