Uitblinken in het onderwijs

Of je nu net van de pabo komt, al jaren in het onderwijs werkt of je net hebt ingeschreven om jouw eerste- of tweedegraads bevoegdheid te behalen: Derec helpt je snel een baan te vinden die bij je past. Als echte specialist beschikken wij over de beste onderwijsvacatures.

Een baan waar je beter van wordt

Natuurlijk is ervaring belangrijk, maar we kijken liever naar wat je in de toekomst wilt en kunt. We zoeken naar een functie en een school die passen bij je didactische vaardigheden, de stijl waarin je lesgeeft en je persoonlijkheid. Het is ons doel om voor jou de best passende baan in het onderwijs te vinden, we beschikken over veel vacatures onderwijs. Ons werk draait om jou. Daarom houden we het persoonlijk en zorgen we goed voor je. We gaan graag het gesprek met je aan over de beste balans tussen werkplezier, persoonlijke ontwikkeling en een eerlijke beloning.

Precies wat je nodig hebt

Iedereen uit ons onderwijsteam heeft zelf voor de klas gestaan of komt uit een echte onderwijsfamilie. Daardoor weten we als geen ander wat er speelt binnen de branche, wat er moet gebeuren en wie daarvoor nodig zijn! Daarnaast kun je bij ons werken op flexibele basis of juist met een contract voor lange(re) tijd. Bevalt het goed op een school en wil je daar in dienst? Dan gaan we met de school het gesprek aan om dat in orde te maken!

Vacatures onderwijs

Je kunt op een onderwijsvacaturebank natuurlijk op zoek gaan naar een nieuwe baan op een school. De kans is groot dat je door de bomen het bos niet meer ziet, er zijn zo ontzettend veel onderwijsvacatures. Schrijf je daarom bij ons in. Wij kennen veel vacatures al voor ze online komen en kunnen op basis van jouw voorkeuren je helpen aan de leukste baan in het onderwijs.

Derec Educoaches

We ontwikkelen een netwerk van onderwijscoaches, die onze docenten en leraren vooruithelpen in het onderwijs. Ook jij kunt je aanmelden als Derec Educoach of ondersteuning aanvragen om je werkplezier te vergroten.

Vacatures in het onderwijs

 • Als onderwijsassistent aan de slag in de kinderopvang!

  Amstelveen

  Heb jij je diploma als onderwijsassistent op zak en lijkt het jou leuk om in de kinderopvang aan de slag te gaan? Laat mij dan weten waar jij naar op zoek bent en dan ga ik op zoek naar de perfecte werkplek voor jou!

 • De ideale start van je carrière binnen het basisonderwijs!

  Utrecht

  Je studiekosten weer terug, een vast contract én een gloednieuwe Derec-fiets, dat is pas een droomstart!

 • Moderne school zoekt tweedegraads docent scheikunde voor nieuw schooljaar!

  Schagen

  Voel jij je als een vis in het water binnen een eigentijdse school waar gebruik wordt gemaakt van moderne lesmethodes? Voor een school in Schagen zijn we op zoek naar een tweedegraads docent scheikunde die aan de slag gaat met de leerlingen van de verschillende lesniveaus! Ben jij de eigentijdse docent scheikunde waar wij naar op zoek zijn?

 • Ben jij bevoegd voor Engels en op zoek naar écht iets nieuws?

  Groningen

  Ben jij (bijna) eerste- of tweedegraads bevoegd voor Engels en op zoek naar echt iets nieuws? Ben jij gemotiveerd om jouw droombaan te vinden en lijkt het jou leuk om (tijdelijk) in een andere omgeving aan de slag te gaan? Ga dan via Derec aan de slag als docent Engels in Zuid-Holland. Wij regelen een fijne overnachtingslocatie voor jou zodat jij je kan richten op wat jij het allerleukste vindt om te doen, namelijk lesgeven!

 • Tweedegraads docent wiskunde gezocht voor leerlingen vmbo!

  Lisse

  Weet jij de vmbo-leerlingen van deze school echt warm te maken voor het vak wiskunde en neem jij daarbij graag de tijd om de complexe lesstof uit te leggen? Voor een school in Lisse zoeken wij een tweedegraads docent wiskunde die vanaf het nieuwe schooljaar voor 1,0 fte beschikbaar is. Als er iemand de leerlingen enthousiast kan maken voor het vak wiskunde, dan ben jij het wel!

De voordelen van Derec

We houden het persoonlijk en zorgen goed voor onze relaties. Want werken met Derec moet goed zijn voor iedereen.