Val in waar en wanneer jij wilt

Als zzp'er invallen met Derect

Ben je zzp’er in het onderwijs, dan is invallen een ideale manier om verschillende klussen op afwisselende locaties te doen. Zo doe je nog meer werkervaring op en werk je waar en wanneer jij wilt. Heb je nog niet zoveel ervaring met invallen? Geen probleem, we sturen je goed beslagen ten ijs met via onze stoomcursus ‘Succesvol Invallen’.

Invallen als zzp'er

Ben je zzp’er in het onderwijs, dan ben je het waarschijnlijk wel gewend om op verschillende scholen te werken en om voor diverse klassen te staan. Als invaller kun je deze kennis en ervaring goed gebruiken! Toch is invallen een vak apart. Dat snappen we, en daarom bieden wij de stoomcursus ‘Succesvol invallen’ aan om je zo goed mogelijk op weg te helpen. Uiteraard bepaal je ook voor een invalklus je eigen uurtarief. Met de facturatie helpen we je graag een handje, je factuur stellen wij voor je op. Die krijg je vervolgens wekelijks uitbetaald. Lekker snel, lekker makkelijk!

Ruim 2.100 leerkrachten schreven zich al in als invalkracht.

Succesvol invallen

Heb je nog niet zoveel ervaring als invaller, dan kan het fijn zijn om wat handvatten te krijgen. Daarom organiseren we regelmatig de stoomcursus ‘Succesvol invallen’. Zo ga je goed beslagen ten ijs en weet je wat je kunt verwachten tijdens zo’n dag. Onze collega Jan is ervaringsdeskundige en schreef een handig blog over invallen.

Blogs over invallen

Derect

Wil je meer vlieguren maken voor de klas? Of heb je af en toe een dag vrij? Ga dan aan de slag als i…

Derect

Af en toe steekt de verkoudheid of griep de kop op bij leerkrachten, en dat kan behoorlijk vervelend…

Derect

Elke school krijgt er weleens mee te maken: een leerkracht valt uit en er moet snel een vervanger ko…