Doe belangrijke ervaring op voor de klas en schrijf je in!

Invallen als leerkracht

Ben je leerkracht in het onderwijs, dan weet je dat er grote tekorten zijn. Jij als leerkracht kunt je steentje bijdragen aan deze tekorten door invalkracht te worden! Met Derect willen we ervoor zorgen dat kinderen gewoon naar school kunnen blijven gaan en niet naar huis gestuurd worden. Dat is natuurlijk al heel mooi, maar invallen heeft voor jou als leerkracht ook voordelen. Zo doe je veel ervaring op voor diverse klassen. En ben je nog niet zo ervaren met invallen? Geen probleem! Wij bieden een goede stoomcursus aan om je op weg te helpen.

Als leerkracht invallen met Derect

Ga je aan de slag als invalkracht bij Derect, dan bepaal je zelf waar en wanneer je werkt en voor welke groepen je wilt staan. Je kunt binnen Derect gemakkelijk aangeven wanneer je beschikbaar bent om te werken. Inmiddels hebben veel scholen zich aangesloten bij onze invalpool en is er dus genoeg werk om als invalkracht te doen. Door op verschillende scholen en voor diverse klassen te staan, leer je elke dag weer bij en doe je steeds meer ervaring op binnen het onderwijs.

Ruim 2.100 leerkrachten schreven zich al in als invalkracht.

Succesvol invallen

Heb je nog niet zoveel ervaring als invaller, dan kan het fijn zijn om wat handvatten te krijgen. Daarom organiseren we regelmatig de stoomcursus ‘Succesvol invallen’. Zo ga je goed beslagen ten ijs en weet je wat je kunt verwachten tijdens zo’n dag. Onze collega Jan is ervaringsdeskundige en schreef een handig blog over invallen.

Blogs over invallen

Derect

Wil je meer vlieguren maken voor de klas? Of heb je af en toe een dag vrij? Ga dan aan de slag als i…

Derect

Af en toe steekt de verkoudheid of griep de kop op bij leerkrachten, en dat kan behoorlijk vervelend…

Derect

Elke school krijgt er weleens mee te maken: een leerkracht valt uit en er moet snel een vervanger ko…