Vacature verpleegkundige

Ben jij op zoek naar een vacature verpleegkundige? Het maakt niet uit hoeveel ervaring je hebt, aan goede verpleegkundigen is altijd behoefte. Werk je het liefst met ouderen, kinderen of in een ziekenhuis? Laat het ons weten, dan gaan we gericht op zoek naar dé vacature verpleegkundige die het beste bij jou past.

Ondersteuning bij elke stap

Of je nu voor een vaste baan gaat of liever voor een tijdelijke functie kiest: via onze zorgconnecties vinden we vaak snel interessante vacatures. Geef ons aan waar je wensen liggen en wat je absoluut niet wilt, dan houden wij daar natuurlijk rekening mee. Nog geen idee welke kant je precies op wilt of hoe je de zoektocht naar een vacature verpleegkundige moet aanpakken? Dan begeleiden we je hier graag bij. Zo organiseren we kennismakingsgesprekken voor je, kunnen we korte werkperiodes op verschillende plekken regelen of geven we je tips voor sollicitaties en salarisonderhandelingen.

Waarom Derec?

Ben je op zoek naar die ene leuke vacature verpleegkundige? Meld je aan bij Derec. Niet alleen zijn we een specialist op het gebied van zorg, wij vinden het ook belangrijk dat jij het beste in jezelf naar boven haalt. De voordelen van Derec:

  • We bepalen samen je inschaling als verpleegkundige
  • Onbeperkte vergoeding van reiskosten
  • Veel opleidingsmogelijkheden via de Derecademy
  • We betalen elke vier weken (dat is 13 keer per jaar)

En loopt het niet helemaal lekker op je werk? Bij Derec bieden we graag een luisterend oor.

Je verder ontwikkelen met Derec

Derec vindt het belangrijk de leukste baan voor jou te vinden die ook nog eens goed bij je past. Maar dat niet alleen, ook je persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. Werk je als verpleegkundige via Derec en wil je extra stappen zetten in je carrière? Dat kan via ons extra aantrekkelijk zijn. We bespreken graag de mogelijkheden met je! Zo kan het dat je bijvoorbeeld met de opleiding hbo-v wilt beginnen. Als verpleegkundige hbo heb je meer bevoegdheden als het gaat om onvoorspelbare of acute zorg. Soms wordt er in een vacature verpleegkundige specifiek om een hbo-opleiding gevraagd. Wil je met een opleiding hbo-v beginnen, dan nemen we (een deel van) de kosten voor onze rekening. Hoe meer uren je voor ons werkt, hoe hoger onze bijdrage.

Werken als verpleegkundige

Bijna de helft van de geregistreerde verpleegkundigen is werkzaam in een ziekenhuis, maar je kunt natuurlijk ook bij andere zorginstellingen aan de slag. Bij Derec kijken we graag naar wie jíj bent en wat goed bij jou past, zodat we de perfecte vacature verpleegkundige bij een passende instelling voor je kunnen vinden. Bij ons werken er mensen met verstand van de zorgbranche. Zij zetten zich met veel plezier in om een vacature verpleegkundige te vinden die binnen jouw profiel valt. Ons werk draait om jou. Ben je nieuwsgierig?

Wij staan voor je klaar

Kevin Glorie

Zorg Noord-Holland

Door het werken met mensen in de zorg kan ik iets terug doen voor de maatschappij.

Jorien Frese

Zorg Noord-Holland

Samen op zoek gaan naar de beste match, daar help ik je graag mee!

Koen Touber

Zorg Noord-Holland

Mijn passie is een belangrijke bijdrage te mogen leveren in de sector waar grote tekorten zijn!

Vergroot je kansen als verpleegkundige

Schrijf je in!

Dagelijks spreken wij met veel verschillende instellingen. De kans is groot dat we van vacatures verpleegkundige (mbo of hbo) weten voordat deze online verschijnen.