Ben jij die belangrijke schakel in hun jeugd?

Pedagogisch medewerker

Ben jij op zoek naar die ene vacature pedagogisch medewerker, pedagogisch coach of vestigingsmanager in de dagopvang? Of heb je jaren ervaring en ben je klaar voor een volgende stap? We gaan graag met je in gesprek over de leukste banen in de dagopvang. Schrijf je nu vrijblijvend in, dan laten we zien wat er mogelijk is.

Op zoek naar dé vacature pedagogisch medewerker

Als je op zoek bent naar een vacature pedagogisch medewerker weet je misschien al dat er veel vraag is naar goede medewerkers in de dagopvang. Je kunt dus op veel plekken terecht. Maar welke past bij je? Waar zitten collega’s met wie je fijn samenwerkt? En sluiten de pedagogische overtuigingen aan bij wat jij voor ogen hebt? Waar zoeken ze iemand die fulltime werkt, en waar juist parttime? Niet elke vacature pedagogisch medewerker zal bij jou passen. Wij kunnen belangrijke vragen voor je beantwoorden, zodat we de perfecte match voor je kunnen maken. Onze recruiters hebben zelf in de kinderopvang gewerkt en kennen onze klanten. Ze kunnen dus goed inschatten op welke plek jij je het beste thuis voelt en hebben de leukste vacature pedagogisch medewerker binnen de dagopvang voor je!

Nieuw in de dagopvang?

Ben je net klaar met je opleiding of heb je pas een paar jaar werkervaring? Schrijf je dan bij ons in. We helpen je aan dé juiste vacature pedagogisch medewerker die perfect aansluit bij je wensen. Weet je nog niet zo goed wat je wilt en wat bij je past? Dan kunnen we ervoor zorgen dat je op verschillende plekken een tijdje aan de slag kunt. Zo leer je de dagopvang goed kennen en kun je ervaren wat goed bij je past.

Wat kan Derec voor jou betekenen?

Bij Derec vinden we het de leukste uitdaging om de beste vacature pedagogisch medewerker voor jou te vinden. En als je eenmaal via ons aan de slag gaat, staat persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk dat jij met het allergrootste plezier naar je werk gaat en we bieden een luisterend oor als dit even niet het geval is. Verder vergoeden we altijd alle reiskosten en krijg je elke vier weken uitbetaald.

Klaar voor een volgende stap?

Sta je al een tijdje voor een groep en ben je toe aan een volgende stap in de dagopvang? Misschien ben je dan niet op zoek naar een andere vacature pedagogisch medewerker, maar wil je doorgroeien naar coach of leidinggevende. We kijken graag welke opleiding je nodig hebt en zoeken een plek waar je ervaring kunt opdoen. Ook als je wilt doorgroeien naar het (basis)onderwijs, denken we met je mee. Zo kun je via Derec je baan in de dagopvang combineren met een opleiding aan de pabo. Ben je al via Derec aan de slag, dan betalen we (deels) je studiekosten. Onze recruiters kijken samen met jou hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Wij staan voor je klaar

Nikki van Straten

Mondzorg en kinderopvang

Ik hecht veel waarde aan vertrouwen, eerlijkheid en respect.

Laurina de Vries

Kinderopvang Noord-Holland

Ik zie mensen graag op hun plek, en hopelijk mag ik jou daarbij helpen!

Vergroot je kansen als pedagogisch medewerker

Schrijf je in!

Dagelijks spreken wij met veel verschillende kinderdagverblijven. De kans is groot dat we van vacatures pedagogisch medewerker weten voordat deze online verschijnen.