Uitblinken in het onderwijs

Of je nu net van de pabo komt, al jaren in het onderwijs werkt of je net hebt ingeschreven om jouw eerste- of tweedegraads bevoegdheid te behalen: Derec helpt je snel een baan te vinden die bij je past. Als echte specialist beschikken wij over de beste onderwijsvacatures.

Een baan waar je beter van wordt

Natuurlijk is ervaring belangrijk, maar we kijken liever naar wat je in de toekomst wilt en kunt. We zoeken naar een functie en een school die passen bij je didactische vaardigheden, de stijl waarin je lesgeeft en je persoonlijkheid. Het is ons doel om voor jou de best passende baan in het onderwijs te vinden. Ons werkt draait om jou. Daarom houden we het persoonlijk en zorgen we goed voor je. We gaan graag het gesprek met je aan over de beste balans tussen werkplezier, persoonlijke ontwikkeling en een eerlijke beloning.

Precies wat je nodig hebt

Iedereen uit ons onderwijsteam heeft zelf voor de klas gestaan of komt uit een echte onderwijsfamilie. Daardoor weten we als geen ander wat er speelt binnen de branche, wat er moet gebeuren en wie daarvoor nodig zijn! Daarnaast kun je bij ons werken op flexibele basis of juist met een contract voor lange(re) tijd. Bevalt het goed op een school en wil je daar in dienst? Dan gaan we met de school het gesprek aan om dat in orde te maken!

Onderwijsvacaturebank

Je kunt op een onderwijsvacaturebank natuurlijk op zoek gaan naar een nieuwe baan op een school. De kans is groot dat je door de bomen het bos niet meer ziet, er zijn zo ontzettend veel vacatures. Schrijf je daarom bij ons in. Wij kennen veel vacatures al voor ze online komen en kunnen op basis van jouw voorkeuren je helpen aan de leukste baan in het onderwijs.

Derec Educoaches

We ontwikkelen een netwerk van onderwijscoaches, die onze docenten en leraren vooruithelpen in het onderwijs. Ook jij kunt je aanmelden als Derec Educoach of ondersteuning aanvragen om je werkplezier te vergroten.

Vacatures in het onderwijs

 • Docent mens en natuur gezocht voor prachtig Waddeneiland!

  Anna Paulowna

  Beeld je eens in, jij als docent mens & natuur aan het werk op een middelbare school op een van de mooiste plekken van Nederland! Omgeven door de prachtige natuur van Nederland, dit is echt Hollands glorie! Wat zou je nog meer kunnen wensen als docent mens & natuur, niets toch? Dat komt dan goed uit, een middelbare school op een van de Waddeneilanden is op zoek naar een docent die aan de slag wil met de bovenbouw van het vmbo. Maak je je zorgen over de reistijd? Dat is niet nodig, wij regelen jouw overnachtingen. Enthousiast geworden over deze mooie functie? Reageer dan snel!

 • Kleinschalige school zoekt tweedegraads docent Nederlands

  Zeist

  Heb jij affiniteit met de leerlingen van het vmbo en ben jij vanaf het nieuwe schooljaar beschikbaar? Op een warme en kleinschalige school in Zeist komt na de zomervakantie een plekje vrij. Je weet de leerlingen echt te boeien voor het vak en geeft hen alle handvatten en begeleiding die zij nodig hebben!

 • Inspirerende docent klassieke talen gezocht

  Heemstede

  Grieks en Latijn een dode taal? Daar denk jij natuurlijk heel anders over! Voor een middelbare school in Heemstede zijn wij op zoek naar een docent klassieke talen die aan de slag gaat met de klassen van de onderbouw van het gymnasium. Je start vanaf het nieuwe schooljaar en bent dan voor 12 lesuren per week beschikbaar! Meer weten over deze vacature?

 • Motiverende docent LO gezocht

  Almere

  Dat bewegen belangrijk is. hoeven we jou natuurlijk niet uit te leggen. Dat de leerlingen van de onderbouw van het vmbo-t niet altijd zin hebben in de lessen gym, ook niet. Maar als er iemand is die deze leerlingen kan motiveren, dan ben jij het wel! Jij weet de leerlingen te pushen om het maximale uit zichzelf te halen! Meer weten? Lees snel verder!

 • Leerkracht bovenbouw op een kleurrijke Montessorischool!

  Amsterdam

  Staat in jouw onderwijs altijd het individuele kind en de individuele onderwijsbehoefte centraal? Zorg jij voor een uitdagende, inspirerende en rijke leeromgeving? En ben je ook nog eens een echte bovenbouw leerkracht? Laat snel iets van je horen!

De voordelen van Derec

We houden het persoonlijk en zorgen goed voor onze relaties. Want werken met Derec moet goed zijn voor iedereen.