Verder groeien in de kinderopvang

Werken in de kinderopvang is uitdagend en bijzonder. Als pedagogisch medewerker ben je dagelijks bezig met de ontwikkeling van kinderen en zie je ze echt opgroeien. Zorg jij goed voor de kinderen? Dan zorgen wij dat je een werkplek vindt die helemaal past bij je wensen en overtuigingen. Samen kijken we naar wat je echt wilt en zoeken we de leukste vacatures binnen de kinderopvang.

Werk waarin je je thuis voelt

Natuurlijk hopen we dat je snel aan de slag kunt, maar het belangrijkste vinden we dat je een plek vindt waar je je thuis voelt. Daarom laten we je graag kennismaken met verschillende werkgevers, zodat je weloverwogen je keuze kunt maken. Weet je juist heel goed wat voor type kinderopvang bij je past? Dan zoeken we een plek die binnen dat profiel valt. Ons werk draait om jou. Daarom houden we het persoonlijk en zorgen we goed voor je. We gaan graag het gesprek met je aan over de balans tussen werk, persoonlijke ontwikkeling en een eerlijke beloning.

Specialist in kinderopvang

Iedereen uit ons team heeft zelf in de kinderopvang gewerkt en is opgeleid als pedagogisch medewerker. Daardoor weten we als geen ander wat er speelt binnen de branche, wat er moet gebeuren en wie daarvoor nodig zijn. Wil je op flexibele basis werken, of juist met een contract voor lange(re) tijd? Bespreek het, want we denken graag met je mee. Bevalt het zo goed bij een kinderopvang dat je er in dienst wilt? Dan gaan we met de werkgever in gesprek om dat in orde te maken.

Vacatures in de kinderopvang

Je kunt natuurlijk in onze vacaturebank op zoek gaan naar een nieuwe baan in de kinderopvang. Maar daar staan zo veel vacatures, dat je misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Schrijf je daarom bij ons in. Dan gaan wij op zoek naar een functie die met jouw voorkeuren matcht. Ook nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek, zodat we je beter leren kennen.

Volgende stap: basisonderwijs?

Derec is al jaren actief binnen het onderwijs. Dus als je na een tijd in de kinderopvang wilt doorgroeien naar het basisonderwijs, kunnen we je daarbij helpen. Zo kun je via Derec een functie in de kinderopvang combineren met een pabo-opleiding. We kijken samen met jou hoe je dit het beste kunt indelen.

Vacatures in de kinderopvang

Jouw droombaan!

Hoe leuk je werk ook is, sommige kansen kun je niet laten liggen. Vertel hoe je perfecte baan eruitziet, dan geven wij je een seintje wanneer er een passende vacature vrijkomt.