Doe belangrijke ervaring op voor de klas en schrijf je in!

Invallen als onderwijsassistent

Ben je een onderwijsassistent, dan kunnen we je hulp goed gebruiken in het onderwijs. Zeker ook als het om invallen gaat! Nu er flink wat tekorten zijn in het onderwijs, kampen veel scholen met de gevolgen van (plotseling) uitval. Een leraar wordt ziek, gaat met verlof of valt langdurig uit… en dan?! Derect is dé landelijke invalpool waardoor kinderen niet meer naar huis gestuurd hoeven te worden. En daar hebben we toppers zoals jij voor nodig!

Als onderwijsassistent invallen met Derect

Ben jij opgeleid als onderwijsassistent en zou je je graag in willen schrijven bij Derect als invaller, dan kan dat veel voordelen hebben. Zo doe je veel ervaring op door voor verschillende groepen en op verschillende locaties te staan. Voordat je begint als invaller, helpen we je graag een handje op weg. Invallen voor een onbekende klas kan namelijk best spannend zijn, en dat snappen we! Daarom kun je bij ons de stoomcursus ‘Succesvol invallen’ volgen, zodat je goed voorbereid voor de klas staat en je weet wat je kunt verwachten.

Ruim 2.100 leerkrachten schreven zich al in als invalkracht.

Succesvol invallen

Heb je nog niet zoveel ervaring als invaller, dan kan het fijn zijn om wat handvatten te krijgen. Daarom organiseren we regelmatig de stoomcursus ‘Succesvol invallen’. Zo ga je goed beslagen ten ijs en weet je wat je kunt verwachten tijdens zo’n dag. Onze collega Jan is ervaringsdeskundige en schreef een handig blog over invallen.

Blogs over invallen

Derect

Wil je meer vlieguren maken voor de klas? Of heb je af en toe een dag vrij? Ga dan aan de slag als i…

Derect

Af en toe steekt de verkoudheid of griep de kop op bij leerkrachten, en dat kan behoorlijk vervelend…

Derect

Elke school krijgt er weleens mee te maken: een leerkracht valt uit en er moet snel een vervanger ko…