Verder groeien in de kinderopvang

Werken in de kinderopvang is uitdagend en bijzonder. Als pedagogisch medewerker ben je dagelijks bezig met de ontwikkeling van kinderen en zie je ze echt opgroeien. Zorg jij goed voor de kinderen? Dan zorgen wij dat je een werkplek vindt die helemaal past bij je wensen en overtuigingen. Samen kijken we naar wat je echt wilt en zoeken we de leukste vacatures binnen de kinderopvang.

Werk waarin je je thuis voelt

Natuurlijk hopen we dat je snel aan de slag kunt, maar het belangrijkste vinden we dat je een plek vindt waar je je thuis voelt. Daarom laten we je graag kennismaken met verschillende werkgevers, zodat je weloverwogen je keuze kunt maken. Weet je juist heel goed wat voor type kinderopvang bij je past? Dan zoeken we een plek die binnen dat profiel valt. Ons werk draait om jou. Daarom houden we het persoonlijk en zorgen we goed voor je. We gaan graag het gesprek met je aan over de balans tussen werk, persoonlijke ontwikkeling en een eerlijke beloning.

Specialist in kinderopvang

Iedereen uit ons team heeft zelf in de kinderopvang gewerkt en is opgeleid als pedagogisch medewerker. Daardoor weten we als geen ander wat er speelt binnen de branche, wat er moet gebeuren en wie daarvoor nodig zijn. Wil je op flexibele basis werken, of juist met een contract voor lange(re) tijd? Bespreek het, want we denken graag met je mee. Bevalt het zo goed bij een kinderopvang dat je er in dienst wilt? Dan gaan we met de werkgever in gesprek om dat in orde te maken.

Vacatures in de kinderopvang

Je kunt natuurlijk in onze vacaturebank op zoek gaan naar een nieuwe baan in de kinderopvang. Maar daar staan zo veel vacatures, dat je misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Schrijf je daarom bij ons in. Dan gaan wij op zoek naar een functie die met jouw voorkeuren matcht. Ook nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek, zodat we je beter leren kennen.

Volgende stap: basisonderwijs?

Derec is al jaren actief binnen het onderwijs. Dus als je na een tijd in de kinderopvang wilt doorgroeien naar het basisonderwijs, kunnen we je daarbij helpen. Zo kun je via Derec een functie in de kinderopvang combineren met een pabo-opleiding. We kijken samen met jou hoe je dit het beste kunt indelen.

Vacatures in de kinderopvang

 • Fijne kinderopvang zoekt pedagogisch medewerker

  Amstelveen

  Aan de slag op een gezellige kinderopvang waar de zorg van de kinderen echt voorop staat? Voor een kinderopvang in Amstelveen zijn wij op zoek naar een pedagogisch medewerker die voor 32 - 36 uur beschikbaar is om de beste zorg te bieden voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Je werkt met kleine groepen kinderen in een hecht en professioneel team. Ben jij de pedagogisch medewerker die nog mist in dit team? Laat dan van je horen!

 • Van de kinderopvang naar het basisonderwijs?

  Noord-Holland

  Ben jij momenteel werkzaam in de kinderopvang, maar zit je eraan te denken om de overstap te maken naar het basisonderwijs? Dan hoort Derec graag van jou. Momenteel detacheren wij zowel in de kinderopvang als in het basisonderwijs en denken graag met je mee. Wil je bijvoorbeeld in deeltijd je pabo-diploma halen? Wij vergoeden je studiekosten, tijdens je opleiding werk je via ons in de kinderopvang en zodra je ver genoeg bent in je studie zoeken we samen een plek voor jou binnen het onderwijs.

 • Huiselijke opvang zoekt ervaren pedagogisch medewerker

  Haarlem

  Wil jij aan de slag op een kleinschalige en huiselijke kinderopvang? Voor een kinderopvang in Haarlem zijn we op zoek naar een pedagogisch medewerker die voor 24-32 uur per week aan de slag gaat met de allerjongste kinderen van de opvang. Je hebt ervaring binnen de kinderopvang en staat te trappelen om te beginnen! 

 • Gezellige opvang zoekt pedagogisch medewerker

  Hoofddorp

  Voel jij jezelf thuis op een gezellige en kleinschalige opvang, waar de kinderen echt de ruimte krijgen om te spelen? Voor een opvang in Hoofddorp zijn wij op zoek naar een pedagogisch medewerker die wilt gaan werken op de brede groep. De kinderen zijn tussen de 0-4 jaar en samen met jouw collega's doe je er alles aan om de kinderen de beste zorg te bieden! Nieuwsgierig geworden over deze vacature? Lees dan snel verder!

 • Pedagogisch medewerker gezocht voor peutergroep

  Zaandam

  Peuters; vaak zijn ze druk, nieuwsgierig, speels maar vooral heel leuk om mee te werken! Deel jij deze mening en sta je te popelen om te beginnen? Voor een kinderopvang in Zaandam zijn wij op zoek naar iemand die voor 2-3 dagen per week aan de slag gaat in de peutergroep. Ben jij de enthousiaste pedagogisch medewerker die nog in dit team mist? Laat dan van je horen!

Jouw droombaan!

Hoe leuk je werk ook is, sommige kansen kun je niet laten liggen. Vertel hoe je perfecte baan eruitziet, dan geven wij je een seintje wanneer er een passende vacature vrijkomt.