Op zoek naar een invalkracht?

Derect is dé landelijke invalpool vol met ervaren leerkrachten en pedagogisch medewerkers. Valt er een medewerker uit door bijvoorbeeld ziekte of vakantie en is er op korte termijn een invalkracht nodig? Derect is dé oplossing. Als dé invalpool van het basisonderwijs en de kinderopvang helpen we scholen en kinderopvanglocaties met de juiste invalkracht op het juiste moment.

Ervaren invalkracht voor de groep

We begrijpen hoe belangrijk het is om te kunnen rekenen op een goede invalkracht. We gaan daarom voor kwaliteit voor de klas. Al onze invalkrachten zijn gescreend en in het bezit van een geldige VOG. Iedere nieuwe invalkracht in het basisonderwijs krijgt de cursus ‘Succesvol invallen’ (ontwikkeld in samenwerking met Onderwijs Advies) aangeboden. Daarnaast organiseren we het hele jaar door cursussen en informatiedagen om de ervaring en kennis van onze invallers te optimaliseren. Op deze events kunnen de invallers onderling ook tips & tricks uitwisselen en vertellen over hun ervaringen als invaller voor de klas. Wanneer een invalklus voltooid is, nemen we altijd met alle partijen contact op om te evalueren en eventuele verbeter/ontwikkelpunten in kaart te brengen en aan te pakken.

24/7 bereikbaar

U kunt op ieder gewenst moment een vacature plaatsen en zoeken naar invalkrachten. Het platform is 24 uur per dag en zeven dagen per week beschikbaar. Zo kunt u ook in de avond en in het weekend een invalkracht regelen. Heeft u liever telefonische ondersteuning? Uiteraard kan dat ook. Onze mensen zijn op maandag t/m vrijdag tussen 07:00 en 19:00 uur telefonisch bereikbaar én op zondag van 16.00 – 18.00 uur. Wanneer u in de avond een appje stuurt, wordt deze de volgende ochtend direct opgepakt!

Een account bij Derect

Om altijd goed voorbereid te zijn op (onvoorziene) uitvalproblemen, is het handig een account aan te maken op Derect. Via dit account kunt u gemakkelijk een vacature aanmaken en aangeven voor welke periode er een invaller nodig is. Invalkrachten kunnen op hun beurt met één druk op de knop solliciteren. Zelfs als u last minute op zoek bent naar een geschikte invaller, kunnen wij met onze goedgevulde database een oplossing bieden. In ruim 90% van de gevallen lukt het ons aanvragen tijdig in te vullen.

Tot nu toe vonden ruim 200 scholen hun invalkracht via Derect.

Blogs over invallen

Derect

Wil je meer vlieguren maken voor de klas? Of heb je af en toe een dag vrij? Ga dan aan de slag als i…

Derect

Af en toe steekt de verkoudheid of griep de kop op bij leerkrachten, en dat kan behoorlijk vervelend…

Derect

Elke school krijgt er weleens mee te maken: een leerkracht valt uit en er moet snel een vervanger ko…