Zorg jij voor positieve reacties?

Vacature docent scheikunde

Inspirerend lesgeven in deze natuurwetenschap is een vak apart. Krijg jij altijd een reactie op je chemie-verhalen? Dan gaan we graag met je in gesprek over de ideale vacature als docent scheikunde!

De ideale vacature docent scheikunde

Hoe zie jij je toekomst als docent scheikunde, welke eisen stel je aan een vacature en wat zie je graag terug in een school? Tijdens een kennismakingsgesprek komen we er samen achter wat je écht belangrijk vindt en nemen we eventueel gelijk concrete mogelijkheden door. Vwo, havo, vmbo, mbo of het voortgezet speciaal onderwijs: als docent scheikunde kun je alle kanten op. Maar naast het lesniveau zijn andere factoren natuurlijk ook belangrijk, zoals de plek in het land en de sfeer op je nieuwe werkplek. Onze recruiters hebben jarenlange ervaring binnen het onderwijs en hebben al veel leraren scheikunde aan een fijne baan geholpen.

Derec doet meer voor je

Wil je starten in een vaste positie of zoek je tijdelijke opdrachten bij verschillende scholen? In beide gevallen kunnen we je helpen. Een vast dienstverband voor bepaalde tijd is voor onze docenten scheikunde ook mogelijk. Ons werk draait om jou, daarom houden we het graag persoonlijk en zorgen we uitstekend voor je. Dat begint bij een goed salaris. Maar we vinden het ook belangrijk dat je plezier hebt in je werk en dat je je op je eigen tempo kunt ontwikkelen. Als docent scheikunde doe je natuurlijk meer dan alleen lesgeven. Je bent ook een coach voor de leerlingen, je houdt je vakinhoudelijke kennis bij, je kijkt proefwerken na en verdiept je in (nieuwe) lesmethoden. Wil je een opleiding doen om je kennis en vaardigheden te verbreden of verdiepen? We betalen vaak (een deel van) je lesgeld en helpen je een passende plek te vinden.

Nog geen (juiste) bevoegdheid?

Heb je een bevoegdheid voor een ander vak maar wil je aan de slag als docent scheikunde? Schrijf je dan bij ons in! We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden. We zoeken samen naar een geschikte werkplek en helpen je graag je bevoegdheid voor scheikunde te behalen.

Heb je nog geen lesbevoegdheid maar wil je wel aan de slag als docent scheikunde? Misschien kunnen we je helpen! Afhankelijk van je vooropleiding en werkervaring kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden. Klik hier voor meer informatie.

Schrijf je in en vergroot je kansen

Dagelijks spreken wij met veel verschillende scholen. De kans is dan ook groot dat we van een vacature docent scheikunde weten voordat deze online is verschenen. Schrijf je daarom bij ons in. We nemen contact met je op zodra we weten dat er een passende vacature aankomt.

De nieuwste vacatures docent scheikunde

Wij staan voor je klaar

Jasper Zoun

Fieldmanager voortgezet onderwijs

Samen progressie boeken is het mooiste wat er is!

Robin Smits

Voortgezet onderwijs Noord-Holland

Bij Derec krijg ik energie van de verschillende mensen en de gesprekken die ik voer.

Charelle Verheul

Voortgezet onderwijs Utrecht en Gelderland

Ik sta graag met mensen in contact en draag graag mijn steentje bij wanneer ik kan helpen.

Vergroot je kansen als docent scheikunde

Schrijf je in!

Dagelijks spreken wij met veel verschillende scholen. De kans is groot dat we van vacatures docent scheikunde weten voordat deze online verschijnen.