Zzp in de zorg

Ben jij een zzp’er in de zorg? Dan weet je hoe het is om op verschillende plekken te werken en je eigen koers te bepalen. Zzp’ers in de zorg kunnen ook via ons aan de slag en profiteren daarmee van een aantal voordelen. Werk jij als zzp in de zorg? Dan weet je dat het fijn is als je snel uitbetaald krijgt en belangrijk werk als facturen opstellen uit handen wordt genomen. En wil je graag iemand van Derec spreken? Het lijntje met onze fieldmanager is kort: je kunt dus altijd bij hem terecht, ook als het even niet zo lekker loopt.

Wekelijkse uitbetaling, altijd op tijd
Wij stellen jouw facturen op
Eigen fieldmanager bij wie je altijd terecht kan
Verschillende opdrachtgevers in regio Noord-Holland, Flevoland en Utrecht
Zowel intramurale als extramurale zorg

Profiteer van wekelijkse uitbetaling

Ben jij zzp’er in de zorg en ga je aan de slag via Derec, dan hoef je nooit lang op de betaling te wachten. Wij begrijpen als geen ander dat het erg fijn is als je snel uitbetaald krijgt en daarom krijgen zzp’ers in de zorg bij ons elke week uitbetaald. Daarnaast is ons team zeer gespecialiseerd en accuraat: we betalen altijd op tijd en zzp’ers in de zorg krijgen altijd het juiste bedrag op hun rekening.

Wij stellen je facturen op

Zzp’er in de zorg ben je omdat je een hart hebt voor je werk: zorgen. Jij steekt je tijd het liefst in waar je goed in bent. Wij stellen daarom graag jouw facturen op. Dit scheelt jou kostbare tijd en wij doen het graag voor je! Op deze manier kun jij je volledig focussen op je werk als zorg zzp’er.

Je staat er nooit alleen voor

Bij Derec vinden we het belangrijk dat je er niet alleen voor staat. Daarom zijn onze fieldmanagers altijd bereikbaar voor zzp’ers in de zorg wanneer je vragen hebt of als je even wilt sparren.

Werk als zzp in de zorg op verschillende plekken

Werk jij als zelfstandige in de zorg? Dan ga je regelmatig aan de slag op verschillende plekken. Bij Derec werken we samen met de beste zorginstellingen in regio Noord-Holland, Flevoland en Utrecht en hebben we veel mooie vacatures in de zorg. Ben je voor minimaal 16 uur per week beschikbaar, laat het ons weten. Ook voor specifieke functies zoals verzorgende IG hebben wij vacatures. Wij regelen de mooiste zorgbanen in de intramurale en extramurale zorg voor jou als zzp’er. We luisteren naar wat jij wilt en zijn flexibel om mee samen te werken.

Werken als zzp'er in de zorg

Als zzp’er in de zorg geniet je van de vrijheid om je eigen weg te volgen en de mogelijkheid om op verschillende plekken te werken. Derec is dé specialist in het verbinden van zzp’ers in de zorg met geschikte opdrachtgevers. Of je nu aan de slag wilt gaan als zzp verpleegkundige of als verzorgende IG ouderen in een verzorgingstehuis wilt helpen, wij staan voor je klaar.

Wat heb je nodig als zzp'er in de zorg?

Voordat je via Derec als zzp’er in de zorg aan de slag kunt, zijn er enkele belangrijke zaken die je moet regelen. Wij begrijpen dat het voldoen aan de vereisten belangrijk is om succesvol te zijn in jouw zzp-carrière.

Zo moet je over de juiste kwalificaties en diploma’s beschikken. Daarnaast moet je als zzp’er in de zorg ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel en over een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) beschikken.

Hoeveel verdient een zzp'er in de zorg?

Het inkomen van een zzp’er in de zorg kan variëren. Verschillende factoren spelen een rol, zoals je ervaring, specialisatie en het aantal opdrachten dat je hebt. Je hebt de vrijheid om je eigen uurtarief te bepalen, maar dit kan uitdagend zijn. Een te hoog uurtarief kan potentiële klanten afschrikken, terwijl een te laag uurtarief je onderwaardeert en financieel tekort kan doen.

Bij Derec adviseren we je graag bij het vaststellen van een passend en marktconform uurtarief, zodat jij het maximale uit je zzp-carrière in de zorg kunt halen.

Voordelen van werken als zzp in de zorg

Werken als zzp’er biedt talloze voordelen. Als zzp’er in de zorgsector geniet je van flexibiliteit, waarbij je je eigen werktijden kunt bepalen en opdrachten kunt kiezen die bij jouw passen. Bij Derec begrijpen we dit en bieden we een breed scala aan opdrachten, zodat je als zzp’er in de zorg kunt werken op een manier die bij jou past.

Ontdek hieronder de voordelen van werken als zzp in de zorg via Derec.

De voordelen voor zzp’ers in de zorg

Ben jij al zzp’er in de zorg en wil je via Derec aan de slag? Profiteer dan van de volgende voordelen:

Wekelijkse uitbetaling
Accurate uitbetaling en altijd op tijd
Wij stellen jouw facturen op
Eigen fieldmanager bij wie je altijd terecht kan
Verschillende opdrachtgevers in regio Noord-Holland, Flevoland en Utrecht
Zowel intramurale als extramurale zorg

Zzp’er in de zorg? Neem contact met ons op

Bij Derec begrijpen we de behoeften van zzp’ers in de zorg en streven we ernaar om de beste match te maken tussen jou en zorginstellingen.

Ben jij een zzp’er in de zorg? Neem dan contact met ons op en ontdek hoe we jou mooi en afwisselend werk kunnen bieden tegen goede voorwaarden. Want werken via Derec is goed voor iedereen!

Ons team is er voor jou

Liz Asman

Zorg Noord-Holland

Ik help de juiste professionals op de juiste plek te krijgen. 

Lorenzo Monteiro

Zorg Zuid-Holland

Met mijn persoonlijke benadering is het maken van een match in de zorg waar ik voor zorg.

Dagmar van Wilgenburg

Zorg Utrecht

Met mijn kennis over zorg help ik je graag aan een fijne werkplek.

Onze kandidaten over Derec