Jij bent de onmisbare schakel binnen iedere tandartspraktijk!

Tandartsassistent

Sta jij als tandartsassistent altijd voor iedereen klaar? Heb jij het in je om die representatieve glimlach van de praktijk te zijn? Dan hebben wij de leukste vacatures die je kunt vinden! Zie je de vacature tandartsassistent niet staan? Schrijf je dan bij ons in. We vinden dan samen de werkplek die perfect bij je past.

De ideale vacature als tandartsassistent

Hoe zie jij je toekomst als tandartsassistent, welke eisen stel je aan een vacature tandartsassistent en wat zie je graag terug in een praktijk? Tijdens een kennismakingsgesprek komen we er samen achter wat je écht belangrijk vindt en nemen we eventueel gelijk concrete mogelijkheden door. Zo kunnen we op zoek naar die ene vacature tandartsassistent die echt bij jou past en voldoet aan jouw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Onze recruiters hebben jarenlange ervaring met verschillende praktijken en hebben al veel tandartsassistenten aan een fijne baan geholpen. Derec denkt met je mee en speurt de markt af voor de leukste vacature voor tandartsassistent.

Derec doet meer voor je

Die ene vacature tandartsassistent vinden doen we graag voor je, maar daar stopt het niet bij. Ons werk draait om jou, daarom houden we het graag persoonlijk en zorgen we uitstekend voor je. Dat begint bij een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Maar we vinden het ook belangrijk dat je plezier hebt in je werk en dat je je op je eigen tempo kunt ontwikkelen. Als tandartsassistent heb je een breed takenpakket. Wil je een opleiding doen om je kennis en vaardigheden te verbreden of verdiepen? We betalen vaak (een deel van) je lesgeld en helpen je een passende plek te vinden.

Vacature tandartsassistent: wat ga je dan doen?

Een tandartsassistent doet veel meer dan alleen de boor aangeven wanneer dit nodig is. Als tandartsassistent ben je vaak een belangrijk gezicht van de praktijk en een onmisbare kracht voor de tandarts. Administratieve werkzaamheden wissel je af met assisteren aan de praktijkstoel. Jij weet alles over mondhygiëne, kunt kleine reparaties aan protheses uitvoeren, röntgenfoto’s maken en je neemt gebitsafdrukken af om hier gipsmodellen van te maken. Natuurlijk is niet elke vacature tandartsassistent precies hetzelfde. Als jij ons laat weten waar jouw krachten liggen en wat je wensen zijn, gaan wij op zoek naar de perfecte vacature voor tandartsassistent. Heb je hier vragen over of is je nieuwsgierigheid gewekt?

Wij staan voor je klaar

Arjan van der Kooij

Eigenaar

Met Derec bouwen we aan onze droom!

Roy Weijmar

Primair onderwijs Zuid-Holland

Van gelukkige leraren leer je de mooiste dingen.

Charelle Verheul

Voortgezet onderwijs Utrecht en Gelderland

Ik sta graag met mensen in contact en draag graag mijn steentje bij wanneer ik kan helpen.

Vergroot je kansen als tandartsassistent

Schrijf je in!

Dagelijks spreken wij met veel verschillende praktijken. De kans is groot dat we van vacatures voor tandartsassistent weten voordat deze online verschijnen.