Uitblinken in het onderwijs

Of je nu net van de pabo komt, al jaren in het onderwijs werkt of je net hebt ingeschreven om jouw eerste- of tweedegraads bevoegdheid te behalen: Derec helpt je snel een baan te vinden die bij je past. Als echte specialist beschikken wij over de beste onderwijsvacatures.

Een baan waar je beter van wordt

Natuurlijk is ervaring belangrijk, maar we kijken liever naar wat je in de toekomst wilt en kunt. We zoeken naar een functie en een school die passen bij je didactische vaardigheden, de stijl waarin je lesgeeft en je persoonlijkheid. Het is ons doel om voor jou de best passende baan in het onderwijs te vinden. Ons werkt draait om jou. Daarom houden we het persoonlijk en zorgen we goed voor je. We gaan graag het gesprek met je aan over de beste balans tussen werkplezier, persoonlijke ontwikkeling en een eerlijke beloning.

Precies wat je nodig hebt

Iedereen uit ons onderwijsteam heeft zelf voor de klas gestaan of komt uit een echte onderwijsfamilie. Daardoor weten we als geen ander wat er speelt binnen de branche, wat er moet gebeuren en wie daarvoor nodig zijn! Daarnaast kun je bij ons werken op flexibele basis of juist met een contract voor lange(re) tijd. Bevalt het goed op een school en wil je daar in dienst? Dan gaan we met de school het gesprek aan om dat in orde te maken!

Onderwijsvacaturebank

Je kunt op een onderwijsvacaturebank natuurlijk op zoek gaan naar een nieuwe baan op een school. De kans is groot dat je door de bomen het bos niet meer ziet, er zijn zo ontzettend veel vacatures. Schrijf je daarom bij ons in. Wij kennen veel vacatures al voor ze online komen en kunnen op basis van jouw voorkeuren je helpen aan de leukste baan in het onderwijs.

Derec Educoaches

We ontwikkelen een netwerk van onderwijscoaches, die onze docenten en leraren vooruithelpen in het onderwijs. Ook jij kunt je aanmelden als Derec Educoach of ondersteuning aanvragen om je werkplezier te vergroten.

Vacatures in het onderwijs

 • Hecht team zoekt collega voor groep 7!

  Westzaan

  Aan de slag als leerkracht van groep 7 in een hecht en jong team? Ben je fulltime beschikbaar en klinkt zicht op een vaste aanstelling jou als muziek in de oren? Voor een basisschool in Westzaan zijn wij op zoek naar een leerkracht die per direct aan de slag kan! Ben jij de leerkracht waar wij naar op zoek zijn? Reageer dan direct!

 • Betrokken docent gezocht voor nieuwe uitdaging!

  Bunnik

  Aan de slag op een school waar je echt iets kan betekenen voor leerlingen die hun draai op een reguliere middelbare school niet kunnen vinden? Voor een school in Bunnik zijn we op zoek naar een docent die aan de slag gaat met deze leerlingen. Ben jij echt betrokken bij jouw leerlingen en ben je beschikbaar voor 0,8-1,0 fte? Dan horen we graag van je!

 • Vmbo-school zoekt magnifique docent Frans

  Zwanenburg

  Voor een vmbo- school in Zwanenburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste docent Frans voor 11-12 lesuren. Je gaat aan de slag op de maandag en de dinsdag en weet de leerlingen warm te maken voor de prachtige taal. Trois keer oui? Dan horen we graag van je!

 • Docent marketing gezocht voor nieuwe uitdaging!

  Obdam

  Ben jij een enthousiaste docent marketing en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor een mbo in Obdam zijn wij op zoek naar een docent marketing die voor twee dagen in de week aan de slag gaat op deze school! Je gaat aan de slag met verschillende vakken en projecten. Ben jij de docent marketing waar de school op kan rekenen? Dan horen we graag van je!

 • SO-school zoekt een leerkracht voor hun middenbouw

  Almere

  Per februari zoekt deze SO-school voor twee dagen per week naar een leerkracht voor hun groep 4-5. In de groep zitten slechts dertien leerlingen, wat de rust en de sfeer uiteraard zeer ten goede komt. Je komt samen te werken met een ervaren en stevige duo. Diegene draait de groep de andere drie dagen per week. Fijn voor de samenwerking en een hoop expertise om je voordeel mee te kunnen doen. Het is een pré als je beschikt over SBO of SO-werkervaring. Echter, levenservaring is van veel meer toegevoegde waarde. Op die manier weet je wat er op je afkomt bij werken in dit type onderwijs. Of iemand geschikt is om in het SO te werken is tenslotte een ongrijpbaar iets.. Een pabo-diploma is echter wel verplicht. Voor jou stopt het overigens niet na dit halfjaar: bij wederzijds welbevinden biedt de school je ook volgend schooljaar graag een plek. Neem je gauw contact op?

De voordelen van Derec

We houden het persoonlijk en zorgen goed voor onze relaties. Want werken met Derec moet goed zijn voor iedereen.