Ben jij die belangrijke schakel in hun jeugd?

Vacature pedagogisch medewerker

Ben jij op zoek naar die ene vacature pedagogisch medewerker, pedagogisch coach of vestigingsmanager in de dagopvang? Of heb je jaren ervaring en ben je klaar voor een volgende stap? We gaan graag met je in gesprek over de leukste banen in de dagopvang. Schrijf je nu vrijblijvend in, dan laten we zien wat er mogelijk is.

Op zoek naar dé vacature pedagogisch medewerker

Als je op zoek bent naar een vacature pedagogisch medewerker weet je misschien al dat er veel vraag is naar goede medewerkers in de dagopvang. Je kunt dus op veel plekken terecht. Maar welke past bij je? Waar zitten collega’s met wie je fijn samenwerkt? En sluiten de pedagogische overtuigingen aan bij wat jij voor ogen hebt? Waar zoeken ze iemand die fulltime werkt, en waar juist parttime? Niet elke vacature pedagogisch medewerker zal bij jou passen. Wij kunnen belangrijke vragen voor je beantwoorden, zodat we de perfecte match voor je kunnen maken. Onze recruiters hebben zelf in de kinderopvang gewerkt en kennen onze klanten. Ze kunnen dus goed inschatten op welke plek jij je het beste thuis voelt en hebben de leukste vacature pedagogisch medewerker binnen de dagopvang voor je!

Vacature pedagogisch medewerker? Dit kan Derec voor jou betekenen

Bij Derec vinden we het de leukste uitdaging om de beste vacature pedagogisch medewerker voor jou te vinden. En als je eenmaal via ons aan de slag gaat, staat persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk dat jij met het allergrootste plezier naar je werk gaat en we bieden een luisterend oor als dit even niet het geval is. Verder vergoeden we altijd alle reiskosten en krijg je elke vier weken uitbetaald.

De leukste vacatures pedagogisch medewerker

Nieuw in de dagopvang?

Ben je net klaar met je opleiding of heb je pas een paar jaar werkervaring? Schrijf je dan bij ons in. We helpen je aan dé juiste vacature pedagogisch medewerker die perfect aansluit bij je wensen. Weet je nog niet zo goed wat je wilt en wat bij je past? Dan kunnen we ervoor zorgen dat je op verschillende plekken een tijdje aan de slag kunt. Zo leer je de dagopvang goed kennen en kun je ervaren wat goed bij je past.

Wat doet een pedagogisch medewerker?

Als pedagogisch medewerker ben je van groot belang in de ontwikkeling van de kinderen in je groep. Je bent de begeleider op de kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar. Je zorgt ervoor dat de kinderen op een leuke, speelse en leerzame manier hun dag doorbrengen op de dagopvang, of je vangt ze op bij de buitenschoolse opvang wanneer school uit is. Daarbij monitor je de ontwikkeling van elk kind en breng je daar verslag over uit naar de ouders. Lees meer over de competenties die nodig zijn om pedagogisch medewerker te worden.

Vacature Pedagogisch Medewerker

Vacature pedagogisch medewerker: opleidingen en diploma's

Wil jij aan de slag in de kinderopvang en ben jij op zoek naar een vacature pedagogisch medewerker? Dan is het handig om te weten welke opleidingen en diploma’s je nodig hebt om hierin te gaan werken. Het verschilt daarin in welk soort opvang je aan de slag wilt: werken in de bso vraagt om andere diploma’s dan wanneer je in de dagopvang aan de slag gaat. Je kunt een diplomacheck doen om te kijken welke diploma’s je nodig hebt voor jouw beoogde baan in de kinderopvang.

Heb jij interesse in een BBL-opleidingstraject tot pedagogisch medewerker? Laat het ons weten!

Klaar voor een volgende stap?

Sta je al een tijdje voor een groep en ben je toe aan een volgende stap in de dagopvang? Misschien ben je dan niet op zoek naar een andere vacature pedagogisch medewerker, maar wil je doorgroeien naar coach of leidinggevende. We kijken graag welke opleiding je nodig hebt en zoeken een plek waar je ervaring kunt opdoen. Ook als je wilt doorgroeien naar het (basis)onderwijs, denken we met je mee. Zo kun je via Derec je baan in de dagopvang combineren met een opleiding aan de pabo. Ben je al via Derec aan de slag, dan betalen we (deels) je studiekosten. Onze recruiters kijken samen met jou hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Wij staan voor je klaar

Vergroot je kansen als pedagogisch medewerker

Schrijf je in!

Dagelijks spreken wij met veel verschillende kinderdagverblijven. De kans is groot dat we van vacatures pedagogisch medewerker weten voordat deze online verschijnen.