Een baan waar je beter van wordt

Uitblinken in de kinderopvang

Werken in de kinderopvang is uitdagend en bijzonder. Als pedagogisch medewerker ben je dagelijks bezig met de ontwikkeling van kinderen en zie je ze echt opgroeien. Zorg jij goed voor de kinderen? Dan zorgen wij dat je een werkplek vindt die helemaal past bij je wensen en overtuigingen. Samen kijken we naar wat je echt wilt en zoeken we de leukste vacatures kinderopvang.

De leukste vacatures binnen de kinderopvang

Werken in de kinderopvang: werk waarin je je thuis voelt

Wil jij in de kinderopvang werken en ben je op zoek naar vacatures kinderopvang? Natuurlijk hopen we dan dat je snel aan de slag kunt, maar het belangrijkste vinden we dat je een plek vindt waar je je thuis voelt. Daarom laten we je graag kennismaken met verschillende werkgevers, zodat je weloverwogen je keuze kunt maken. Weet je juist heel goed wat voor type kinderopvang bij je past? Dan zoeken we vacatures kinderopvang die binnen dat profiel vallen. Ons werk draait om jou. Daarom houden we het persoonlijk en zorgen we goed voor je. We gaan graag het gesprek met je aan over de balans tussen werk, persoonlijke ontwikkeling en een eerlijke beloning.

Volgende stap: basisonderwijs?

Derec is al jaren actief binnen het onderwijs. Dus als je na een tijd werken in de kinderopvang door wilt groeien naar het basisonderwijs, kunnen we je daarbij helpen via ons traject ‘Leerkracht van Morgen’. Zo kun je via Derec werken in de kinderopvang combineren met een pabo-opleiding. Sterker nog, als je via Derec werkzaam bent, vergoeden we (een deel van) deze opleiding. We kijken dan samen met jou hoe je het beste je tijd tussen werk en studie kunt indelen.

Specialist in kinderopvang

Iedereen uit ons team heeft ervaring met werken in de kinderopvang of is opgeleid als pedagogisch medewerker. Daardoor weten we als geen ander wat er speelt binnen de branche, wat er moet gebeuren en wie daarvoor nodig zijn. Wil je op flexibele basis werken in de kinderopvang, of juist met een contract voor lange(re) tijd? Bespreek het, want we denken graag met je mee. Bevalt het zo goed bij een kinderopvang dat je er in dienst wilt? Dan gaan we met de werkgever in gesprek om dat in orde te maken.

Vacatures kinderopvang

Je kunt natuurlijk zelf in onze vacaturebank op zoek gaan naar vacatures kinderopvang. Maar daar staan er zo veel, dat je misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Schrijf je daarom bij ons in. Dan gaan wij op zoek naar een functie die met jouw voorkeuren matcht. Ook nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek, zodat we je beter leren kennen. Ben je beschikbaar en wil je weten welke vacatures kinderopvang Derec momenteel heeft? Neem dan contact met ons op.

Blogs voor en uit de kinderopvang

Kinderopvang

Werken in de kinderopvang is uitdagend werk, waarbij je het beste uit jezelf én de kinderen wil hale…

Kinderopvang

De scholen blijven officieel langer dicht. Kinderen van ouders met essentiële beroepen en kwetsbare…

Kinderopvang

Thuiswerken met kinderen kan een behoorlijk uitdaging zijn. En om je kind nu de hele dag voor de tv…