Via Derec als uitzendkracht in de kinderopvang: dit zijn de voordelen

Volg je momenteel de opleiding tot pedagogisch medewerker en wil je hierna dolgraag aan de slag in de kinderopvang, dan zijn er verschillende manieren waarop je dit kunt doen. Eén van die manieren om in de kinderopvang te werken is als uitzendkracht. Wat zijn de voordelen van werken als uitzendkracht in de kinderopvang? Wij zetten alles voor je op een rij.

Ter info: Sinds november 2023 bemiddelt Derec niet meer in de kinderopvang.

Cursussen en trainingen

Bij Derec vinden we het belangrijk dat je als pedagogisch medewerker altijd het beste uit jezelf haalt én op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen binnen het pedagogische werk in de kinderopvang. Daarom organiseren wij meerdere keren per jaar waardevolle cursussen en trainingen voor onze uitzendkrachten.

Je spaart elk gewerkt uur voor een extra bedrag

Jazeker, bij Derec belonen we je extra wanneer je als uitzendkracht in de kinderopvang aan de slag gaat. Per gewerkt uur spaar je voor een extra bedrag bovenop je salaris.

Het sollicitatieproces wordt deels uit handen genomen

Solliciteren blijft een spannend proces, en niet voor iedereen een moment om reikhalzend naar uit te kijken. Hoe fijn is het dat Derec een deel van de sollicitatieprocedure uit handen neemt? Hierbij kunnen wij, nog voordat jij er geweest bent, al inschatten of deze plek überhaupt bij jou en jouw wensen als uitzendkracht past.

30% werkgeverslasten worden afgedragen

Als ZZP’er dien je zelf nog je werkgeverslasten af te dragen, als uitzendkracht bij Derec doen wij dit voor je. Scheelt een hoop administratieve rompslomp, én kun jij je tijd besteden aan waar je goed in bent: pedagogisch medewerker zijn!

Reiskosten worden onbeperkt vergoed

Een belangrijk punt om mee te nemen is de vergoeding van reiskosten. Ga je als uitzendkracht via Derec aan de slag in de kinderopvang, dan worden deze reiskosten onbeperkt vergoed! En dat is zeker niet overal het geval.

Elk jaar ga je een trede omhoog in salaris

Werk je via Derec als uitzendkracht in de kinderopvang, dan kun je stappen maken. Na een jaar uitgezonden te worden via Derec ga je elk jaar bijvoorbeeld een trede omhoog in salaris!

Uitkering bij ziekte

Ben je ziek, dan ontvang je na twee ziektedagen een uitkering van UWV. Hoe hoog deze uitkering is, is afhankelijk van verschillende factoren. Gelukkig doet Derec er altijd een schepje bovenop: wij vullen dit bedrag aan met 20% van jouw salaris.

Nooit ziek?

Ben je niet ziek geweest in de afgelopen tijd, dan bouw je voor elke dag die je werkt een wachtdagcompensatie op. Elke vier weken krijg je dit bedrag samen met je salaris uitbetaald.

Altijd een luisterend oor

Bij Derec zijn we zuinig op onze uitzendkrachten: jullie verdienen de beste begeleiding, ook als het even níet zo lekker loopt. Daarom kun je altijd contact opnemen met jouw contactpersoon binnen Derec, en zullen we altijd de tijd voor je nemen.

Onderdeel van een team

Als uitzendkracht ben je vaak net zo goed onderdeel van een team als een vaste werknemer.

Je bouwt 3% eindejaarsuitkering op

Naast een vaste uurvergoeding bouw je als uitzendkracht ook 3% eindejaarsuitkering op. Lekker!

Persoonlijk begeleiding

Als uitzendkracht profiteer je van de voordelen van Derec, zoals persoonlijke begeleiding. Vanaf de allereerste ontmoeting begeleiden we je naar een gezonde en fijne werkplek toe binnen de kinderopvang, en ook wanneer je al aan de slag bent – blijven we altijd een vinger aan de pols houden.

Deel deze blog

Lees meer blogs

Zorg

Wil jij alles uit je zorgstage halen? Start dan met het stellen van duidelijke leerdoelen. Belangrij…

Zorg

Het integraal zorgakkoord 2024. Je hebt er vast al iets over gehoord of gelezen. Het is een belangri…

Zorg

Je koos ooit vol passie voor het leven als zelfstandige in de zorg. Je was op zoek naar vrijheid, fl…