Werken bij Derec loont!

Sparen bij Derec

Om werken in de zorg via Derec nog ietsje leuker te maken én omdat wij blij zijn met iedere medewerker van Derec, doen wij graag iets extra. Ga via Derec aan de slag en spaar per gewerkt uur een mooi zorgbonus bedrag!

Hoe werkt sparen bij Derec?

Voor ieder uur dat jij vanaf januari 2021 op uitzendbasis voor Derec werkt, bouw je spaartegoed op. Dit spaartegoed wordt jaarlijks in januari uitgekeerd. Zo bouw je zonder dat je het doorhebt, zomaar een mooi bonusbedrag bij elkaar! Uiteraard krijg je van ons een seintje wanneer je aan onderstaand aantal gewerkte uren zit:

Bij 350 uur krijg je € 250,- *
Bij 700 uur krijg je € 500,- *
Bij 1.100 uur krijg je € 800,- *
Bij 1.400 uur krijg je € 1.100,- *

Heb je het aantal uur gewerkt waar een beloning aan vast zit? Dan kan je of verder sparen voor een nog hoger bedrag of je gewerkte uren ‘inleveren’ om het bij elkaar gewerkte bedrag te verzekeren.

Daarnaast wordt niet alleen het aantal gewerkte uren beloond. Ook wanneer jij een nieuwe uitzendkracht bij Derec introduceert**, spaar je extra uren waar je geld op verdient. Als dat geen goede deal is! 😊

* Dit zijn bruto uitkeringen bovenop jouw salaris.
** Voorwaarde is dat de nieuwe medewerker op uitzendcontract komt en voor minimaal 3 maanden via Derec aan de slag gaat.

Vragen over ons spaarsysteem?

Ons team is er voor jou

Dagmar van Wilgenburg

Zorg Utrecht

Met mijn kennis over zorg help ik je graag aan een fijne werkplek.

Kevin Glorie

Zorg Noord-Holland

Door het werken met mensen in de zorg kan ik iets terug doen voor de maatschappij.

Ismaël Oaf

Zorg Utrecht

Als ik iemand plezier in zijn baan geef, komt er een lach op mijn gezicht!

Vergroot je kansen

Schrijf je in!

Dagelijks spreken wij met veel verschillende instellingen. De kans is groot dat we van vacatures in de zorg weten voordat deze online verschijnen. Ga aan de slag via Derec en begin zo snel mogelijk met sparen!