Snel, kwaliteit en voor alles een oplossing

Samenwerken met Derec: goed voor iedereen

Bij Derec draait ons werk volledig om goede zorg. We garanderen kwaliteit: al onze kandidaten worden gescreend op vaardigheden, attitude en kennis. Daarbij passen we ons graag aan uw wensen aan. Zo kunt u bij ons terecht voor werving en selectie, uitzenden, detacheren en het inhuren van zzp’ers.

Uitvoerige screening kandidaten
Matchmaking door zorgspecialisten
Géén BTW over het uurtarief

Kostbare tijd uit handen

We begrijpen dat het werken in de zorg véél en zwaar kan zijn. We nemen daarom graag veel werk uit handen. Zo staan we bekend om onze accurate en altijd kloppende facturatie en denken we graag mee in betalingstermijnen en betaalvoorwaarden. Bij de bemiddeling van een zzp’er betaalt u enkel BTW over ons stukje marge en dus géén BTW over het uurtarief van de betreffende kracht.

De juiste kracht op de juiste plek

Zorg komt in alle soorten en maten. Onze zorgspecialisten komen veelal zelf uit de zorg en weten als geen ander welke professionals aanwinsten zijn voor uw instelling. Of dit nu om flexibele medewerkers of juist vaste krachten gaat, wij beschikken over een groot netwerk aan beschikbare zorgprofessionals.

Wij denken met u mee

Wat uw wens binnen de zorg ook is, we denken graag met u mee en willen altijd zo snel mogelijk voor u aan de slag. Zo doen we er altijd alles aan iemand zo snel mogelijk voorgesteld te krijgen en wordt alles aan de kant geschoven om u van dienst te zijn, waardoor we in vrijwel alle gevallen een goede oplossing kunnen bieden!

Onze klanten en kandidaten over Derec