Vacatures mondzorg

Brengt werken in de mondzorg een lach op jouw gezicht? En werk je graag een tandje harder als je op de juiste plek aan de slag gaat? Ook binnen de mondzorg beschikken wij over verschillende vacatures. Iets voor jou? We gaan graag met je in gesprek om van jou te horen welke baan een glimlach op jouw gezicht tovert. Samen gaan we op zoek naar passende vacatures in de mondzorg!

Werken in de mondzorg

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in de mondzorg? Via Derec vind je onder andere vacatures voor mondhygiënisten, tandartsassistenten, orthodontieassistenten, preventieassistenten, omloopassistenten en meer in de mondzorg. Wij helpen je graag met het vinden van de tandartspraktijk die bij jou past. Wij begrijpen als geen ander dat de mondzorg een belangrijke branche is met veel diversiteit in functies en werkzaamheden.

Kies voor Derec en ga aan de slag

Onze recruiters gaan eerst met je in gesprek om jou beter te leren kennen, zodat we erachter komen welke werkplek de beste match is. Ook wanneer je ideale vacature in de mondzorg er nog niet tussen zit, kunnen we je verder helpen. Ben je op zoek naar een nieuwe baan in de mondzorg? Bekijk ons mooie aanbod en laat je inspireren. Laat ons je helpen je droombaan te vinden!

Welke banen zijn er in de mondzorg?

Binnen de mondzorg zijn er diverse functies mogelijk. Wij hebben dan ook verschillende vacatures in de mondzorg beschikbaar. Ga bijvoorbeeld aan de slag als tandarts, mondhygiënist, orthodontieassistent, preventieassistent, omloopassistent of tandartsassistent. Wij bij Derec bieden de leukste vacatures aan in de mondzorg! In de mondzorg is het mogelijk om fulltime of parttime aan de slag te gaan. Laat ons weten of jij parttime of fulltime wilt werken, dan helpen wij je graag.

Werken in de mondzorg: vacatures mondhygiënist

Een mondhygiënist richt zich op preventie en mondverzorging om diverse aandoeningen aan het gebit te voorkomen én te bestrijden. Als mondhygiënist ben je meestal in dienst van een tandarts, maar kun je ook werkzaam zijn in een eigen praktijk of als zzp’er. Wij bij Derec hebben jarenlange ervaring en hebben veel mondhygiënisten aan dé ideale baan geholpen. Wij denken met je mee en zoeken als geen ander naar de beste vacatures in de mondzorg.

Werken in de mondzorg: vacatures tandartsassistent

Als tandartsassistent ben je vaak een belangrijk gezicht van de praktijk en een onmisbare kracht voor de tandarts. Administratieve werkzaamheden wissel je af met het assisteren aan de praktijkstoel. Sta jij als tandartsassistent altijd voor iedereen klaar? Dan hebben wij de leukste vacatures in de mondzorg die je kunt vinden!  We vinden samen de werkplek die perfect bij je past wanneer we op zoek gaan naar geschikte vacatures in de mondzorg.

Werken in de mondzorg: vacatures preventieassistent

Ben je een enthousiaste preventieassistent in de mondzorg en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij geheid de leukste vacature preventieassistent die je zult vinden! Jij als preventieassistent adviseert bij tandheelkundige behandelingen van uiteenlopende aard. Je helpt bij het uitvoeren van ondersteunende werkzaamheden, het uitvoeren van een behandeling in opdracht van de tandarts en het geven van voorlichting en advies over mondhygiëne. Laat ons weten wat jouw persoonlijke wensen zijn en wij gaan op zoek naar de leukste vacatures in de mondzorg!

Overige vacatures mondzorg

Uit alle vacatures in de mondzorg proberen wij altijd de juiste werkplek voor jou te vinden. Als je voor ons kiest, kies je voor:

  • Tips bij sollicitaties en salarisonderhandelingen;
  • Persoonlijke begeleiding;
  • Vergoeding van reiskosten;
  • Uitbetaling per 4 weken (dat is dus 13 keer per jaar!)

Benieuwd naar onze vacatures in de mondzorg?

Vergroot je kansen op vacatures in de mondzorg

Schrijf je in!

Dagelijks spreken wij met veel verschillende praktijken. De kans is groot dat we van vacatures in de mondzorg weten voordat deze online verschijnen.