Een start waar je vrolijk van wordt

Derec's droomstart

Een opleidingsbudget van € 2500,- en de mogelijkheid tot een vast contract, dat is pas een droomstart! Ben jij (bijna) klaar met je opleiding en wil jij vliegend van start in het onderwijs, dan ben jij misschien wel één van onze droomstarters!

Wanneer je net je lesbevoegdheid hebt, ligt de wereld aan je voeten. Althans, dat het is geval bij een aantal lesvakken. Voor de huidige tekortvakken zijn er veel vacatures op allerlei scholen en groepen. Door alle verschillende opties is het misschien lastig een goede keuze te maken. Wij helpen je daar graag bij. Derec is al jaren actief op het gebied van werken in het onderwijs. We hebben honderden schoolbezoeken gedaan en overal een kijkje in de onderwijskeuken genomen. Met deze kennis helpen wij je in de zoektocht naar jouw ideale baan én kun je goede begeleiding verwachten in het eerste jaar van je carrière. Wel zo fijn.

Wat kan ik verwachten van Derec's droomstart?

De ideale start van een loopbaan in het onderwijs is voor iedereen anders. Daarom maken we voor onze docenten op maat gemaakte trajecten. Heb je behoefte aan flexibiliteit of juist zekerheid? Wil je verschillende onderwijstypen leren kennen of meer de diepte in? Onze recruiters hebben zelf voor de klas gestaan en bezoeken de scholen waarmee we werken. Ze kunnen je uitstekend helpen en kiezen scholen uit die echt passen bij jouw voorkeuren. Daarnaast word je begeleid waar nodig. Zo sta je er nooit alleen voor.

Naast het uitzoeken van de perfecte plek doen we natuurlijk nog meer voor je. Als één van onze droomstarters profiteer je van het volgende:

  • Vast contract voor de periode van een jaar (als je dit wilt natuurlijk);
  • persoonlijk opleidingsbudget van € 2500,- (bij fulltime dienstverband);
  • de kans om op meerdere plekken en groepen ervaring op te doen;
  • een aantal keer per jaar een interessante workshop;
  • mogelijkheid tot het volgen van vervolgcursussen, -trainingen en/of opleidingen naar eigen keuze;
  • verschillende borrels met andere (startende) docenten;
  • begeleiding en coaching op de vlakken die voor jou van toepassing zijn;
  • vast aanspreekpunt binnen Derec.

Ik wil een droomstarter worden!

Ben jij enthousiast geworden en zie jij jezelf als dé droomstarter die we zoeken? Omdat we onze droomstarters een goede start met de bijbehorende begeleiding willen bieden, hebben we beperkt plek. Aanmelden kan het gehele jaar door. Word jij één van onze nieuwste droomstarters?

Onze kandidaten over Derec