Uitblinken in het onderwijs

Of je nu net van de pabo komt, al jaren in het onderwijs werkt of je net hebt ingeschreven om jouw eerste- of tweedegraads bevoegdheid te behalen: Derec helpt je snel een baan te vinden die bij je past. Als echte specialist beschikken wij over de beste onderwijsvacatures.

Een baan waar je beter van wordt

Natuurlijk is ervaring belangrijk, maar we kijken liever naar wat je in de toekomst wilt en kunt. We zoeken naar een functie en een school die passen bij je didactische vaardigheden, de stijl waarin je lesgeeft en je persoonlijkheid. Het is ons doel om voor jou de best passende baan in het onderwijs te vinden, we beschikken over veel vacatures onderwijs. Ons werkt draait om jou. Daarom houden we het persoonlijk en zorgen we goed voor je. We gaan graag het gesprek met je aan over de beste balans tussen werkplezier, persoonlijke ontwikkeling en een eerlijke beloning.

Precies wat je nodig hebt

Iedereen uit ons onderwijsteam heeft zelf voor de klas gestaan of komt uit een echte onderwijsfamilie. Daardoor weten we als geen ander wat er speelt binnen de branche, wat er moet gebeuren en wie daarvoor nodig zijn! Daarnaast kun je bij ons werken op flexibele basis of juist met een contract voor lange(re) tijd. Bevalt het goed op een school en wil je daar in dienst? Dan gaan we met de school het gesprek aan om dat in orde te maken!

Vacatures onderwijs

Je kunt op een onderwijsvacaturebank natuurlijk op zoek gaan naar een nieuwe baan op een school. De kans is groot dat je door de bomen het bos niet meer ziet, er zijn zo ontzettend veel onderwijsvacatures. Schrijf je daarom bij ons in. Wij kennen veel vacatures al voor ze online komen en kunnen op basis van jouw voorkeuren je helpen aan de leukste baan in het onderwijs.

Derec Educoaches

We ontwikkelen een netwerk van onderwijscoaches, die onze docenten en leraren vooruithelpen in het onderwijs. Ook jij kunt je aanmelden als Derec Educoach of ondersteuning aanvragen om je werkplezier te vergroten.

Vacatures in het onderwijs

 • Uitstekende leerkracht gezocht voor groep 5/6!

  Numansdorp

  Weet jij nu al dat je vanaf halverwege november toe bent aan een nieuwe uitdaging? Werk je graag op een christelijke basisschool en vind je het ook nog eens leuk om te werken in een combinatiegroep? Dan past deze vacature je als een warme jas!

 • Fantastische school zoekt enthousiaste leerkracht!

  Oud-Beijerland

  Heb je altijd al op een christelijke school willen werken waar de faciliteiten voor goed en gevarieerd onderwijs tip top in orde zijn? Waar veel tijd en geld wordt geïnvesteerd in onderwijs van de 21e eeuw? En vind je het ook nog eens leuk om in de middenbouw te werken? Dan zijn we op zoek naar jou!

 • Per direct: tweedegraads docent biologie voor internationale omgeving

  Alkmaar

  Voor een middelbare school in omgeving Alkmaar zoeken wij een enthousiaste tweedegraads docent biologie. Je gaat hier voor 10 lesuren aan de slag en weet de leerlingen alles bij te brengen over de groene wereld. Verder beschik je over actuele kennis van het vak. Meer weten over deze vacature? Lees snel verder!

 • Betrokken leerkracht gezocht voor de bovenbouw

  Uithoorn

  Aan de slag op een basisschool waar je lesgeeft aan de bovenbouw én actief kan meedenken over de ontwikkelingen binnen de school? Een openbare basisschool in Uithoorn is op zoek naar een proactieve groepsleerkracht voor de combinatiegroep 7 en 8, die na de herfstvakantie kan beginnen. De functie is in principe fulltime, maar de uren zijn bespreekbaar. Ben jij de leerkracht die hier een actieve bijdrage aan wilt leveren? Lees snel verder!

 • Docent mens en natuur gezocht voor prachtig Waddeneiland!

  Anna Paulowna

  Beeld je eens in, jij als docent mens & natuur aan het werk op een middelbare school op een van de mooiste plekken van Nederland! Omgeven door de prachtige natuur van Nederland, dit is echt Hollands glorie! Wat zou je nog meer kunnen wensen als docent mens & natuur, niets toch? Dat komt dan goed uit, een middelbare school op een van de Waddeneilanden is op zoek naar een docent die aan de slag wil met de verschillende groepen van deze school. Maak je je zorgen over de reistijd? Dat is niet nodig, wij regelen jouw overnachtingen. Enthousiast geworden over deze mooie functie? Reageer dan snel!

De voordelen van Derec

We houden het persoonlijk en zorgen goed voor onze relaties. Want werken met Derec moet goed zijn voor iedereen.