Uitblinken in het onderwijs

Of je nu net van de pabo komt, al jaren in het onderwijs werkt of je net hebt ingeschreven om jouw eerste- of tweedegraads bevoegdheid te behalen: Derec helpt je snel een baan te vinden die bij je past. Als echte specialist beschikken wij over de beste onderwijsvacatures.

Een baan waar je beter van wordt

Natuurlijk is ervaring belangrijk, maar we kijken liever naar wat je in de toekomst wilt en kunt. We zoeken naar een functie en een school die passen bij je didactische vaardigheden, de stijl waarin je lesgeeft en je persoonlijkheid. Het is ons doel om voor jou de best passende baan in het onderwijs te vinden. Ons werkt draait om jou. Daarom houden we het persoonlijk en zorgen we goed voor je. We gaan graag het gesprek met je aan over de beste balans tussen werkplezier, persoonlijke ontwikkeling en een eerlijke beloning.

Precies wat je nodig hebt

Iedereen uit ons onderwijsteam heeft zelf voor de klas gestaan of komt uit een echte onderwijsfamilie. Daardoor weten we als geen ander wat er speelt binnen de branche, wat er moet gebeuren en wie daarvoor nodig zijn! Daarnaast kun je bij ons werken op flexibele basis of juist met een contract voor lange(re) tijd. Bevalt het goed op een school en wil je daar in dienst? Dan gaan we met de school het gesprek aan om dat in orde te maken!

Onderwijsvacaturebank

Je kunt op een onderwijsvacaturebank natuurlijk op zoek gaan naar een nieuwe baan op een school. De kans is groot dat je door de bomen het bos niet meer ziet, er zijn zo ontzettend veel vacatures. Schrijf je daarom bij ons in. Wij kennen veel vacatures al voor ze online komen en kunnen op basis van jouw voorkeuren je helpen aan de leukste baan in het onderwijs.

Derec Educoaches

We ontwikkelen een netwerk van onderwijscoaches, die onze docenten en leraren vooruithelpen in het onderwijs. Ook jij kunt je aanmelden als Derec Educoach of ondersteuning aanvragen om je werkplezier te vergroten.

Vacatures in het onderwijs

 • Leerkracht instroomgroep op leukste school van Weert!

  Weert

  Ben je creatief en vind je dat kinderen in de onderbouw hoofdzakelijk spelenderwijs moeten leren? Wil je werken op een school waar plezier voor personeel, ouders en kinderen voorop staat? Dan zoeken we jou!

  LET OP: Deze vacature is in Amsterdam, sta jij ervoor open om deze vacature tot de zomervakantie te vervullen (of een van onze andere vacatures in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland of Utrecht)? Wij regelen een mooi hotel of bed & breakfast in de buurt, vergoeden je reiskosten en zorgen uiteraard voor een passende inschaling.

  Vrijeschool, Montessori, dalton, regulier of speciaal onderwijs? Dorps- of stadsschool?  Twee, drie, vier of vijf dagen per week? Voor ieder wat wils


 • Enthousiaste leerkracht gezocht voor middenbouw

  Nieuwegein

  Zet jij de ontwikkeling van de individuele leerling altijd centraal en wil je aan de slag op een school waar dit ook hoog in het vaandel staat? Voor een montessorischool in Nieuwegein zoeken wij een leerkracht voor de middenbouw. Je bent per direct beschikbaar en gaat op de maandag tot en met woensdag aan de slag! 

   Nieuwsgierig naar onze andere actuele vacatures voor leerkrachten in het basisonderwijs?

 • Sprankelende leerkracht op een fijne sbo-school!

  Bolsward

  Wil jij werken in een kleine groep met kinderen die van jouw extra beetje aandacht gaan stralen als nooit tevoren? En wil je dat ook nog eens doen op de allerleukste sbo-school van Friesland? Dan is dit je kans, dus pak 'm snel!

  LET OP: Deze vacature is in Den Haag, sta jij ervoor open om deze vacature tot de zomervakantie te vervullen (of een van onze andere vacatures in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland of Utrecht)? Wij regelen een mooi hotel of bed & breakfast in de buurt, vergoeden je reiskosten en zorgen uiteraard voor een passende inschaling.

  Vrijeschool, Montessori, dalton, regulier of speciaal onderwijs? Dorps- of stadsschool?  Twee, drie, vier of vijf dagen per week? Voor ieder wat wils! 


 • Leerkracht gezocht voor bruisende groep 7

  Oldenzaal

  Ben jij een zeer ervaren bovenbouwleerkracht of sta je te trappelen om die ervaring op te gaan doen? Wil je werken op een school waar de persoonlijke groei van leerlingen en de relaties met anderen voorop staan in het onderwijs? Dan zijn we op zoek naar jou!

  LET OP: Deze vacature is in Leiden, sta jij ervoor open om deze vacature tot de zomervakantie te vervullen (of een van onze andere vacatures in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland of Utrecht)? Wij regelen een mooi hotel of bed & breakfast in de buurt, vergoeden je reiskosten en zorgen uiteraard voor een passende inschaling.

  Vrijeschool, Montessori, dalton, regulier of speciaal onderwijs? Dorps- of stadsschool?  Twee, drie, vier of vijf dagen per week? Voor ieder wat wils! 


 • Toegewijde eerstegraads docent Nederlands

  Haarlem

  Hoe belangrijk het vak Nederlands is, hoeven we jou natuurlijk niet uit te leggen. Aan jou de schone taak om de leerlingen van deze fijne school in Haarlem hier ook van te overtuigen! Als eerstegraads docent Nederlands ga je op deze school aan de slag met de leerlingen van de havo, het vwo en het gymnasium. Als iemand deze leerlingen enthousiast kan maken voor het vak, dan ben jij het wel! Je bent vanaf volgend schooljaar welkom op deze school en gaat dan voor 0,5-0,7 fte aan de slag!

   Nieuwsgierig naar onze andere actuele vacatures voor docenten Nederlands?

De voordelen van Derec

We houden het persoonlijk en zorgen goed voor onze relaties. Want werken met Derec moet goed zijn voor iedereen.