Een baan waar je beter van wordt

Mooie vacatures in het onderwijs

Of je nu net van de pabo komt, al jaren in het onderwijs werkt of je net hebt ingeschreven om jouw eerste- of tweedegraads bevoegdheid te behalen: Derec helpt je snel een baan te vinden die bij je past. Als echte specialist beschikken wij over de beste vacatures in het onderwijs.

De leukste vacatures binnen het onderwijs

Een baan waar je beter van wordt

Natuurlijk is ervaring belangrijk, maar we kijken liever naar wat je in de toekomst wilt en kunt. We zoeken naar een functie en een school die passen bij je didactische vaardigheden, de stijl waarin je lesgeeft en je persoonlijkheid. Het is ons doel om voor jou de best passende baan in het onderwijs te vinden. We beschikken dan ook over veel vacatures in het onderwijs. Ons werkt draait om jou! Daarom houden we het persoonlijk en zorgen we goed voor je. We gaan graag het gesprek met je aan over de beste balans tussen werkplezier, persoonlijke ontwikkeling en een eerlijke beloning. Wij begeleiden je gedurende het proces en denken met je mee.

Onze vacatures in het onderwijs zijn precies wat je nodig hebt

Iedereen uit ons onderwijsteam heeft zelf voor de klas gestaan of komt uit een echte onderwijsfamilie. Daardoor weten we als geen ander wat er speelt binnen de branche, wat er moet gebeuren en wie daarvoor nodig zijn! Daarnaast kun je bij ons vacatures in het onderwijs vinden op flexibele basis of juist met een contract voor lange(re) tijd. Bevalt het goed op een school en wil je daar in dienst? Dan gaan we met de school het gesprek aan om dat in orde te maken! Wij bieden uiteenlopende vacatures in het onderwijs: van docent Duits of natuurkunde tot aan ondersteunende invalkracht en leerkracht in het basisonderwijs.

De voordelen van Derec

Ben je op zoek naar vacatures in het onderwijs? Derec helpt je graag aan de leukste nieuwe baan, maar daar stopt het niet bij. Wij vinden het belangrijk om goed voor je te zorgen. Lees daarom wat de voordelen zijn wanneer je aan de slag gaat via Derec:

Derec's droomstart

Zit jij in je laatste jaar van je opleiding tot docent of leerkracht en kijk je al een beetje rond voor vacatures in het onderwijs? Begin je onderwijscarrière met een droomstart! Benieuwd wat deze inhoudt?

Derec's huurregeling

Heb je een pabo-diploma, woon je in het noorden, zuiden of oosten van het land en wil je graag voor de klas in de Randstad? Of dat nu in een bruisend stadscentrum is, een klein dorpje in het Groene Hart of aan de kust, Derec betaalt (een deel van) je huur als je kiest voor onze vacatures in het onderwijs!

Vacatures in het onderwijs? Wij bieden net dat beetje meer

  • Een vast contract of juist tijdelijke contracten binnen het onderwijs.
  • Parttime of fulltime aan de slag.
  • Werken op een school die bij je past door ons groot netwerk aan scholen.
  • Goede arbeidsvoorwaarden: salaris volgens de cao, reiskostenvergoeding, pensioenregeling, eindejaarsuitkering en vakantiegeld.
  • Jij staat centraal: je ontvangt van ons persoonlijke begeleiding en ondersteuning in het sollicitatieproces.
  • Mogelijkheden tot trainingen en extra opleidingen.

Geen geschikte onderwijsvacatures voor mij, wat nu?

Zie je op dit moment geen leuke vacatures in het onderwijs die bij je passen? Schrijf je dan alsnog bij ons in! Dagelijks hebben we contact met onze opdrachtgevers. Wanneer je bent ingeschreven bij Derec hoor je als eerst van deze nieuwe vacatures in het onderwijs.

Zij-instromen via Derec

Wil je de overstap maken naar het onderwijs, maar heb je geen onderwijsbevoegdheid? Wij helpen je graag met onze trajecten op maat. Zo bieden we diverse zij-instroommogelijkheden, zodat ook jij in de toekomst kunt reageren op onze vacatures in het onderwijs!

Derect: dé invalpool voor het basisonderwijs

Derect is onze goedgevulde invalpool vol met ervaren leerkrachten. Al meer dan 100 invalkrachten mét een pabo-diploma op zak staan ingeschreven in onze database. Valt er een leerkracht uit door bijvoorbeeld ziekte of vakantie en is er op (zeer) korte termijn een invalkracht nodig? Derect is de oplossing.

Blogs voor en uit het onderwijs

Onderwijs

De lerarenopleiding, ook wel bekend als de pabo, stoomt jou klaar voor een baan waar je veel voldoen…

Onderwijs

Vind je het leuk om anderen te motiveren over natuurkundige verschijnselen? Dan is docent natuurkund…

Onderwijs

Dat het tekort aan leerkrachten voor het basisonderwijs en docenten voor de tekortvakken in de Rands…