Blijf lekker slapen

Derec betaalt je hotel

Geen nieuws, wel nog steeds de werkelijkheid: in de Randstad zijn leerkrachten hard nodig! Woon jij in het noorden, zuiden of oosten van het land en heb je de pabo gedaan? Dan kunnen we je hier goed gebruiken! Toch kunnen we ons voorstellen dat een langere reistijd je tegen kan houden. Maar dan zeggen we bij Derec: blijf toch lekker slapen! Zonder dollen, we regelen namelijk gewoon een hotel voor je én betalen dat ook nog eens. Zo houd jij je werk afwisselend en spannend en kun je hier echt iets betekenen voor het lerarentekort!

Voor de klas in de Randstad

Of je nu aan de slag wilt in een bruisend stadscentrum of liever voor de klas gaat in een rustig kustplaatsje, wij kennen tal van scholen waar ze je hard nodig hebben. Wat zijn jouw wensen? Op welke school zie jij jezelf? Zodra we jou beter leren kennen, kunnen we goed inschatten bij welke school je het beste past.

Matt ging je voor

Lijkt zo’n baan in de Randstad je wat? Je bent niet de enige. Matt van Schagen ging je voor! Hij woont in Deventer maar werkt inmiddels elke week als leerkracht op een basisschool in Den Haag.

Blijven slapen

Onderwijstalent is altijd welkom in de Randstad. Elke dag heen en weer reizen kan misschien net iets teveel van het goede zijn. Bij Derec denken we graag in oplossingen, daarom zoeken we graag een vaste slaapplek voor je, zodat je op je werkzame dagen dichtbij werk je eigen plek hebt! Allereerst leren wij je graag kennen, zodat we precies weten wat je zoekt en wat er bij je past. Vervolgens gaan we voor je op zoek naar de beste school en werkplek én gaan we voor je aan de slag voor een fijne slaapplek. Ga jij het avontuur aan?

Derec's huurregeling

Ben jij zelfs bereid de volledige overstap te maken en te verhuizen naar de Randstad? Ook dan helpen we je graag een handje. Wanneer je minimaal  voor een jaar aan de slag gaat via Derec in de Randstad, bieden wij een huurvergoeding. Meer informatie hierover?

Meer weten over onze huurregeling of hotelvergoeding?

Onze kandidaten over Derec