De beste keuze voor zorgprofessionals

De voordelen van Derec

Bij Derec geloven wij in een persoonlijke aanpak. Want hoe beter wij je kennen, hoe groter de kans dat we een passende uitdaging voor je vinden. Dat is goed voor jou, je toekomstige werkgever en onze reputatie als betrouwbare matchmaker.

Persoonlijke aanpak

Zoals hierboven gezegd is een persoonlijke aanpak voor ons erg belangrijk. We leren je daarom goed kennen. Je nieuwe baan begint dus gewoon met een bakkie! Wie ben je, wat is je achtergrond en wat wil je graag gaan doen? Tijdens een persoonlijk gesprek met een van onze zorgspecialisten nemen we je cv door en gaan we uitgebreid in op je wensen en eisen. Alles komt aan bod: van zakelijke doelen tot persoonlijke groei en financiële verwachtingen.

Altijd een oplossing

Door onze jarenlange ervaring binnen de zorg weten we dat niet elke baan altijd verloopt zoals je misschien van tevoren gedacht had. Wat je vraag of probleem ook is, samen met jou zoeken we graag de beste oplossing. Je staat er bij ons in ieder geval nooit alleen voor!

Herintreden? Derec betaalt

Wil je opnieuw de zorg in, dan is het belangrijk dat je je bekwaamheid behaalt. Omdat goede zorgkrachten altijd welkom zijn, betalen wij graag je bekwaamheid.

Spaar voor je eigen zorgbonus

Om werken in de zorg via Derec nog ietsje leuker te maken én omdat wij blij zijn met iedere medewerker van Derec, doen wij graag iets extra. Ga via Derec aan de slag en spaar per gewerkt uur een mooi zorgbonus bedrag!

De voordelen op een rijtje:

Verdien je eigen zorgbonus
Flexibel en snel
Altijd een luisterend oor
Reiskosten worden onbeperkt vergoed (bij ZZP'ers afhankelijk van de gemaakte afspraken)

Onze kandidaten over Derec