Basisonderwijs

De leukste vacatures in het basisonderwijs!

Leerkracht of intern begeleider, remedial teacher of onderwijsassistent, teamleider of directielid: we hebben de leukste vacatures basisonderwijs op allerlei niveaus. Schrijf je nu vrijblijvend in, we laten je graag zien wat er mogelijk is.

De voordelen van Derec

Uitstekende begeleiding
Alle schoolvakanties krijg je doorbetaald
Veel opleidingsmogelijkheden

Welke vacature basisonderwijs past bij jou?

Aan de slag in het basisonderwijs? Dan zijn er flink wat keuzes te maken. Op wat voor soort basisschool wil je aan de slag? Misschien weet je het al, omdat je al jaren werkzaam bent in het primair onderwijs. Je kunt bijvoorbeeld rekening houden met een geloofsovertuiging, maar ook op het gebied van onderwijstypen zijn er verschillende scholen. Pas jij in het traditionele onderwijs, of zie jij meer in een vrijeschool of Montessorionderwijs? Naast de identiteit van de school is het ook belangrijk om te weten hoeveel uur je aan de slag wilt. Ga je voor een parttimebaan of zoek je een fulltime basisonderwijs vacature? Bij Derec denken we graag met je mee. Ook als je nog niet goed weet welke vacatures basisonderwijs goed bij jou passen! Binnen Derec zijn verschillende onderwijsspecialisten werkzaam. Voormalig leerkrachten die het basisonderwijs en de verschillende scholen van binnen en van buiten kennen. Zij gaan graag het gesprek met jou aan om je goed te leren kennen. Zodra we bij Derec goed weten wie je bent, kunnen we beter inschatten welke type school of vacature basisonderwijs bij jou past.

Nieuw in het primair onderwijs?

Zoek je voor het eerst naar een vacature basisonderwijs omdat je pas net afgestudeerd bent? Er kan een hoop op je afkomen tijdens de start van je carrière, dat weten we bij Derec als geen ander. Het vinden van passende vacatures basisonderwijs is al een hele uitdaging. Daarom helpen we je graag. Met ons grote netwerk van scholen vinden we de best passende werkplek en leukste vacatures basisonderwijs. En om je onderwijscarrière een échte vliegende start te geven, doen we nog meer. Ben je (bijna) klaar met de pabo? Derec vindt niet alleen de best passende vacature voor je, maar betaalt ook je studiegeld van het laatste jaar terug. Benieuwd geworden naar Derec’s Droomstart?

Banen in het basisonderwijs voor ervaren leerkrachten

Ben je al langere tijd werkzaam in het basisonderwijs en vind je het tijd voor een nieuwe baan? Ook dan staan we natuurlijk graag voor je klaar. Als ervaren leerkracht weet je vast al iets beter wat wel en niet bij je past in een vacature. Laat het ons weten. Door ons grote netwerk aan stichtingen en scholen, kunnen we kijken welke vacatures basisonderwijs er aansluiten bij jouw persoonlijke wensen. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Invallen in het basisonderwijs

Door het lerarentekort zijn er vaak basisonderwijs vacatures in de vorm van korte invalklussen beschikbaar. Ben je werkzaam in het (basis)onderwijs en zou je het leuk vinden korte invalklussen te doen? Ook dan kunnen we je op weg helpen. Via Derect koppelen wij leerkrachten en scholen snel en eenvoudig aan elkaar voor kortdurende invalklussen. Laat ons weten waar en wanneer jij aan de slag kunt, dan zoeken wij een passende klus. De scholen (en kinderen) zullen je zeer dankbaar zijn!

Vacatures basisonderwijs in de Randstad

Ben je op zoek naar vacatures basisonderwijs in de Randstad? Dan weet je misschien al dat de onderwijsbanen er voor het oprapen liggen. Toch kan het verstandig zijn om ons in te schakelen bij je zoektocht naar de perfecte onderwijsvacature. Door ons grote netwerk kennen we de scholen van binnen en van buiten. Hierdoor kunnen we dé basisonderwijs vacature vinden die aansluit bij jouw persoonlijkheid, identiteit en wensen. Woon je niet in de Randstad, maar zie je een verhuizing wel zitten? Bij Derec denken we graag in oplossingen. Zo kunnen we bijvoorbeeld een deel van je huur vergoeden wanneer je via ons aan de slag gaat in de Randstad. We hebben genoeg vacatures in het basisonderwijs in de Randstad. Dat kan in het centrum van Amsterdam zijn, maar bijvoorbeeld ook in een gezellig dorpje aan de kust. Vertel ons jouw wensen, dan kijken wij samen met jou naar de mogelijkheden! Wil je wel aan de slag in de Randstad, maar vind je een verhuizing iets te veel van het goede? Er zijn meer mogelijkheden. We kunnen bijvoorbeeld kijken naar hotelovernachtingen. Uiteraard zijn de kosten hiervan voor onze rekening.

Ons team is er voor jou

Natasja Batenburg

Primair onderwijs Utrecht

Met een stralende lach en aanstekelijk optimisme zie ik in elke moeilijkheid kansen voor al mijn kandidaten.

Roy Weijmar

Primair onderwijs Zuid-Holland

Van gelukkige leraren leer je de mooiste dingen.

Derc-Jan Buschgens

Primair onderwijs

Altijd op zoek naar maatwerk dat tevreden maakt.

Vergroot je kansen

Schrijf je in!

Dagelijks spreken wij met veel verschillende scholen. De kans is groot dat we van vacatures basisonderwijs weten voordat deze online verschijnen.