Doe belangrijke ervaring op voor de klas en schrijf je in!

Invallen als pabostudent?

Invallen tijdens je studie? Goed idee! Tijdens je studie kun je als pabostudent relevante werkervaring opdoen en allerlei verschillende scholen zien. Uiteraard zorgen we dat je goed voorbereid aan de slag gaat via onze stoomcursus ‘Succesvol invallen’. Na je studie kun je overigens ook heel goed bij ons terecht! We hebben een speciaal traject voor startende leerkrachten waarbij je niet invalt, maar juist op vaste basis aan de slag gaat.

Invallen als pabostudent

Gedurende je studie kun je van grote waarde zijn als invalkracht. Via Derect bepaal je zelf waar en wanneer je gaat invallen. Druk met je studie? Dan even geen invalklussen. Tijd over? Geef het aan in je agenda en wie weet sta je iedere vrije dag voor een leuke groep! Je kunt ook aangeven op welke groepen je het liefst invalt en naar welk type onderwijs je voorkeur uitgaat. Graag helpen we je bij een goede start van je invalcarrière. We bieden de stoomcursus ‘Succesvol Invallen’ waardoor je goed voorbereid aan de slag gaat. Ook staan de mensen van Derect altijd voor je klaar met tips en tricks wanneer je ergens mee zit. Samen zorgen we ervoor dat een je leuke tijd hebt en veel ervaring opdoet.

Ruim 2.100 leerkrachten schreven zich al in als invalkracht.

Klaar met je studie?

Derect is het kleine zusje van Derec. Bij Derec bemiddelen we ook in het basisonderwijs, maar dan voor de lange termijn. Geen korte invalklussen, maar juist vaste groepen voor de duur van enkele maanden tot een heel schooljaar. Een ideale basis om je carrière in het onderwijs mee te beginnen! Speciaal voor startende leerkrachten hebben we het traject ‘Derec’s Droomstart’. Hierin krijg je veel begeleiding, toegang tot toffe workshops en trainingen en kun je op verschillende plekken relevante ervaring opdoen. Ieder jaar hebben we een beperkt aantal plekken, dus geef je tijdig op! Meer informatie over het traject staat op de site van Derec. Je komt er het snelst via onderstaande button!

Blogs over invallen

Derect

Wil je meer vlieguren maken voor de klas? Of heb je af en toe een dag vrij? Ga dan aan de slag als i…

Derect

Af en toe steekt de verkoudheid of griep de kop op bij leerkrachten, en dat kan behoorlijk vervelend…

Derect

Elke school krijgt er weleens mee te maken: een leerkracht valt uit en er moet snel een vervanger ko…