Intern begeleider

Ben jij op zoek naar een vacature intern begeleider? Wij helpen we je! Een goede intern begeleider is voor iedere school meer dan belangrijk. Derec vindt het daarom belangrijk dat onze intern begeleiders up-to-date blijven en binnen hun vakgebied blijven leren. Daarom bieden we regelmatig passende trainingen om een steentje hieraan bij te dragen! Ook als wij de beste vacature intern begeleider voor je hebben gevonden, blijven wij je dus helpen en kan het in je voordeel werken om via Derec aan de slag te gaan.

De ideale vacature intern begeleider

Zoek jij een vacature intern begeleider, maar weet je niet waar je moet beginnen? Vertel ons wat jouw wensen en mogelijkheden zijn, dan kunnen wij gericht voor jou aan de slag. Wat vind jij belangrijk in een job? Ben je parttime of fulltime beschikbaar en zou je het willen combineren met een andere functie? Hoe ver zou je willen reizen voor je werk en hoe zou je je willen ontwikkelen? Wij zoeken graag naar een vacature intern begeleider die perfect matcht bij jouw wensen. Ben je benieuwd geworden? Schrijf je dan nu in.

Wat kan Derec voor jou betekenen?

Bij Derec hebben we een uitgebreid netwerk met scholen die we regelmatig bezoeken. Vaak weten we dus al of er een vacature intern begeleider beschikbaar komt, nog voordat deze online verschijnt. En hebben we eenmaal die perfecte match gemaakt, dan blijven we ons ook daarna voor je inzetten. Ons werk draait namelijk om jou. We vinden het belangrijk dat je met een goed gevoel naar je werk gaat. Dat begint met een goed salaris. Als je via Derec aan de slag gaat, betalen we je elke vier weken uit. Dat is dus niet twaalf, maar dertien keer per jaar. Daarnaast worden al je reiskosten vergoed. Bij Derec vinden we persoonlijke begeleiding belangrijk. We werken daarom met Educoaches: collega’s in het onderwijs met ervaring waar jij iets aan hebt. Wil je meer informatie over de voordelen van Derec?

Je bent de eerste die het hoort

Door ons uitgebreide scholennetwerk weten we het meteen wanneer een vacature intern begeleider vrijkomt. Op dat moment duiken we direct onze Derec-database in. Laat ons weten binnen wat voor type school jij je thuis zou voelen en wij bellen jou direct, zodra deze baan vrij komt. Zorg dus dat je ingeschreven bent en geef duidelijk je voorkeuren aan. Van basisonderwijs tot speciaal onderwijs en van praktijkonderwijs tot voortgezet onderwijs: er is een vacature intern begeleider op allerlei plekken te vinden! Schrijf je daarom in.

Wij staan voor je klaar

Loraine Callanan

Coördinator Leerkracht van Morgen

Ik geniet ervan om een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de leerkrachten en dat zij met plezier voor de klas staan!

Ruben van der Schalie

Primair onderwijs Utrecht

Ik geniet er enorm van als ik zie dat iemand door mijn hulp de ideale werkplek heeft gevonden!

Anne Schrauwen

Primair onderwijs Rotterdam

Ik zorg ervoor dat jij met plezier naar je werk gaat.

Vergroot je kansen als intern begeleider

Schrijf je in!

Dagelijks spreken wij met veel verschillende scholen. De kans is groot dat we van vacatures intern begeleider weten voordat deze online verschijnen.