Reviews!

Alles uit de kast voor onze opdrachtgevers

Door onze jarenlange ervaring als recruiter binnen uw branche en onze persoonlijke band met de sectoren waarin we werken, weten we als geen ander hoe we de juiste match maken.

De mensen van Derec worden door onze relaties beschreven als kundig, betrokken en professioneel.

Samenwerken met Derec

Elke dag koppelen we kandidaten aan onze opdrachtgevers in het onderwijs, de zorg en kinderopvang. Onze expertise en ervaring staan aan de basis van elke match die we maken. Daarnaast zorgen we voor een prettige samenwerking door persoonlijk contact, een positieve instelling en duidelijke afspraken. We helpen u op no cure, no pay-basis en u kunt op verschillende manieren met ons samenwerken. Met onze flexibele instelling is overal een oplossing voor te vinden. Meer weten? Laat uw gegevens achter en we nemen direct contact op.

Snelheid als kwaliteit

Nog voordat u een opdracht bij ons neerlegt, hebben we al veel werk voor u gedaan. We investeren het hele jaar door tijd, geld en energie in werving en selectie, zodat we u razendsnel kunnen helpen op het moment dat het nodig is. Leveren we binnen no-time een geschikte kandidaat? Dan betekent dat niet dat we er geen moeite voor hebben gedaan. Sterker nog, dit laat zien dat we ons werk uiterst serieus nemen. Dat blijkt overigens ook uit het feit dat wij het SNA keurmerk mogen dragen. Meer informatie hierover treft u op de website van de Stichting Normering Arbeid.

Samen voor sterk onderwijs

Of het nu voor het (speciaal)basisonderwijs, voortgezet (speciaal)onderwijs of voor vervolgopleidingen is, Derec zorgt voor de professional die u nodig heeft. We hebben een uitgebreid netwerk van echte onderwijsmensen die samen met ons staan voor kwaliteit van onderwijs. Onze prettige en flexibele manier van werken en aantrekkelijke tarieven zijn niet onopgemerkt gebleven, we zijn inmiddels vaste partner van een groot aantal onderwijsinstellingen en stichtingen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Zorg, zo kan het ook

Een baan in de zorg is zwaar. Dat weten we bij Derec als geen ander. We doen er daarom alles aan om ervoor te zorgen dat onze mensen de zorg kunnen bieden die de mensen verdienen. Bent u op zoek naar flexibele medewerkers of juist vaste krachten? Wij hebben een groot netwerk van beschikbare krachten. Deze zijn inzetbaar in tandartspraktijken, verpleeg-, verzorgings-, en ziekenhuizen, thuiszorg en revalidatieafdelingen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.