Wie is Derect?

Bij Derect doen we er alles aan om scholen te helpen bij (plotseling) uitval van hun personeel. We onderhouden contact met de invallers, en weten wie we in kunnen schakelen wanneer dat nodig is. Maar wie zijn wij?

Over Derect

Nooit meer een klas naar huis omdat er geen invaller te vinden is. Dat is onze missie. In 2018 zijn we begonnen met het ontwikkelen en bouwen van het online platform waarmee we deze missie kunnen volbrengen. Snelheid, gemak en transparantie stonden hierbij centraal. Na heel veel ups en downs, testen, proberen, aanpassen en sleutelen konden we in 2020 de online omgeving lanceren voor onze eerste groep scholen.

Inmiddels werken we samen met tientallen scholen, hebben we meer dan honderd invalkrachten mét een pabo-diploma in onze database en zijn er duizenden kinderen die gewoon wel naar school konden omdat er via Derect snel een invalkracht kon worden geregeld. Omdat Derect voor het basisonderwijs zo succesvol is gebleken, zijn we nu ook gestart met Derect voor de kinderopvang! We weten dat we ook in deze branche ervoor kunnen zorgen dat er geen groep hoeft te sluiten. We zijn ontzettend trots op de impact die we maken en doen er alles aan om deze de komende jaren nog veel groter te maken!

Ons team

Team Derect. V.l.n.r.: Thirsa, Manon, Lisanne en Jorien.

Over Derec

Derect is onderdeel van Derec: de beste bemiddelaar in het onderwijs, de zorg en kinderopvang. Met onze vestigingen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht focussen we ons op het invullen van langdurige opdrachten en werving en selectie. We leveren een bijdrage aan het oplossen van de personeelstekorten binnen onze branches. Dit doen we door mensen op de juiste plek te brengen waar ze op lange én korte termijn een waardevolle bijdrage leveren. Door onze jarenlange ervaring binnen ons vakgebied weten we wat er speelt binnen de branches en proberen we voor alle problemen die we tegenkomen een goede oplossing te vinden. Vanuit deze instelling is ook Derect ontstaan. We zagen veel scholen worstelen met het probleem van kortdurend uitval. Met Derect hebben we een snelle, eenvoudige en efficiënte manier gevonden om dit probleem op te lossen.

Blogs over invallen

Derect

Wil je meer vlieguren maken voor de klas? Of heb je af en toe een dag vrij? Ga dan aan de slag als i…

Derect

Af en toe steekt de verkoudheid of griep de kop op bij leerkrachten, en dat kan behoorlijk vervelend…

Derect

Elke school krijgt er weleens mee te maken: een leerkracht valt uit en er moet snel een vervanger ko…