Doe ervaring op met de allerkleinsten!

Invallen als pedagogisch medewerker

Vind je het leuk om op meerdere plekken in de kinderopvang ervaring op te doen? Jouw bijdrage is van ontzettend groot belang! Zo kun je de ene dag aan de slag op de babygroep en de andere dag heerlijk knutselen en liedjes zingen met de peuters! Beschik je over een kwalificerend diploma voor de kinderopvang en wil je invallen? Schrijf je dan direct in! Ben je nog aan het studeren? Ook dán kun je al aan de slag als invalkracht.

Invallen als student

Ben je momenteel nog bezig met je studie maar wil je graag invallen in de kinderopvang? Dat kan! Er zijn wel enkele kwalificatie-eisen om te kunnen invallen in de kinderopvang zonder relevant diploma. Volg je een hbo-bachelor opleiding? Dan moet jouw uiteindelijke diploma in de kwalificatie-eis pedagogisch medewerker staan en moet je minimaal 75% van jouw studiepunten hebben behaald om in de dagopvang te werken. Wil je aan de slag in de buitenschoolse opvang dan moet dit percentage 50% zijn. Bij een mbo-opleiding gelden bepaalde uitzonderingen. Volg je momenteel een mbo-opleiding en wil je weten of jij kunt invallen? Neem dan even contact met ons op!

Via Derect bepaal je zelf waar en wanneer je gaat invallen. Druk met je studie? Dan even geen invalklussen. Tijd over? Geef het aan in je agenda en wie weet sta je iedere vrije dag voor een leuke groep!

Klaar met je studie?

Derect is het kleine zusje van Derec. Bij Derec bemiddelen we ook in de kinderopvang, maar dan voor de lange termijn. Geen korte invalklussen, maar juist vaste groepen voor de duur van enkele maanden tot een heel jaar. Een ideale basis om je carrière in de kinderopvang mee te beginnen! We hebben zowel vacatures voor het kinderdagverblijf als voor de buitenschoolse opvang.

Blogs over invallen

Derect

Wil je meer vlieguren maken voor de klas? Of heb je af en toe een dag vrij? Ga dan aan de slag als i…

Derect

Af en toe steekt de verkoudheid of griep de kop op bij leerkrachten, en dat kan behoorlijk vervelend…

Derect

Elke school krijgt er weleens mee te maken: een leerkracht valt uit en er moet snel een vervanger ko…