Een baan waar je beter van wordt

Uitblinken bij Derec

Derec is een commercieel bedrijf met een sociale inslag. We bemiddelen bevlogen kandidaten in cruciale sectoren en zorgen hier met opleidingstrajecten ook voor de instroom van nieuw talent. Onze persoonlijke aanpak met betrokken collega’s maakt het verschil. Mensen van Derec staan er nooit alleen voor. We werken op basis van vertrouwen en kwaliteit. We geloven dat je moet doen waar je goed in bent en plezier uit haalt. Zo krijg je veel ruimte, verantwoordelijkheid en de mogelijkheid je te blijven ontwikkelen. Vanzelfsprekend ontvang je een goed salaris aangevuld met een aantrekkelijke bonusregeling, leuke borrels en fantastische uitjes. Bij Derec heb je een baan waar je beter van wordt.

We scoren een 9,4 op medewerkerstevredenheid (het is hier dus écht leuk!)
Goed basissalaris plus fijne bonusregeling
Ieder kwartaal een leuke verrassing die je samen met je team kunt binnenhalen
Vrijwilligerswerk tijdens werktijd
Jouw ontwikkeling staat centraal (ieder kwartaal een training of workshop)
We werken op basis van kwaliteit en vertrouwen

De leukste vacatures binnen Derec

Werken bij Derec: Darryl en Mary vertellen waarom!

Aan de slag bij Derec

Inwerken

Gelukkig sta je er bij Derec nooit alleen voor! Jouw collega’s zorgen dat je je snel thuis voelt en je precies weet hoe alles werkt bij Derec. Zo leggen ze je uit wat iemand een goede kandidaat maakt, wanneer er een match is tussen kandidaat en vacature en hoe je klantgesprekken aangaat. Belangrijker nog: ze leren je verder te kijken dan alleen een cv en de gestelde eisen. Want vaak is er meer mogelijk dan in eerste instantie lijkt.

Zo ziet je werk eruit

Je bemiddelt tussen werkzoekenden en opdrachtgevers, bent dagelijks bezig met het zoeken naar de juiste mensen (via verschillende vacaturesites, social media en via via). Je spreekt deze beschikbare mensen, stelt mooie profielen en advertenties op en weet precies hoe ons kandidatenbestand eruitziet. Daarnaast houd je in dit gehele proces ook nauw contact met je klanten. Je gaat bij hen op bezoek voor een kennismaking, maar laat het daar niet bij. Jij bent degene die ervoor zorgt dat je altijd weet wat er bij “jouw klanten” speelt. En doordat jij een helder beeld hebt van de openstaande vacatures en je met liefde aan de slag gaat voor de klanten en kandidaten die je gesproken hebt, weet jij regelmatig mensen blij te maken met een nieuwe leuke baan of met een goede gedreven collega!

Daarnaast ben je een vraagbaak voor mensen die bij ons staan ingeschreven en krijg je volledige vrijheid om nieuwe talenten en ervaren krachten aan ons kandidatenbestand toe te voegen. Bijvoorbeeld door jobboards af te speuren, on- en offline advertenties te plaatsen of sociale media slim te gebruiken. Al met al is het een heel brede functie, waarbij je het volledig in eigen hand hebt wat je ervan maakt.

Belangrijke taken binnen je functie:

  • Werken aan een sterke band met je klanten, door jouw contactpersoon regelmatig te bezoeken
  • Advertenties schrijven en plaatsen om mensen te werven
  • Vacaturesites checken op goede cv’s van beschikbare kandidaten
  • Cv’s van kandidaten uitwerken en een profiel schrijven over jouw bevindingen van het gesprek met deze kandidaat
  • Intakegesprekken voeren met de kandidaten

Dit moet je in huis hebben

Het is een fulltimefunctie op hbo werk- en denkniveau. Wat betreft werkervaring hebben we geen specifieke eisen. Je enthousiasme, drive en persoonlijkheid vinden we veel belangrijker. We zoeken een echte aanpakker, die zich op zijn plek voelt binnen ons team en voor klanten, kandidaten en collega’s door het vuur gaat. Daarnaast verwachten we dat je een prettige gesprekspartner bent op elk niveau. Je moet dus over de juiste sociale en commerciële vaardigheden beschikken, interesse hebben in anderen en niet bang zijn om door te vragen.

Dit bieden wij

We zorgen goed voor onze mensen en vinden het belangrijk dat iedereen zich onderdeel voelt van (het succes van) Derec. Daarom kun je naast een marktconform salaris ook elk kwartaal een mooie bonus verdienen. Onze bonussen behaal je met je team! Wij willen geen concurrenten van elkaar zijn, omdat je elkaar juist zo hard nodig hebt in dit werk. Daarnaast krijg je een iPhone van de zaak, worden je reiskosten volledig vergoed, bouw je pensioen op en kom je na je eerste halfjaar in aanmerking voor een bedrijfsauto.

Natuurlijk wordt er hard gewerkt, maar we hebben ook veel lol samen. We organiseren regelmatig etentjes, borrels en uitjes. Bovendien gaan we elk jaar een nachtje weg met zijn allen. Dat maakt werken bij Derec echt een feestje!

Zo solliciteer je

Ben je enthousiast, fulltime beschikbaar en ben je zowel sociaal als commercieel? Mail dan snel je cv en een korte motivatie naar info@derec.nl. We kijken uit naar je reactie!

Ken jij iemand die perfect bij Derec zou passen?

Deel deze pagina