Jouw werkplezier is onze zorg

Vacatures zorg

Werken in de zorg kan op veel manieren en vacatures in de zorg zijn er op allerlei plekken. Bij Derec kennen we verschillende takken binnen de zorg: verpleging, verzorging, thuiszorg en gehandicaptenzorg. Weet jij waar jij op je plek bent of ben je nog zoekende? Als echte specialist beschikken wij over de beste vacatures zorg en helpen we je graag verder.

De leukste vacatures zorg

Vacatures in de zorg

Werken in de zorg kan zwaar zijn. Dat weten we bij Derec als geen ander. We doen er daarom alles aan om ervoor te zorgen dat jij de zorg kan bieden die de mensen verdienen. Ben je op zoek naar een flexibele baan in de zorg of juist meer zekerheid? Wij hebben allerlei verschillende diensten bij wisselende opdrachtgevers. De recruiters van Derec hebben hier goede contacten. Samen met jou kunnen we kijken welke vacatures in de zorg het beste aansluiten op jouw wensen en mogelijkheden. Ben je op zoek naar een leuke baan in de zorg? Schrijf je dan nu in.

Laat ons voor jou zorgen

Wij geloven dat jij pas echt een verschil kunt maken als er ook goed voor jou wordt gezorgd. Daarom blijven we betrokken bij je ontwikkeling, ook nadat je een baan hebt gevonden. Ons team bestaat uit mensen met een groot hart voor de zorg. We weten als geen ander wat er speelt binnen de branche, wat er moet gebeuren en wie daarvoor nodig zijn!

De voordelen van Derec

Werken in de zorg via Derec heeft veel voordelen. Je krijgt niet alleen een goed salaris, maar ook volledige vergoeding van je reiskosten. Daarnaast investeren we graag in je! Wil je doorgroeien in de zorg? Dan zul je moeten investeren in je eigen ontwikkeling. Daar dragen we graag een steentje aan bij. We betalen (een deel van) je lesgeld of na je omscholing je gemaakte studiekosten. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Uren maken via Derec loont!

Om werken in de zorg via Derec nog ietsje leuker te maken én omdat wij blij zijn met iedere medewerker van Derec, doen wij graag iets extra. Ga via Derec aan de slag en spaar per gewerkt uur een mooi zorgbonus bedrag! Meer lezen hierover?

Terug de zorg in? Haal gratis je bekwaamheid

Ben je al een tijdje niet meer werkzaam in de zorg en wil je graag weer aan de slag? Daar zijn we natuurlijk superblij mee, toppers in de zorg zijn altijd (weer) welkom! Het is dan wel belangrijk dat je opnieuw je bekwaamheid behaalt. Wanneer je via Derec aan de slag gaat, kun je deze via ons geheel kosteloos behalen. Meer informatie hierover? Neem contact met ons op.

Dé beste vacatures in de zorg voor jou!

Ben jij op je plek als verpleegkundige, voel jij je thuis in de thuiszorg of ben jij de topper die ze in de gehandicaptenzorg zoeken? Werken in de zorg kan op veel verschillende manieren! Bij Derec vind je regelmatig zorgvacatures op allerlei niveaus en in verschillende disciplines.

Blogs voor en uit de zorg

Zorg

Wil jij graag aan de slag in de ouderenzorg of wil je er meer over weten? Bij Derec kunnen we jou hi…

Zorg

Als verzorgende IG ben je ruim inzetbaar op het gebied van zorg, welzijn, wonen en huishouden. Je ve…

Zorg

In Nederland is er veel behoefte aan verzorgende IG’ers. Bijvoorbeeld in de ouderenzorg. IG staat vo…