Geen klas meer naar huis!

Derect: dé invalpool voor het basisonderwijs

Zo werkt Derect

Derect is een goedgevulde invalpool vol met ervaren leerkrachten. Al meer dan 400 invalkrachten staan ingeschreven in onze database. Valt er een leerkracht uit door bijvoorbeeld ziekte of vakantie en is er op (zeer) korte termijn een invalkracht nodig? Derect is de oplossing.

Wil je aan de slag als invalkracht? Binnen vijf minuten maak je een profiel en geef je aan op welke dagen je beschikbaar bent. Daarnaast kun je aangeven op wat voor school je het liefst aan de slag gaat en welke groepen je voorkeur hebben. Tenslotte bepaal je de maximale reisafstand en kies je zelf je uurloon.

Zoekt u een invalkracht? Maak online een vacature (of bel met een van onze medewerkers) en zie direct welke invalkrachten er beschikbaar zijn. Per invalkracht ziet u de opgedane kennis en ervaring binnen het basisonderwijs en het uurtarief. U kiest zelf welke invalkracht u uitnodigt om te reageren op de opdracht.

Zo verbinden we binnen een paar klikken invalkrachten en scholen en wordt geen klas meer naar huis gestuurd bij onverwachte uitval van een leerkracht.

493 leerkrachten schreven zich eerder in als invalkracht.

196 scholen vonden een invalkracht via Derect.

Tutorial voor invalkrachten

Tutorial voor scholen en stichtingen

De voordelen van Derect

1. Database aan ervaren leerkrachten

Bij Derect staan honderden ervaren onderwijsprofessionals ingeschreven. Deze leerkrachten en docenten hebben hun ervaring en kwaliteiten ingevuld in hun Derect-profiel.

2. Eenvoudig en snel een match

Door datum en plaats in te vullen vinden scholen en invalkrachten elkaar op een eenvoudige manier via onze website. Niet zo handig met internet? Bellen kan ook altijd!

3. Snelle en gemakkelijke financiële afwikkeling

Ook de financiële afwikkeling neemt Derect volledig uit handen. Invalkrachten krijgen wekelijks uitbetaald.

Scholen en kandidaten over Derect

“Mijn ervaring is positief, het profiel aanmaken ging erg soepel. Ik ga Derect zeker aanraden bij mijn collega’s op het vmbo, vele van hen komen uit het basisonderwijs vandaan. Schoolklassen naar huis sturen omdat er geen leerkracht is mag niet gebeuren… Laten we elkaar helpen. Als cijfer geef ik Derect een 8. Complimenten voor de financiële afwikkeling, per week uitbetalen is natuurlijk supergoed geregeld!”

Bart, invalkracht

“Ik heb een goede ervaring met Derect. Als er problemen waren of onduidelijkheden, dan waren deze snel opgelost. Ik zou ze dan ook zeker aanraden, al hoop je natuurlijk dat invallen in de toekomst niet meer nodig is.”

Elzard, invalkracht

“Er is gemakkelijk contact te leggen met Derect en je krijgt gauw een terugkoppeling. Er wordt ook meegedacht. Zo werkt de site goed, maar gaat onze voorkeur uit naar bellen. Dit is geen enkel probleem. Wij geven de service van Derect een 8 en zouden het zeker aanbevelen!”

Kindcentrum Vroondaal

Deze scholen en stichtingen werken met Derect

Ons team staat voor je klaar!

Carlijn Groeneveld

Derect

“It is not the mountain we conquer but ourselves.” – Sir Edmund Hillary

Michelle Bakker

Creative Manager

Werken moet wel een feestje blijven.

Jonna Janssen

Derect

Het allerleukste aan mijn baan vind ik het contact met mensen.