De beste keuze voor leerkrachten

Hoe Derec jou blij maakt

Bij Derec geloven wij in een persoonlijke aanpak. Want hoe beter wij je kennen, hoe groter de kans dat we een passende uitdaging voor je vinden in het basisonderwijs. Dat is goed voor jou, je toekomstige werkgever en onze reputatie als betrouwbare bemiddelaar.

Persoonlijke aanpak

Zoals hierboven gezegd is een persoonlijke aanpak voor ons erg belangrijk. We leren je daarom goed kennen. Je nieuwe baan begint dus gewoon met een kopje koffie! Wie ben je, wat is je achtergrond en wat wil je graag gaan doen in het basisonderwijs? Tijdens een persoonlijk gesprek met een van onze adviseurs basisonderwijs nemen we je cv door en gaan we uitgebreid in op je wensen en eisen. Alles komt aan bod: van zakelijke doelen tot persoonlijke groei en financiële verwachtingen. Je kunt bij ons terecht voor zowel tijdelijke als langdurige opdrachten en vaste banen. Ben je werkzaam als ZZP’er in het basisonderwijs? Dan kun je ook bij ons terecht!

Uitstekende begeleiding

We helpen je graag op weg naar een nieuwe uitdaging in het basisonderwijs, maar ook als het contract eenmaal is getekend stopt onze begeleiding niet. Bij Derec werken we met ervaren field managers die regelmatig even peilen hoe het met je gaat. Daarbij bieden we intensieve begeleiding op maat op de werkvloer en geven we bruikbare tips die je als leerkracht direct kan toepassen in de klas. Dit kunnen tips zijn voor vragen als; hoe krijg ik de klas stil? Welke vragen kan ik stellen om een les uitdagender te maken? Dit zijn enkele van de veelvoorkomende uitdagingen waar we goed bij kunnen helpen. Maar ook als je bijvoorbeeld even niet weet hoe je met de groep moet omgaan of bepaalde les ideeën wilt bespreken, kun je bij ons terecht. Doorgewinterd in het onderwijs of vers voor de klas: Er is altijd iemand beschikbaar voor je!

Opleiding

Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. Blijven leren draagt bij aan je eigen zelfverzekerdheid én het houdt je scherp voor de klas. Daarom investeren we bij Derec graag in opleidingsmogelijkheden. Zo bieden we onze kandidaten het hele jaar door gratis cursussen en workshops aan. Hierbij kun je denken aan workshops over groepsdynamiek, meertaligheid in de klas, maar ook dyslexie en hoogbegaafdheid. Deze workshops zijn met zorg samengesteld door onze onderwijsprofessionals en vergroten je skills in het huidige onderwijsklimaat.

Altijd een oplossing

Door onze jarenlange ervaring binnen het onderwijs weten we dat niet elke baan voor de klas altijd verloopt zoals je misschien van tevoren gedacht had. Wat je vraag of probleem ook is, samen met jou zoeken we graag de beste oplossing. Je staat er bij ons in ieder geval nooit alleen voor!

Derec's droomstart

Een persoonlijk opleidingsbudget van € 2500,-, een vast contract voor de periode van een jaar én een ijzersterke begeleiding aan de start van je carrière. Elk jaar hebben we plaats voor een aantal Droomstarters in het onderwijs. Ben jij er een van? Lees hier meer over.

De voordelen op een rijtje:

Uitstekende begeleiding van ervaren leerkrachten
Alle schoolvakanties binnen je contractperiode krijg je doorbetaald
Veel opleidingsmogelijkheden
Reiskosten worden onbeperkt vergoed
Ver reizen? Vraag naar de mogelijkheden voor overnachting of een leaseauto

Onze kandidaten over Derec