Invallen voor de klas via Derect

Hoe verdien jij bij in je vrije tijd? Past jouw bijbaan (nog) bij jou? Bij Derect zoeken we enthousiaste pabostudenten die zo nu en dan een dag of aantal dagen in willen vallen op een basisschool. Je doet ervaring op voor de klas, je helpt scholen in nood én je verdient een lekker centje bij. En dat alleen waar en wanneer jíj dat wilt.
Supersimpel, superslim!

Voor de klas wanneer jij wilt

Derect is onze landelijke invalpool voor het basisonderwijs. Valt er een leerkracht uit door bijvoorbeeld ziekte of vakantie en is er op (zeer) korte termijn een invalkracht nodig? Derect is de oplossing.
Wil jij aan de slag als invalkracht? Binnen vijf minuten maak je een profiel en geef je aan op welke dagen je beschikbaar bent. Daarnaast kun je aangeven op wat voor school je het liefst aan de slag gaat en welke groepen je voorkeur hebben. Tenslotte bepaal je de maximale reisafstand en kies je zelf je uurloon.

Succesvol invallen

We begrijpen als geen ander dat een dagje invallen een goede uitdaging kan zijn. Daarom bieden we regelmatig de gratis cursus ‘Succesvol invallen’ aan. Tijdens deze cursus worden er veel praktische tips en adviezen voor invallen in het basisonderwijs gegeven door onze ervaringsdeskundigen. Zo leer jij alles omtrent invallen en sta je straks een stuk zelfverzekerder voor de klas.

Deze pabostudent ging je voor!

De voordelen van Derect

1. Inschrijven is zo gepiept

Een profiel aanmaken bij Derect? Appeltje eitje! Binnen een paar minuten vul je alle belangrijke gegevens in en sta je bij ons ingeschreven.

2. Eenvoudig en snel een klus gevonden

Door je beschikbaarheid en locatie in te vullen vind je eenvoudig invalklussen in jouw buurt. Niet zo handig met internet? Bellen kan ook altijd!

3. Snel op je rekening

Heb je via Derect gewerkt? Dan hoef je niet lang op je geld te wachten.  Als invalkracht krijg je wekelijks uitbetaald.

Lees alles over invallen

Derect

Wil je meer vlieguren maken voor de klas? Of heb je af en toe een dag vrij? Ga dan aan de slag als i…

Derect

Af en toe steekt de verkoudheid of griep de kop op bij leerkrachten, en dat kan behoorlijk vervelend…

Derect

Elke school krijgt er weleens mee te maken: een leerkracht valt uit en er moet snel een vervanger ko…

Scholen en kandidaten over Derect

“Mijn ervaring is positief, het profiel aanmaken ging erg soepel. Ik ga Derect zeker aanraden bij mijn collega’s op het vmbo, vele van hen komen uit het basisonderwijs vandaan. Schoolklassen naar huis sturen omdat er geen leerkracht is mag niet gebeuren… Laten we elkaar helpen. Als cijfer geef ik Derect een 8. Complimenten voor de financiële afwikkeling, per week uitbetalen is natuurlijk supergoed geregeld!”

Bart, invalkracht

“Ik heb een goede ervaring met Derect. Als er problemen waren of onduidelijkheden, dan waren deze snel opgelost. Ik zou ze dan ook zeker aanraden, al hoop je natuurlijk dat invallen in de toekomst niet meer nodig is.”

Elzard, invalkracht

“Er is gemakkelijk contact te leggen met Derect en je krijgt gauw een terugkoppeling. Er wordt ook meegedacht. Zo werkt de site goed, maar gaat onze voorkeur uit naar bellen. Dit is geen enkel probleem. Wij geven de service van Derect een 8 en zouden het zeker aanbevelen!”

Kindcentrum Vroondaal

Deze scholen en stichtingen werken met Derect

Ons team staat voor je klaar!

Thirsa van Noorden

Adviseur Derect

Ik krijg er energie van om te kunnen bijdragen aan de perfecte match!

Manon Smits

Adviseur Derect

Geen loze beloftes en verwachtingen, maar duidelijkheid en transparantie!