Wie is Derect?

Ga jij via Derect aan de slag, of wil je samenwerken met Derect? Dan is het misschien wel zo fijn om te weten wie Derect is. Derect staat niet alleen maar is onderdeel van Derec: de beste bemiddelaar in onderwijs, zorg en kinderopvang.

Over Derect

Nooit meer een klas naar huis omdat er geen invaller te vinden is. Dat is onze missie. In 2018 zijn we begonnen met het ontwikkelen en bouwen van het online platform waarmee we deze missie kunnen volbrengen. Snelheid, gemak en transparantie stonden hierbij centraal. Na heel veel ups en downs, testen, proberen, aanpassen en sleutelen konden we in 2020 de online omgeving lanceren voor onze eerste groep scholen. We besloten maandag 16 maart 2020 de grote lancering plaats te laten vinden. Alles was geregeld en verstuurd. Grote outdoor campagne met posters en billboards, postpakketjes verstuurd naar de geselecteerde scholen, online campagnes ontwikkeld en ingericht en een groep van enthousiaste invallers klaargestoomd voor de invalklussen. Toen werd het 16 maart en bleek dat de eerste dag van de sluiting van de scholen. Ontzettend jammer en niet de start waarop we hoopten na twee jaar ontwikkelen. Uiteraard hebben we ons niet uit het veld laten slaan en zijn we vanaf dat moment volop gaan werven om de pool van invalkrachten zo groot mogelijk te maken. Na de zomervakantie van 2020 hebben we een nieuwe lancering gedaan en vanaf dat moment weten steeds meer scholen ons te vinden.

Inmiddels werken we samen met tientallen scholen, hebben we meer dan honderd invalkrachten mét een pabo-diploma in onze database en zijn er duizenden kinderen die gewoon wel naar school konden omdat er via Derect snel een invalkracht kon worden geregeld. Omdat Derect voor het basisonderwijs zo succesvol is gebleken, zijn we nu ook gestart met Derect voor de kinderopvang! We weten dat we ook in deze branche ervoor kunnen zorgen dat er geen groep hoeft te sluiten. We zijn ontzettend trots op de impact die we maken en doen er alles aan om deze de komende jaren nog veel groter te maken!

Over Derec

Derect is onderdeel van Derec: de beste bemiddelaar in het onderwijs, de zorg en kinderopvang. Met onze vestigingen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht focussen we ons op het invullen van langdurige opdrachten en werving en selectie. We leveren een bijdrage aan het oplossen van de personeelstekorten binnen onze branches. Dit doen we door mensen op de juiste plek te brengen waar ze op lange én korte termijn een waardevolle bijdrage leveren. Door onze jarenlange ervaring binnen ons vakgebied weten we wat er speelt binnen de branches en proberen we voor alle problemen die we tegenkomen een goede oplossing te vinden. Vanuit deze instelling is ook Derect ontstaan. We zagen veel scholen worstelen met het probleem van kortdurend uitval. Met Derect hebben we een snelle, eenvoudige en efficiënte manier gevonden om dit probleem op te lossen.

Blogs over invallen

Derect

De tijd dat we bij robots alleen Robin van Bassie & Adriaan konden noemen, ligt ver achter ons. Robo…

Derect

Dat de vraag naar invalleerkrachten binnen het basisonderwijs groot is, is geen geheim. Wat maakt in…

Derect

Jij bent een paar dagen vrij en zou in je vrije dagen best bij willen verdienen met invallen in het…