Kunnen de leerlingen op je rekenen?

Vacatures docent wiskunde

Als docent wiskunde heb je de mooie taak jouw leerlingen te enthousiasmeren voor dit belangrijke vakgebied. Kunnen de leerlingen op je rekenen? Dan horen we graag van je! Wij hebben mooie vacatures voor docenten wiskunde klaarstaan. Derec gaat snel voor je aan de slag en kijkt daarbij verder dan je cv.

Waarom docent wiskunde?

Voordat je reageert op een van onze vacatures docent wiskunde, is het belangrijk om te realiseren waarom je docent wiskunde wil worden. Als wiskundedocent moet je blij worden van getallen, symbolen, formules en vergelijkingen. Een goede wiskundedocent is gepassioneerd over wiskundige problemen en wil zijn of haar kennis graag overdragen aan anderen. Een docent maakt zijn leerlingen enthousiast over wiskunde en biedt hulp als leerlingen stoeien met de cijfers. Als je docent wiskunde wil worden, is het ook belangrijk dat je goed kunt omgaan met jongeren. Op dit moment staan er diverse vacatures docent wiskunde open in het voortgezet onderwijs.

De ideale vacature docent wiskunde

Hoe zie jij je toekomst als docent wiskunde, welke eisen stel je aan een vacature docent wiskunde en wat zie je graag terug in een school? Tijdens een kennismakingsgesprek komen we er samen achter wat je écht belangrijk vindt en nemen we eventueel gelijk concrete mogelijkheden door. Vwo, havo, vmbo, mbo of het voortgezet speciaal onderwijs: als docent wiskunde kun je alle kanten op. Maar naast het lesniveau zijn andere factoren natuurlijk ook belangrijk, zoals de plek in het land en de sfeer op je nieuwe werkplek. Onze recruiters hebben jarenlange ervaring binnen het onderwijs en hebben al veel leraren wiskunde aan een fijne baan geholpen.

Derec doet meer voor je

Wil je starten in een vaste positie of zoek je tijdelijke vacatures docent wiskunde bij verschillende scholen? In beide gevallen kunnen we je helpen. Een vast dienstverband voor bepaalde tijd is voor onze docenten wiskunde ook mogelijk. Ons werk draait om jou, daarom houden we het graag persoonlijk en zorgen we uitstekend voor je. Dat begint bij een goed salaris. Maar we vinden het ook belangrijk dat je plezier hebt in je werk en dat je je op je eigen tempo kunt ontwikkelen. Als docent wiskunde doe je natuurlijk meer dan alleen lesgeven. Je bent ook een coach voor de leerlingen, je houdt je vakinhoudelijke kennis bij, je kijkt proefwerken na en verdiept je in (nieuwe) lesmethoden. Wil je een opleiding doen om je kennis en vaardigheden te verbreden of verdiepen? We betalen vaak (een deel van) je lesgeld en helpen je een passende plek te vinden. Benieuwd naar alle voordelen van Derec wanneer je reageert op een vacature docent wiskunde?

Wat zijn de kansen voor een docent wiskunde?

Als docent wiskunde kun je op veel plekken terecht. Er zijn namelijk veel vacatures docent wiskunde! Je kunt er natuurlijk voor kiezen zelf op zoek te gaan, maar wellicht zie je door de bomen het bos niet meer… Bij Derec nemen we graag kostbare tijd uit handen door met jou in gesprek te gaan, te luisteren naar wat je wilt en erachter te komen wie je bent. Als we een goed beeld van jou en je wensen hebben voor een vacature docent wiskunde, kunnen we gericht voor je aan de slag!

Docent wiskunde in de Randstad?

Zie jij een vacature docent wiskunde en is het helemaal op jouw lijf geschreven, maar woon je niet in de buurt? Bij Derec denken we graag in oplossingen om je hierin tegemoet te komen. Wellicht ga jij aan de slag als docent wiskunde in een prachtig rustig kustdorpje, of juist in het bruisende centrum van een stad in de Randstad. Wat past bij jou? Bekijk al onze vacatures docent wiskunde en neem voor meer informatie en de mogelijkheden contact met ons op.

Schrijf je in en vergroot je kansen op een vacature docent wiskunde

Dagelijks spreken wij met veel verschillende scholen. De kans is dan ook groot dat we van een vacature docent wiskunde weten voordat deze online is verschenen. Schrijf je daarom bij ons in. We nemen contact met je op zodra we weten dat er een passende vacature aankomt.

Nog geen (juiste) bevoegdheid?

Heb je een bevoegdheid voor een ander vak maar wil je aan de slag als docent wiskunde? Schrijf je dan bij ons in! We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden. We zoeken samen naar een geschikte werkplek en helpen je graag je bevoegdheid voor wiskunde te behalen, zodat je kunt reageren op onze vacatures docent wiskunde.

Heb je nog geen lesbevoegdheid maar wil je wel aan de slag als docent wiskunde? Misschien kunnen we je helpen! Afhankelijk van je vooropleiding en werkervaring kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden. Klik hier voor meer informatie.

De nieuwste vacatures docent wiskunde

Wij staan voor je klaar

Tessa da Silva Curiel

Voortgezet onderwijs Noord-Holland en Flevoland

Een goede sfeer op de werkvloer is voor mij het belangrijkst!

Rinze Groenendijk

Voortgezet onderwijs Rotterdam

Het fijne aan Derec is dat ik mijn interesse in het onderwijs kan combineren met het type werk waar ik veel voldoening uit haal.

Jasper Zoun

Fieldmanager voortgezet onderwijs

Samen progressie boeken is het mooiste wat er is!

Vergroot je kansen als docent wiskunde

Schrijf je in!

Dagelijks spreken wij met veel verschillende scholen. De kans is groot dat we van vacatures docent wiskunde weten voordat deze online verschijnen.