Werken in de Randstad: via Derec is er veel mogelijk

Dat het tekort aan leerkrachten voor het basisonderwijs en docenten voor de tekortvakken in de Randstad enorm is, is geen geheim. Derec denkt graag in kansen en biedt jou als bevoegd leerkracht of docent verschillende mogelijkheden om in de Randstad aan de slag te gaan! Benieuwd wat voor jou de mogelijkheden zijn om te werken in de Randstad?

Maak het verschil in het onderwijs

Wil jij écht iets betekenen voor het onderwijs? In de Randstad heerst een groot, zeer groot lerarentekort. Als je dus ergens nodig bent, is het daar! Daarnaast kan het misschien wel een diep verstopte droom van je zijn om aan de slag te gaan in de grote stad… of juist in een klein dorpje aan de kust? Wat je ook zoekt, bij Derec beschikken we over een groot netwerk met scholen en stichtingen. Hierdoor kunnen we je gericht van dienst zijn en de school voor jou vinden die bij jouw eisen en wensen past! Om een onnodig lange reistijd naar jouw nieuwe baan te voorkomen biedt Derec een andere oplossing. Derec regelt voor de dagen dat jij werkt in de Randstad een hotelovernachting en krijg jij een reisvergoeding van huis naar het hotel. Zo kan je het werken in de Randstad dus goed combineren met jouw leven thuis.

Derec's huurregeling

Stel, je bent een bevoegd docent Nederlands en woont in Zutphen. Je wilt wel aan de slag in Amsterdam, maar hoe pak je dat aan? Bij Derec kan je als leerkracht óf bevoegd docent Nederlands, wiskunde, scheikunde of natuurkunde gebruikmaken van onze huurregeling. Hoe ziet dat eruit? Als je fulltime via Derec aan de slag gaat, betalen wij een deel van jouw huur. Dat bedrag komt bovenop jouw salaris en zorgt ervoor dat het wonen in de Randstad een stuk betaalbaarder wordt! Wat jij je daarbij moet voorstellen? Onze leerkracht Emma ging je voor en praat je graag bij!

Woon je al in de Randstad?

Als startende docent of leerkracht kan het allemaal best spannend zijn. Je bent verantwoordelijk voor je eigen klas en de ontwikkelingen van de leerlingen. Voor startende onderwijsprofessionals is er Derec’s Droomstart. Bij dit traject voor beginnende leerkrachten of docenten gebruik van kan maken, wordt niet alleen het studiegeld van jouw laatste jaar vergoed, maar kan je ook rekenen op een vaste coach en intensieve begeleiding. Daarbij bieden we het hele jaar door interessante cursussen en trainingen aan. Bovendien kom je, als je dat wilt natuurlijk, in aanmerking voor een vast contract van een jaar! Als dat geen droomstart is van jouw carrière, wat dan wel?

Deel deze blog

Lees meer blogs

Onderwijs

Rondom het roosteren staan schooldirecteuren voor een flinke uitdaging: er is een duidelijk tekort a…

Onderwijs

Basisscholen zoeken het hele jaar door invallers, voor korte en langere periodes. Als invaller zorg…

Onderwijs

Ouderschapsverlof is een belangrijk onderwerp voor iedereen die werk en gezin probeert te combineren…