Remedial teacher

De vacatures voor remedial teachers zijn er niet in overvloed. Maar heb jij ervaring en ben je op zoek? Wij helpen je! Wij horen graag van jou waar jouw voorkeur naar uit gaat en hoe jij jouw toekomst als remedial teacher ziet. Dan doen wij ons uiterste best om de juiste school voor jou te vinden.

Je bent de eerste die het hoort

Doordat we een uitgebreid netwerk met scholen hebben en we ze regelmatig bezoeken, weten we het meteen wanneer ze een remedial teacher zoeken. En op dat moment duiken we direct onze Derec-database in. Laat ons weten binnen wat voor type school jij je thuis zou voelen en wij bellen jou direct, zodra deze baan vacant. Zorg dus dat je ingeschreven bent en geef duidelijk je voorkeuren aan. Van basisonderwijs tot speciaal onderwijs en van praktijkonderwijs tot voortgezet onderwijs: er is van alles mogelijk!

Aan de slag als invalkracht?

Regelmatig worden er klassen naar huis gestuurd door ziekte, vakantie of andersoortig kortdurend uitval. Derect is een goedgevulde invalpool vol ervaren leerkrachten en onderwijsassistenten die graag een dag bijspringen wanneer de nood hoog is. Je kunt zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent voor invalsklussen, doet ervaring op voor de klas én bent ontzettend waardevol voor de betreffende school in nood!

Wij staan voor je klaar

Anne Schrauwen

Primair onderwijs Rotterdam

Ik zorg ervoor dat jij met plezier naar je werk gaat.

Ruben van der Schalie

Primair onderwijs Utrecht

Ik geniet er enorm van als ik zie dat iemand door mijn hulp de ideale werkplek heeft gevonden!

Natasja Batenburg

Fieldmanager primair onderwijs

Met een stralende lach en aanstekelijk optimisme zie ik in elke moeilijkheid kansen!

Vergroot je kansen als remedial teacher

Schrijf je in!

Dagelijks spreken wij met veel verschillende scholen. De kans is groot dat we van vacatures weten voordat deze online verschijnen.