Een baan die bij jóu past

Vooruit in het voortgezet onderwijs

Geïnteresseerd in een vacature docent? Of je nu een eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid hebt, nog studerend bent, of ervaring hebt voor de klas zonder bevoegdheid… Als je inzet en enthousiasme toont en enige ervaring hebt voor de klas, is de kans groot dat we snel de juiste vacature docent voor je vinden.

De voordelen van Derec

Uitstekende begeleiding
Persoonlijk en betrokken
Doorgroeien in de richting die jij wilt

Vacatures met mogelijkheden

Heb je een onderwijsbevoegdheid voor wiskunde, natuurkunde, scheikunde, Engels, Duits of Nederlands en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Binnen deze vakgebieden hebben we veel mogelijkheden. Laat je gegevens achter en we nemen direct contact met je op!

Derec helpt je verder

Met een tweede onderwijsbevoegdheid kun je meer afwisseling binnen je werk creëren en je kansen bij een interessante vacature docent vergroten. Daarom moedigt Derec docenten aan om zich in een ander vakgebied te specialiseren. Interessant? Kijk wat we voor je kunnen betekenen.

Derec's droomstart

Ben jij (bijna) klaar met je opleiding en sta je te popelen om aan je eerste baan te beginnen? Wanneer je aan de slag gaat via Derec, kent dit veel voordelen. Zo krijg je je studiegeld van het laatste jaar in z’n geheel vergoed en ben je verzekerd van een goede begeleiding aan de start van je carrière. We hebben elk jaar beperkt plek voor onze Droomstarters. Ben jij er een van?

Geen bevoegdheid?

Er is genoeg werk in het onderwijs, maar niet voor ieder vak worden evenveel mensen gevraagd. Zou je graag voor de klas staan en zoek je het liefst een vacature docent wiskunde, natuurkunde, scheikunde, Nederlands, Duits of Engels, ben je minimaal hbo geschoold, maar heb je nog geen lesbevoegdheid? Klop gerust aan bij Derec.

Andere docenten over Derec

Ons onderwijsteam is er voor jou

Fallon Slagman

Voortgezet onderwijs Noord-Holland en Flevoland

Niets zo leuk als met plezier naar je werk gaan, toch?

Charelle Verheul

Voortgezet onderwijs Utrecht en Gelderland

Ik sta graag met mensen in contact en draag graag mijn steentje bij wanneer ik kan helpen.

Ralph Koreman

Voortgezet onderwijs Noord-Holland en Flevoland

Als studerend docent geschiedenis weet ik precies wat er speelt in het onderwijs.

Vergroot je kansen

Schrijf je in!

Dagelijks spreken wij met veel verschillende scholen. De kans is groot dat we van vacatures docent weten voordat deze online verschijnen.