De ideale start van je carrière binnen de zorg!

Derec's droomstart

Een leuke baan in de zorg én je studiekosten vergoed van het laatste studiejaar, dat is pas een droomstart! Bij Derec vinden we het belangrijk dat jij met plezier naar je werk gaat én dat je er nooit alleen voor staat. Daarom staat er altijd iemand voor je klaar als je even wilt bellen en bieden we je een goede begeleiding tijdens je eerste stappen in de zorgwereld. Word jij een van onze droomstarters?

Wanneer je net je opleiding hebt afgerond ligt de wereld aan je voeten. Er zijn veel vacatures bij allerlei zorginstellingen. Door alle verschillende opties is het misschien lastig een goede keuze te maken. Wij helpen je daar graag bij. Derec is al jaren actief op het gebied van werken in de zorg. We werken met veel (thuis)zorgorganisaties, ziekenhuizen en huisartsen. We hebben ontzettend veel locaties bezocht en overal een kijkje in de keuken genomen. Met deze kennis helpen wij je in de zoektocht naar jouw ideale baan.

Wat kan ik verwachten van Derec's droomstart?

De ideale start van een loopbaan in de zorg is voor iedereen anders. Daarom maken we voor onze zorgprofessionals op maat gemaakte trajecten. Heb je behoefte aan flexibiliteit of juist zekerheid? Wil je verschillende werkplekken leren kennen of meer de diepte in? Onze recruiters hebben veel ervaring binnen de zorg en bezoeken de instellingen waarmee we werken. Ze kunnen je uitstekend helpen en stellen vacatures voor die echt passen bij jouw voorkeuren.

Naast het uitzoeken van de perfecte plek doen we natuurlijk nog meer voor je:

  • je studiekosten vergoed van het laatste studiejaar;
  • de kans om op meerdere plekken ervaring op te doen;
    mogelijkheid tot het volgen van vervolgcursussen, -trainingen en/of opleidingen naar eigen keuze;
  • begeleiding en coaching op de vlakken die voor jou van toepassing zijn;
  • vast aanspreekpunt binnen Derec en altijd een luisterend oor.

Ik wil een droomstarter worden!

Ben jij enthousiast geworden en zie jij jezelf als dé droomstarter die we zoeken? Omdat we onze droomstarters een goede start met de bijbehorende begeleiding willen bieden, hebben we beperkt plek. Aanmelden kan het gehele jaar door. Word jij één van onze nieuwste droomstarters?

Onze klanten en kandidaten over Derec