Zzp in de kinderopvang

Als zzp’er in de kinderopvang bepaal je je eigen koers en weet je hoe het is om op verschillende plekken te werken. Ook via Derec kun je als zzp’er aan de slag in de kinderopvang. Je profiteert bij ons van een aantal voordelen. Wij begrijpen bijvoorbeeld heel goed dat het fijn is om snel te worden uitbetaald, maar nog beter…dat het maken van facturen je ook uit handen wordt genomen! Daarnaast is er altijd een kort lijntje met een medewerker van Derec om je te helpen en je vragen te beantwoorden.

Werken als zzp'er in de kinderopvang

Als zzp’er in de kinderopvang geniet je van de vrijheid om je eigen weg te volgen en de mogelijkheid om op verschillende plekken te werken. Derec is dé specialist in het verbinden van zzp’ers in de kinderopvang met geschikte opdrachtgevers. Of je nu aan de slag wilt gaan in de dagopvang op de babygroep of in de buitenschoolse opvang met de iets oudere kinderen; wij regelen het voor je!

Wat heb je nodig als zzp'er in de kinderopvang

Voordat je via Derec als zzp’er in de kinderopvang aan de slag kunt, zijn er enkele belangrijke zaken die je moet regelen. Wij begrijpen dat het voldoen aan de vereisten belangrijk is om succesvol te zijn in jouw zzp-carrière.

Zo moet je over de juiste kwalificaties en diploma’s beschikken. Daarnaast moet je als zzp’er in de kinderopvang ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel en over een VAR-verklaring (Verklaring arbeidsrelatie) beschikken.

Hoeveel verdient een zzp'er in de kinderopvang?

Het inkomen van een zzp’er in de kinderopvang kan variëren. Verschillende factoren spelen een rol, zoals je ervaring, specialisatie en het aantal opdrachten dat je hebt. Je hebt de vrijheid om je eigen uurtarief te bepalen, maar dit kan uitdagend zijn. Een te hoog uurtarief kan potentiële klanten afschrikken, terwijl een te laag uurtarief je onderwaardeert en financieel tekort kan doen.

Bij Derec adviseren we je graag bij het vaststellen van een passend en marktconform uurtarief, zodat jij het maximale uit je zzp-carrière in de kinderopvang kunt halen.

Voordelen van werken als zzp in de kinderopvang

Werken als zzp’er biedt talloze voordelen. Als zzp’er in de kinderopvang geniet je van flexibiliteit, waarbij je je eigen werktijden kunt bepalen en opdrachten kunt kiezen die bij jouw passen. Bij Derec begrijpen we dit en bieden we een breed scala aan opdrachten, zodat je als zzp’er in de kinderopvang kunt werken op een manier die bij jou past.

Ontdek hieronder de voordelen van werken als zzp in de kinderopvang  via Derec.

Profiteer van wekelijkse uitbetaling

Ben jij zzp’er in de kinderopvang en ga je aan de slag via Derec, dan hoef je nooit lang op de betaling te wachten. Wij begrijpen als geen ander dat het erg fijn is als je snel uitbetaald krijgt en daarom krijgen zzp’ers in de kinderopvang bij ons elke week uitbetaald. Daarnaast is ons team zeer gespecialiseerd en accuraat: we betalen altijd op tijd en zzp’ers in de kinderopvang krijgen altijd het juiste bedrag op hun rekening.

Wij stellen je facturen op

Zzp’er in de kinderopvang ben je omdat je een hart hebt voor werken met kinderen. Jij steekt je tijd het liefst in waar je goed in bent. Wij stellen daarom graag jouw facturen op. Dit scheelt jou kostbare tijd en wij doen het graag voor je! Op deze manier kun jij je volledig focussen op je werk als kinderopvang zzp’er.

Je staat er nooit alleen voor

Bij Derec vinden we het belangrijk dat je er niet alleen voor staat. Daarom zijn onze medewerkers altijd bereikbaar voor zzp’ers in de kinderopvang wanneer je vragen hebt of als je even wilt sparren.

Geen bemiddelingsfee

Voor ons werk als arbeidsbemiddelingsbureau voor zzp’ers in de kinderopvang rekenen wij geen bemiddelingsfee.

Werk op verschillende plekken

Werk jij als zelfstandige in de kinderopvang? Dan ga je regelmatig aan de slag op verschillende plekken. Bij Derec werken we samen met diverse kinderopvanglocaties in regio Noord-Holland, Flevoland en Utrecht en hebben we veel mooie vacatures in de kinderopvang. Ben je beschikbaar voor de dagopvang? Of ga je liever aan de slag in de bso? We luisteren naar wat jij wilt en zijn flexibel om mee samen te werken.

De voordelen voor zzp’ers in de kinderopvang

Ben jij al zzp’er in de kinderopvang en wil je via Derec aan de slag? Profiteer dan van de volgende voordelen:

Wekelijkse uitbetaling
Accurate uitbetaling en altijd op tijd
Wij stellen jouw facturen op
Eigen fieldmanager bij wie je altijd terecht kan
Geen bemiddelingsfee
Verschillende opdrachtgevers in regio Noord-Holland, Flevoland en Utrecht

Zzp’er in de kinderopvang? Neem contact met ons op

Bij Derec begrijpen we de behoeften van zzp’ers in de kinderopvang en streven we ernaar om de beste match te maken tussen jou en kinderopvanglocaties.

Ben jij een zzp’er in de kinderopvang? Neem dan contact met ons op en ontdek hoe we jou mooi en afwisselend werk kunnen bieden tegen goede voorwaarden. Want werken via Derec is goed voor iedereen!

Ons team is er voor jou

Manon Smits

Adviseur Derect

Geen loze beloftes en verwachtingen, maar duidelijkheid en transparantie!

Thirsa van Noorden

Adviseur Derect

Ik krijg er energie van om te kunnen bijdragen aan de perfecte match!

Jorien Frese

Adviseur Derect

Zorgen dat klassen niet naar huis worden gestuurd, dat geeft een goed gevoel!