Zorg: zo kan het ook!

Jouw werkplezier is onze zorg, daarom helpen wij je graag aan een baan waar je blij van wordt.

Een baan in de zorg is zwaar. Dat weten we bij Derec als geen ander. We doen er daarom alles aan om ervoor te zorgen dat jij de zorg kan bieden die de mensen verdienen. Ben je op zoek naar een flexibele baan of juist meer zekerheid? Wij hebben allerlei verschillende diensten bij wisselende opdrachtgevers. Dit zijn verpleeg-, verzorgings-, en ziekenhuizen, thuiszorg en revalidatieafdelingen.

Laat ons voor jou zorgen

Wij geloven dat jij pas echt een verschil kunt maken als er ook goed voor jou wordt gezorgd. Daarom blijven we betrokken bij je ontwikkeling, ook nadat je een baan hebt gevonden. Ons team bestaat uit mensen met een groot hart voor de zorg. We weten als geen ander wat er speelt binnen de branche, wat er moet gebeuren en wie daarvoor nodig zijn!

Dé vacature voor jou!

Werk jij het liefst in de intramurale zorg, voel je je thuis in de extramurale zorg of wil je beide combineren? Bij Derec vind je regelmatig zorgvacatures op allerlei niveaus, bijvoorbeeld voor:

Kijk hier voor de mogelijkheden binnen verschillende functiegroepen.

Derec voordelen

Werken bij Derec heeft veel voordelen. Je krijgt niet alleen een goed salaris, maar ook volledige vergoeding van je reiskosten. Daarnaast investeren we graag in je!

Derecademy: blijven ontwikkelen

Wil je doorgroeien? Dan zul je moeten investeren in je eigen ontwikkeling. Daar dragen we graag een steentje aan bij. We betalen (een deel van) je lesgeld of na je omscholing je gemaakte studiekosten.

De voordelen van Derec

We houden het persoonlijk en zorgen goed voor onze relaties. Want werken met Derec moet goed zijn voor iedereen.