Een start waar je vrolijk van wordt

Derec's droomstart

Ben je (bijna) klaar met de pabo en wil je vliegend van start in het primair onderwijs, dan ben jij misschien wel één van onze droomstarters! Je wordt intensief begeleid en krijgt toegang tot veel verschillende workshops en events. Hierdoor hebben we ieder jaar een beperkt aantal plekken voor startende leerkrachten. We horen daarom graag snel van je.

Als startende leerkracht ligt de wereld aan je voeten. Veel scholen staan om je te springen! Er zijn veel vacatures op allerlei scholen en groepen. Door alle verschillende opties is het lastig een goede keuze te maken. Het kan goed zijn om op verschillende scholen te werken om een compleet beeld te krijgen van alle mogelijkheden. Of je nu gaat voor een vaste plek of juist ervaring wil opdoen op verschillende plekken. Wij helpen je daar graag bij. Derec is al jaren actief op het gebied van werken in het onderwijs. We hebben honderden schoolbezoeken gedaan en overal een kijkje in de onderwijskeuken genomen. Met deze kennis helpen wij je in de zoektocht naar jouw ideale baan én kun je goede begeleiding verwachten in het eerste jaar van je carrière. Wel zo fijn.

Wat kan ik verwachten van Derec's droomstart?

De ideale start van een loopbaan in het onderwijs is voor iedereen anders. Daarom maken we voor onze startende leerkrachten op maat gemaakte trajecten. Heb je behoefte aan flexibiliteit of juist zekerheid? Wil je verschillende onderwijstypen leren kennen of meer de diepte in? Onze recruiters hebben zelf voor de klas gestaan en bezoeken de scholen waarmee we werken. Ze kunnen je uitstekend helpen en kiezen scholen uit die echt passen bij jouw voorkeuren.

De eerste jaren als zelfstandige leerkracht komt er veel op je af. Goede begeleiding en coaching zorgen ervoor dat je positief en sterk voor de klas staat. Door de krappe formaties en hoge werkdruk binnen scholen is hier vaak onvoldoende ruimte voor. Binnen onze droomstart is hier juist veel aandacht voor. Je krijgt een persoonlijke coach die altijd voor je klaarstaat en regelmatig op bezoek komt tijdens de lessen. Daarnaast zijn er veel events samen met de andere startende leerkrachten van Derec. Hier wordt niet alleen je kennis ontwikkeld maar leer je ook ontzettend veel van elkaar (en het is ook nog eens ongelofelijk gezellig 😉). Bij Derec sta je er nooit alleen voor.

Naast het uitzoeken van de perfecte plek doen we natuurlijk nog meer voor je. Als één van onze droomstarters profiteer je van het volgende:

  • vast contract voor de periode van een jaar (als je dit wilt natuurlijk);
  • persoonlijk opleidingsbudget van € 2500,- (bij fulltime dienstverband);
  • begeleiding en coaching op de vlakken die voor jou van toepassing zijn;
  • vaste coach vanuit Derec;
  • de kans om op meerdere plekken en groepen ervaring op te doen;
  • mogelijkheid tot het volgen van vervolgcursussen, -trainingen en/of opleidingen naar eigen keuze;
  • verschillende borrels met andere (startende) leerkrachten.

Ik wil een droomstarter worden!

Ben jij enthousiast geworden en zie jij jezelf als dé droomstarter die we zoeken? Omdat we onze droomstarters een goede start met de bijbehorende begeleiding willen bieden, hebben we beperkt plek. Aanmelden kan het gehele jaar door. Word jij één van onze nieuwste droomstarters?

Onze kandidaten over Derec