Welk practicum neem jij af?

Vacature docent natuurkunde

Leuk, natuurkunde! Twee elektronen zitten op een bankje. Het ene elektron kan totaal niet stilzitten en de ander vraagt: ‘Waarom ben je zo opgewonden?’. Zegt de ene: ‘Ik heb net een nieuwe baan gevonden!’. Kun jij lachen om dit grapje? Dan helpen wij je graag aan de leukste vacature die een docent natuurkunde kan vinden. Schrijf je vrijblijvend in!

De ideale vacature docent natuurkunde

Hoe zie jij je toekomst als docent natuurkunde, welke eisen stel je aan een vacature en wat zie je graag terug in een school? Tijdens een kennismakingsgesprek komen we er samen achter wat je écht belangrijk vindt en nemen we eventueel gelijk concrete mogelijkheden door. Vwo, havo, vmbo, mbo of het voortgezet speciaal onderwijs: als docent natuurkunde kun je alle kanten op. Maar naast het lesniveau zijn andere factoren natuurlijk ook belangrijk, zoals de plek in het land en de sfeer op je nieuwe werkplek. Onze recruiters hebben jarenlange ervaring binnen het onderwijs en hebben al veel leraren natuurkunde aan een fijne baan geholpen.

Wat doe je als docent natuurkunde?

Als docent natuurkunde ben je verantwoordelijk voor de natuurkundelessen aan leerlingen of studenten. Maar wat komt er allemaal bij deze lessen kijken? Je besteedt onder andere aandacht aan het onderzoek naar en de beschrijving van algemene eigenschappen van materie, straling en energie. Om het afwisselend en interessant te houden, doe je ook verschillende proeven en demonstraties! Je maakt hierbij ook een link met de actualiteit zoals innovaties en nieuwe technieken. Zo kun je het hebben over de werking van windmolens en over het oplossen van het energieprobleem.

Derec doet meer voor je

Wil je starten in een vaste positie of zoek je tijdelijke opdrachten bij verschillende scholen? In beide gevallen kunnen we je helpen. Een vast dienstverband voor bepaalde tijd is voor onze docenten natuurkunde ook mogelijk. Ons werk draait om jou, daarom houden we het graag persoonlijk en zorgen we uitstekend voor je. Dat begint bij een goed salaris. Maar we vinden het ook belangrijk dat je plezier hebt in je werk en dat je je op je eigen tempo kunt ontwikkelen. Als docent natuurkunde doe je natuurlijk meer dan alleen lesgeven. Je bent ook een coach voor de leerlingen, je houdt je vakinhoudelijke kennis bij, je kijkt proefwerken na en verdiept je in (nieuwe) lesmethoden. Wil je een opleiding doen om je kennis en vaardigheden te verbreden of verdiepen? We betalen vaak (een deel van) je lesgeld en helpen je een passende plek te vinden.

Schrijf je in en vergroot je kansen

Dagelijks spreken wij met veel verschillende scholen. De kans is dan ook groot dat we van een vacature docent natuurkunde weten voordat deze online is verschenen. Schrijf je daarom bij ons in. We nemen contact met je op zodra we weten dat er een passende vacature aankomt.

Nog geen (juiste) bevoegdheid?

Heb je een bevoegdheid voor een ander vak maar wil je aan de slag als docent natuurkunde? Schrijf je dan bij ons in! We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden. We zoeken samen naar een geschikte werkplek en helpen je graag je bevoegdheid voor natuurkunde te behalen.

De nieuwste vacatures docent natuurkunde

Wij staan voor je klaar

Jasper Zoun

Fieldmanager voortgezet onderwijs

Samen progressie boeken is het mooiste wat er is!

Darryl Verbond

Vestigingsmanager Amsterdam

Met mijn toegankelijke karakter en ondernemende mindset geef ik altijd meer dan 100 procent om een doel te bereiken.

Robin Smits

Voortgezet onderwijs Noord-Holland

Bij Derec krijg ik energie van de verschillende mensen en de gesprekken die ik voer.

Vergroot je kansen als docent natuurkunde

Schrijf je in!

Dagelijks spreken wij met veel verschillende scholen. De kans is groot dat we van vacatures docent natuurkunde weten voordat deze online verschijnen.