De beste keuze voor onderwijsprofessionals

Hoe Derec jou blij maakt

Bij Derec geloven wij in een persoonlijke aanpak. Want hoe beter wij je kennen, hoe groter de kans dat we een passende uitdaging voor je vinden. Dat is goed voor jou, je toekomstige werkgever en onze reputatie als betrouwbare matchmaker.

Persoonlijke aanpak

Zoals hierboven gezegd is een persoonlijke aanpak voor ons erg belangrijk. We leren je daarom goed kennen. Je nieuwe baan begint dus gewoon met een bakkie! Wie ben je, wat is je achtergrond en wat wil je graag gaan doen? Tijdens een persoonlijk gesprek met een van onze onderwijsspecialisten nemen we je cv door en gaan we uitgebreid in op je wensen en eisen. Alles komt aan bod: van zakelijke doelen tot persoonlijke groei en financiële verwachtingen. Je kunt bij ons terecht voor zowel tijdelijke als langdurige opdrachten en vaste banen. Ben je werkzaam als ZZP’er? Dan kun je ook bij ons terecht!

Uitstekende begeleiding

We helpen je graag op de weg naar een nieuwe baan, maar ook als het contract eenmaal is getekend stopt onze begeleiding niet. Bij Derec werken we met ervaren field managers die regelmatig even peilen hoe het met je gaat. Doorgewinterd in het onderwijs of vers voor de klas: bij Derec is er altijd een luisterend oor als je het even niet weet! Daarbij bieden we intensieve begeleiding aan nieuwe onderwijsprofessionals en voorzien we je graag van bruikbare feedback om je baan voor de klas tot een groot succes te maken!

Opleiding

Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. Blijven leren draagt bij aan je eigen zelfverzekerdheid én het houdt je scherp voor de klas. Daarom investeren we bij Derec graag in opleidingsmogelijkheden. Zo bieden we onze kandidaten het hele jaar door gratis cursussen en workshops aan. Deze workshops zijn met zorg samengesteld door onze onderwijsprofessionals en vergroten je skills in het huidige onderwijsklimaat.

Altijd een oplossing

Door onze jarenlange ervaring binnen het onderwijs weten we dat niet elke baan voor de klas altijd verloopt zoals je misschien van tevoren gedacht had. Wat je vraag of probleem ook is, samen met jou zoeken we graag de beste oplossing. Je staat er bij ons in ieder geval nooit alleen voor!

Derec's droomstart

Je studiekosten van het afgelopen jaar weer terug, een vast contract én een ijzersterke begeleiding aan de start van je carrière. Elk jaar hebben we plaats voor een aantal Droomstarters in het onderwijs. Ben jij er een van? Lees hier meer over.

De voordelen op een rijtje:

Uitstekende begeleiding door ervaren leerkrachten
Alle schoolvakanties binnen je contractperiode krijg je doorbetaald
Veel opleidingsmogelijkheden
Reiskosten worden onbeperkt vergoed
Ver reizen? Vraag naar de mogelijkheden voor overnachting of een leaseauto

Onze kandidaten over Derec