Persoonlijk begeleider

Wil jij graag aan de slag als persoonlijk begeleider in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) van cliënten met bijvoorbeeld gedragsproblemen, psychiatrische of psychosociale problemen? Dan ben je bij Derec aan het juiste adres! Derec heeft beslist dé vacature persoonlijk begeleider in de GGZ die jij zoekt. Laat ons weten wat jouw voorkeuren en wensen zijn en dan gaan wij aan de slag met het zoeken van de ideale baan die bij jou past! Benieuwd welke vacatures als persoonlijk begeleider we op dit moment hebben?

Hoe kunnen we jou helpen aan een baan als persoonlijk begeleider (GGZ)?

Middels een kennismakingsgesprek moet duidelijk worden waar en in wat voor functie jij wilt werken. Of je direct een vaste baan wilt of liever kiest voor een tijdelijk contract: via onze contacten in de zorg vinden we geheid een passende vacature. Laat ons weten waar jouw wensen liggen, dan houden we daar rekening mee bij het zoeken van een vacature persoonlijk begeleider in de GGZ. Naast het vinden van een geschikte vacature, helpen we je graag met bijvoorbeeld tips bij het solliciteren en hulp bij salarisonderhandelingen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je op een werkplek terechtkomt, die bij je wensen aansluit.

De extra voordelen van Derec

Veel van onze recruiters komen zelf uit de zorg en kennen de verschillende zorginstellingen goed. Zij begrijpen als geen ander jouw persoonlijke voorkeuren bij een nieuwe baan in de GGZ. Daarnaast weten we bij Derec vaak als een van de eersten af van een nieuwe vacature persoonlijk belegeider. Ons werk draait om jou een fijne werkplek te bezorgen, maar ook mee te denken over een passend salaris en andere arbeidsvoorwaarden. Je mag daarom altijd contact met ons opnemen. Ben je nieuwsgierig hoe we jou kunnen helpen? Meld je aan, dan nemen wij contact met je op.

Wat houdt de functieomschrijving van een persoonlijk begeleider in?

Als persoonlijk begeleider kun je met veel verschillende cliënten werken. Denk hierbij aan verslaafden en daklozen, maar ook vrouwen in een vrouwenopvangcentrum. Als persoonlijk begeleider stimuleer je de zelfredzaamheid van je cliënten, zodat zij zelfstanding kunnen functioneren. Daarnaast stel je een cliëntdossier op en houdt je regelmatig rapportages bij. Zo help je cliënten bij de dagelijkse gang van zaken, zoals de dagstructuur, een gezonde leefstijl ontwikkelen en het regelen van post-, geld- en bankzaken. Je bekijkt steeds wat de behoefte en de vraag van de cliënt is, zodat de cliënt de regie over zijn eigen leven behoudt. Je bent daarom zeer flexibel. Als je als persoonlijk begeleider aan de slag wilt gaan, moet je de mbo-opleiding persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen op niveau 4 hebben afgerond. Zin om aan de slag te gaan als persoonlijk begeleider en benieuwd naar de vacatures?

Wij staan voor je klaar

Loraine Callanan

Coördinator Leerkracht van Morgen

Ik geniet ervan om een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de leerkrachten en dat zij met plezier voor de klas staan!

Anne-Fleur van Varik

Backoffice

Ik wil graag alles voor iedereen regelen!

Jasper Zoun

Fieldmanager voortgezet onderwijs

Samen progressie boeken is het mooiste wat er is!

Vergroot je kansen als persoonlijk begeleider

Schrijf je in!

Dagelijks spreken wij met veel verschillende instellingen. De kans is groot dat we van vacatures voor persoonlijk begeleider weten voordat deze online verschijnen.