Werken als zzp-docent?

Als zzp-docent geniet je van de vrijheid om je eigen pad te kiezen en je passie voor lesgeven volledig te benutten. Bij Derec begrijpen we dat. Wij zijn voortdurend op zoek naar ervaren en enthousiaste zelfstandige docenten. Of je nu een doorgewinterde freelancer bent of net begint als zelfstandige, wij staan voor je klaar om je te helpen bij het vinden van boeiende opdrachten in het voortgezet onderwijs.

Werken als zzp-docent?

Als zzp docent geniet je van de vrijheid om je eigen pad te kiezen en je passie voor lesgeven volledig te benutten. Bij Derec begrijpen we dat. Wij zijn voortdurend op zoek naar ervaren en enthousiaste zelfstandige docenten. Of je nu een doorgewinterde freelancer bent of net begint als zelfstandige, wij staan voor je klaar om je te helpen bij het vinden van boeiende opdrachten in het voortgezet onderwijs.

Werken als zzp'er in het voortgezet onderwijs

Ontdek de vrijheid en flexibiliteit van werken als zzp docent. Als zelfstandig docent kun je je passie voor lesgeven volledig benutten en je eigen weg bepalen. Derec heeft een uitgebreid netwerk van scholen in het voortgezet onderwijs en het speciaal voortgezet onderwijs. Dankzij ons brede netwerk kunnen we je koppelen aan opdrachten die perfect aansluiten bij jouw expertise en beschikbaarheid.

Wat verdien je als zzp-docent?

Als zzp-docent geniet je van de vrijheid om je eigen uurtarief te bepalen, maar het vinden van het juiste tarief kan een uitdaging zijn. Het is belangrijk om een balans te vinden, want een te hoog tarief kan potentiële klanten afschrikken, terwijl een te laag tarief je onderwaardeert en financieel tekort kan doen.

Bij Derec kun je vertrouwen op een eerlijke beloning voor je werk. Wij staan klaar om je te helpen bij het bepalen van een passend en marktconform uurtarief. We kijken daarbij naar je ervaring, expertise en de gangbare tarieven in de branche.

Werken als zzp-docent via Derec

Als zzp-docent wil je jouw passie voor lesgeven combineren met de vrijheid van zelfstandig werken. Derec begrijpt dit en staat voor je klaar om je te ondersteunen. Door met ons samen te werken, kun je profiteren van ons brede netwerk van scholen in het voortgezet onderwijs. Wij koppelen je aan interessante opdrachten die aansluiten bij jouw expertise en beschikbaarheid. Wij regelen de acquisitie, onderhandelingen en facturatie, zodat jij je volledig kunt richten op het lesgeven. Bovendien zorgen we ervoor dat je betalingen binnen een week worden verwerkt. Zo kun jij je richten op het onderwijs.

Kennismaken?

Meld je vandaag nog aan en maak kennis met Derec. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden in jouw avontuur als zzp-docent. Ontdek de mogelijkheden en profiteer van ons uitgebreide netwerk en onze expertise in het voortgezet onderwijs. Samen kunnen we jouw carrière als zelfstandig docent naar een nieuw niveau tillen.

Ons onderwijsteam is er voor jou

Tessa da Silva Curiel

Voortgezet onderwijs Noord-Holland en Flevoland

Een goede sfeer op de werkvloer is voor mij het belangrijkst!

Charelle Verheul

Voortgezet onderwijs Utrecht en Gelderland

Ik sta graag met mensen in contact en draag graag mijn steentje bij wanneer ik kan helpen.

Dylan Kleine

Voortgezet onderwijs Zuid-Holland

Docenten helpen aan de best passende baan en daarbij een positieve bijdrage aan onze samenleving leveren, mooier kan het niet!

Schrijf je in!

Dagelijks spreken wij met veel verschillende scholen. De kans is groot dat we van vacatures weten voordat deze online verschijnen.