Een baan waar je blij van wordt

Uitblinken bij Derec

Jouw werk moet je blij maken. Dat geven we onze kandidaten mee, maar ook binnen Derec zelf is werkplezier een prioriteit. Wij geloven in werken op basis van vertrouwen en kwaliteit: je krijgt alle ruimte en verantwoordelijkheid om te laten zien waar jij goed in bent. Ga het maar doen! Daarnaast stimuleren we persoonlijke ontwikkeling door middel van coaching en opleiding. Want groeien, daar houden we van. In 2022 was Derec een FD Gazelle én we behoren tot de Top 250 Groeibedrijven van 2023. Daar zijn we trots op! Maar hoe hard we ook groeien, de sfeer blijft altijd persoonlijk en betrokken. Bij Derec sta je er dus nooit alleen voor. Ook belangrijk: je ontvangt vanzelfsprekend een goed salaris, aangevuld met een aantrekkelijke bonusregeling, leuke borrels en onvergetelijke uitjes. Kortom: werken bij Derec maakt je blij!

We scoren een 9,4 op medewerkerstevredenheid (het is hier dus écht leuk!)
Goed basissalaris plus fijne bonusregeling
Meerdere te gekke uitjes per jaar
Jouw ontwikkeling staat centraal (ieder kwartaal een training of workshop)

De leukste vacatures binnen Derec

Werken bij Derec: Darryl en Mary vertellen waarom!

Aan de slag bij Derec

Inwerken

(Een beetje) nieuw in het vak? Gelukkig sta je er bij Derec nooit alleen voor! Jouw collega’s zorgen dat je je snel thuis voelt en je precies weet hoe alles werkt bij Derec. Zo leggen ze je uit wat iemand een goede kandidaat maakt, wanneer er een match is tussen kandidaat en vacature en hoe je klantgesprekken aangaat. Belangrijker nog: ze leren je verder te kijken dan alleen een cv en de gestelde eisen. Vaak is er meer mogelijk dan in eerste instantie lijkt!

Dit ga je doen

Je bemiddelt tussen werkzoekenden en opdrachtgevers, bent dagelijks bezig met het zoeken naar de juiste mensen (via verschillende vacaturesites, social media en via via). Je spreekt deze beschikbare mensen, stelt mooie profielen en advertenties op en weet precies hoe ons kandidatenbestand eruitziet. Daarnaast houd je in dit gehele proces ook nauw contact met je klanten en gaat bij hen op bezoek voor een kennismaking. Daarnaast zorg je ervoor dat je altijd weet wat er bij hen speelt. En doordat jij een helder beeld hebt van de openstaande vacatures en een goed beeld hebt van kandidaat én klant, maak jij regelmatig mensen blij met een nieuwe leuke baan of met een goede gedreven collega!

Daarnaast ben je een vraagbaak voor mensen die bij ons staan ingeschreven en krijg je volledige vrijheid om nieuwe talenten en ervaren krachten aan ons kandidatenbestand toe te voegen. Bijvoorbeeld door jobboards af te speuren, on- en offline advertenties te plaatsen of sociale media slim in te zetten. Een brede functie, waarbij je het volledig in eigen hand hebt wat je ervan maakt.

Belangrijke taken binnen je functie:

  • Het opbouwen en onderhouden van een sterke band met je klanten, door jouw contactpersoon regelmatig te bezoeken
  • Advertenties schrijven en plaatsen om mensen te werven
  • Vacaturesites checken op goede cv’s van beschikbare kandidaten
  • Cv’s van kandidaten uitwerken en een profiel schrijven over jouw bevindingen van het gesprek met deze kandidaat
  • Intakegesprekken voeren met de kandidaten

Dit moet je in huis hebben

Wat betreft werkervaring hebben we geen specifieke eisen. Je enthousiasme, drive en persoonlijkheid vinden we veel belangrijker. Daarnaast willen we dat je minimaal vier dagen per week aan de slag gaat. We zoeken een echte aanpakker, die zich op zijn plek voelt binnen ons team en voor klanten, kandidaten en collega’s door het vuur gaat. Daarnaast verwachten we dat je een prettige gesprekspartner bent op elk niveau. Je moet dus over de juiste sociale en commerciële vaardigheden beschikken, interesse hebben in anderen en niet bang zijn om door te vragen.

Dit bieden wij

We zorgen goed voor onze mensen en vinden het belangrijk dat iedereen zich onderdeel voelt van (het succes van) Derec. Daarom kun je naast een marktconform salaris ook elk kwartaal een mooie bonus verdienen. Onze bonussen behaal je met je team! Wij willen geen concurrenten van elkaar zijn, omdat je elkaar juist zo hard nodig hebt in dit werk. Daarnaast krijg je een iPhone van de zaak, worden je reiskosten volledig vergoed, bouw je pensioen op en kom je na je eerste halfjaar in aanmerking voor een bedrijfsauto.

Hard werken vinden we belangrijk, net als lol maken met elkaar! Etentjes, borrels en uitjes staan daarom met regelmaat op de planning. Bovendien gaan we elk jaar een nachtje weg met zijn allen. Dat maakt werken bij Derec echt een feestje!

Word jij hier blij van?

Word jij hier blij van en ben jij zowel sociaal als commercieel? Mail dan snel je cv en een korte motivatie naar info@derec.nl. We kijken uit naar je reactie!

Ken jij iemand die perfect bij Derec zou passen?

Deel deze pagina