Vind de leukste banen in de mooiste praktijken!

Preventieassistent

Ben je een enthousiaste preventieassistent in de tandheelkunde en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of heb je de opleiding preventieassistent gevolgd en wil je nu écht aan de slag als preventieassistent? Dan hebben wij geheid de leukste vacature preventieassistent die je zult vinden! Kun je deze vacature zo snel niet vinden? Schrijf je dan bij ons in, want wij helpen je graag om de beste baan te vinden die bij jóu past.

Een passende vacature als preventieassistent

Wat zijn jouw wensen en hoe zie jij de toekomst als preventieassistent in de tandheelkunde? Tijdens een kennismakingsgesprek komen we er samen achter wat jij belangrijk vindt en wat voor baan bij je past. Zo kunnen we op zoek gaan naar de juiste vacature preventieassistent die bij jouw persoonlijke wensen en voorkeuren aansluit! Bij Derec hebben we jarenlange ervaring met het helpen van een preventieassistent of soortgelijk beroep aan een fijne baan. We vinden het belangrijk dat jij een werkplek vindt die bij je past. Nieuwsgierig? Schrijf je dan nu in om de leukste vacature als preventieassistent te vinden!

Wat kan Derec voor jou als preventieassistent betekenen?

Een passende vacature preventieassistent vinden we graag voor je en we zetten altijd een stapje extra. Bij ons draait het om een persoonlijke aanpak. Zo zorgen we voor een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden bij je baan als preventieassistent. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je met veel plezier naar je werk gaat en genoeg kansen krijgt om je te kunnen ontwikkelen. Je kunt daarom altijd met ons contact opnemen wanneer het allemaal even niet op rolletjes loopt. Benieuwd naar wat de opties zijn? Meld je aan en dan nemen wij contact met je op!

Wat doet een preventieassistent?

Je hebt een opleiding preventieassistent voltooid en vindt het leuk om met verschillende doelgroepen te werken. Zo mag jij als preventieassistent onder andere patiënten behandelen, kleine gaatjes boren en tandsteen verwijderen. Wanneer men het heeft over ontstekingen aan het tandvlees en de manier waarop de tanden worden gepoetst, beginnen jouw handen al te jeuken. Jij als preventieassistent adviseert bij tandheelkundige behandelingen van uiteenlopende aard. Je helpt bij het uitvoeren van ondersteunende werkzaamheden, het uitvoeren van een behandeling in opdracht van de tandarts en het geven van voorlichting en advies over mondhygiëne. Maar dat is nog niet alles: jij als preventieassistent helpt ook op administratief gebied. Zo houd je je bezig met het verwerken van patiëntengegevens en het maken en inplannen van afspraken.

Als jij ons laat weten wat jij belangrijk vindt en waar je wensen liggen, dan gaan wij op zoek naar een passende vacature als preventieassistent. Heb je vragen of ben je benieuwd geworden wat we voor jou kunnen betekenen?

Wij staan voor je klaar

Manon Smits

Voortgezet onderwijs Utrecht en Gelderland

Geen loze beloftes en verwachtingen, maar duidelijkheid en transparantie!

Manon Bakker

Eigenaar

Ik geniet het allermeest van de mensen om mij heen!

Jordy Minten

Zorg Utrecht

Eerlijkheid en afspraak is afspraak zijn twee begrippen die goed bij mij passen.

Vergroot je kansen als preventieassistent

Schrijf je in!

Dagelijks spreken wij met veel verschillende praktijken. De kans is groot dat we van vacatures voor preventieassistent weten voordat deze online verschijnen.