Omloopassistent

Ben je nog op zoek naar die ene baan in de tandartspraktijk als omloopassistent? Geen zorgen, Derec helpt je aan een passende baan! Wij hebben een ruim aanbod van vacatures binnen de tandheelkundige sector. Door onze open en betrokken aanpak, kun jij rekenen op een baan als omloopassistent die écht bij je past! Wij zijn namelijk altijd op zoek naar de beste match!

Derec helpt je aan een baan als omloopassistent

Wij begrijpen als geen ander dat het soms lastig is om een geschikte baan te vinden, zeker als je niet weet waar of hoe je moet zoeken. Onze recruiters zijn echte zorgspecialisten en kennen daarom de zorginstellingen goed. Wanneer je je bij ons inschrijft, gaan wij direct voor je aan de slag. Als eerst willen we je beter leren kennen middels een kennismakingsgesprek, zodat we de beste match voor je kunnen vinden. Wij helpen je ook bij de arbeidsonderhandelingen en geven je advies bij mogelijke vragen die je hebt. Wil je weten welke vacatures als omloopassistent we op dit moment hebben of wil je meer informatie? Schrijf je dan in!

Persoonlijke aanpak door Derec

Wanneer je voor Derec kiest, dan kies je voor een organisatie die het beste met je voor heeft. Werken bij Derec kent veel voordelen, het draait bij ons namelijk om jouw persoonlijke wensen. We begeleiden je door het hele proces en kunnen je ook helpen wanneer je nog niet helemaal weet in wat voor functie je wilt werken. Onze recruiters hebben veel ervaring in de zorg en kunnen je daarom altijd adviseren. Wil je aan de slag gaan als omloopassistent?

De werkzaamheden van een omloopassistent

Als omloopassistent werk je in een tandheelkundige praktijk en hou je je bezig met het reinigen en steriliseren van de tandartsinstrumenten. Je zorgt ervoor dat de materialen gedesinfecteerd worden, ruimt de gebruikte apparaten op en maakt voor elke nieuwe patiënt de behandelkamer in orde. Je verricht diverse omloop- en sterilisatiewerkzaamheden. Jij bent hét sleutelfiguur binnen de praktijk: zonder gedesinfecteerde apparatuur en instrumenten kan de tandarts of mondhygiënist zijn werk immers niet doen. De taak vergt een bepaalde mate van verantwoordelijkheid. Het kan soms druk zijn in de praktijk, maar jij als omloopassistent weet je hoofd koel te houden. Je werkt nauw samen met je collega’s in de praktijk en stemt de werkzaamheden af. Daarnaast signaleer je organisatorische knelpunten en overlegt deze met de praktijkmanager.

De opleiding tot omloopassistent

Aan de slag gaan als omloopassistent? Dan dien je in het bezit te zijn van een geldig mbo-diploma als tandartsassistente en heb je kennis van hygiëne en infectiepreventie rondom het steriliseren en desinfecteren van behandelruimtes, materialen en instrumenten. Daarnaast dien je een cursus sterilisatieassistent gevolgd te hebben.

Wij staan voor je klaar

Gijs Oosterveld

Zorg Noord-Holland

Door mijn ervaring in de zorg kan ik bij Derec de brugverbinding vormen!

Jordy Minten

Zorg Utrecht

Eerlijkheid en afspraak is afspraak zijn twee begrippen die goed bij mij passen.

Kevin Glorie

Zorg Noord-Holland

Door het werken met mensen in de zorg kan ik iets terug doen voor de maatschappij.

Vergroot je kansen als omloopassistent

Schrijf je in!

Wij bij Derec hebben regelmatig contact met verschillende tandheelkundige praktijken. De kans is daarom groot dat we van een vacature omloopassistent weten nog voordat deze online is verschenen. Wij nemen dan direct contact met je op zodra er een nieuwe vacature verschijnt!