Val in waar en wanneer jij wilt

Als zzp'er invallen met Derect

Ben je zzp’er in het onderwijs, dan is invallen een ideale manier om verschillende klussen op afwisselende locaties te doen. Zo doe je nog meer werkervaring op en werk je waar en wanneer jij wilt. Heb je nog niet zoveel ervaring met invallen? Geen probleem, we sturen je goed beslagen ten ijs met via onze stoomcursus ‘Succesvol Invallen’.

Invallen als zzp'er

Ben je zzp’er in het onderwijs, dan ben je het waarschijnlijk wel gewend om op verschillende scholen te werken en om voor diverse klassen te staan. Als invaller kun je deze kennis en ervaring goed gebruiken! Toch is invallen een vak apart. Dat snappen we, en daarom bieden wij de stoomcursus ‘Succesvol invallen’ aan om je zo goed mogelijk op weg te helpen. Uiteraard bepaal je ook voor een invalklus je eigen uurtarief. Met de facturatie helpen we je graag een handje, je factuur stellen wij voor je op. Die krijg je vervolgens wekelijks uitbetaald. Lekker snel, lekker makkelijk!

Ruim 2.100 leerkrachten schreven zich al in als invalkracht.

Succesvol invallen

Heb je nog niet zoveel ervaring als invaller, dan kan het fijn zijn om wat handvatten te krijgen. Daarom organiseren we regelmatig de stoomcursus ‘Succesvol invallen’. Zo ga je goed beslagen ten ijs en weet je wat je kunt verwachten tijdens zo’n dag. Onze collega Jan is ervaringsdeskundige en schreef een handig blog over invallen.

Blogs over invallen

Derect

Willard rondde de pabo af, maar vond zijn passie ook in de musical/theater-industrie. Om deze twee b…

Derect

De tijd dat we bij robots alleen Robin van Bassie & Adriaan konden noemen, ligt ver achter ons. Robo…

Derect

Dat de vraag naar invalleerkrachten binnen het basisonderwijs groot is, is geen geheim. Wat maakt in…