Snel, kwaliteit en voor alles een oplossing

Samenwerken met Derec: goed voor iedereen

Elke dag koppelen we kandidaten aan onze opdrachtgevers in het voortgezet onderwijs. Onze expertise en ervaring staan aan de basis van elke match die we maken. Daarnaast zorgen we voor een prettige samenwerking door persoonlijk contact, een positieve instelling en duidelijke afspraken. We helpen u op no cure, no pay-basis en u kunt op verschillende manieren met ons samenwerken. Met onze flexibele instelling is overal een oplossing voor te vinden. Meer weten?

Uitstekende begeleiding
Razendsnel
Altijd een oplossing

Jullie wensen centraal

Bij Derec staan de wensen van school en docent centraal. Wij begrijpen als geen ander dat elke school andere behoeften heeft en bieden graag op elke vraag een passende oplossing. Zo denken we met u mee als het gaat om een vaste positie binnen uw team, maar kunnen we ook altijd een ervaren tijdelijke kracht regelen als het nodig is.

Snelheid als kwaliteit

Nog voordat u een opdracht bij ons neerlegt, hebben we al veel werk voor u gedaan. We investeren het hele jaar door tijd, geld en energie in werving en selectie, zodat we u razendsnel kunnen helpen op het moment dat het nodig is. Leveren we binnen no-time een geschikte kandidaat? Dan betekent dat niet dat we er geen moeite voor hebben gedaan. Sterker nog, dit laat zien dat we ons werk uiterst serieus nemen. Daarom zijn wij altijd bereikbaar en wordt alles aan de kant geschoven om u van dienst te kunnen zijn.

Samen voor sterk onderwijs

Kwaliteit en ontwikkeling van onze docenten staan bij Derec hoog in het vaandel. Zo worden al onze kandidaten intensief begeleid door een ervaren oud-docent. Door middel van het bijwonen van lessen, het voeren van evaluatiegesprekken en het opstellen van ontwikkelplannen blijven we onze leerkrachten uitdagen en kunnen we kwaliteit garanderen.

Investeren in de toekomst

Daarnaast investeren wij in het onderwijs door middel van onze eigen zij-instroomtrajecten. Met De Docent van Morgen bieden we een groep startende docenten een intensieve begeleiding richting het onderwijs. Bij ons staan ze er nooit alleen voor. Door deze manier van werken wordt de uitstroom tot een minimum beperkt en staat er over tweeënhalf jaar een gemotiveerde, enthousiaste groep bevoegde docenten klaar om aan de slag te gaan!

Derecademy: ijzersterke begeleiding voor zij-instromers en beginnende docenten

Als startende leerkracht het onderwijs leren kennen is soms een flinke opgave. Het allerbelangrijkste is de begeleiding. Hier valt of staat het succes van een leerkracht voor de klas mee. In de praktijk gebeurt het helaas te vaak dat de begeleiding erbij inschiet. Dit is absoluut niet gek met de hoge werkdruk binnen het onderwijs, maar kan helaas wel tot resultaat hebben dat een zij-instromer ondersneeuwt. Derecademy is erop gericht om de leerkracht te begeleiden naar bekwaamheid in de 7 SBL-competenties voor het primair onderwijs.

Onze klanten en kandidaten over Derec