Het voortgezet onderwijs in via een traject op maat

Zij-instroom voortgezet onderwijs: Docent van Morgen

Heb jij een passie voor werken met kinderen? Of ben je coach of jeugdleider en geeft dit je meer voldoening dan je huidige baan? Dan kan werken in het voortgezet onderwijs misschien wel dé stap voor jou zijn. Volg ons zij-instroom traject voor het voortgezet onderwijs en word een Docent van Morgen!

Werken met jongeren… jouw ding?

Je hoort en leest het vaak in het nieuws: er heerst een groot lerarentekort. Vooral binnen het vak Nederlands en wiskunde is het tekort aan bevoegde docenten enorm. Toch stap je niet zomaar over naar het voortgezet onderwijs: je moet er zeker van zijn dat je over goede pedagogische eigenschappen beschikt en ervaring in werken met kinderen of jongeren is een belangrijke pre. Niet iedereen is dus geschikt voor het voortgezet onderwijs!

Ben jij ervan overtuigd dat een toekomst in het voortgezet onderwijs wél voor jou is weggelegd, ben je in het bezit van een mbo-4 diploma en wil je de overstap maken? Wij bieden het traject aan om docent Nederlands en wiskunde te worden!

Eva is zo’n Docent van Morgen en volgt ons traject. Zij staat inmiddels al geruime tijd met succes voor diverse klassen terwijl ze haar bevoegdheid haalt. Haar eigen fieldmanager van Derec begeleidt haar bij elke stap!

Docent van Morgen Eva: “Vanaf het begin ben ik goed begeleid”

Traject op maat

Overweeg je docent Nederlands of wiskunde te worden en voldoe je aan het profiel wat we hierboven hebben geschetst? Word Docent van Morgen! We helpen je bij Derec graag op weg met dit unieke traject op maat. Samen bespreken we uitvoerig welke stap in het voortgezet onderwijs je wilt zetten en wat het beste bij jou past. Ons traject kent meerdere voordelen:

Uitstekende begeleiding door ervaren docenten
Direct een aanstelling
Volledige vergoeding van de opleiding
Je staat er nooit alleen voor

Ook Manon is erg tevreden als Docent van Morgen en vertelt over haar tijd voor de klas met Derec als beginnend docent.

Docent van Morgen Manon: “Derec kent de scholen en weet hoe het onderwijs werkt”

Begeleiding van A tot Z

Starten in het onderwijs is een waanzinnig mooie stap, maar niet zomaar iets! Inmiddels weten we dat zij-instromen binnen het onderwijs valt of staat met de juiste begeleiding. Juist daarom leggen we daar binnen ons traject zoveel focus op. Diverse fieldmanagers, stuk voor stuk ervaringsdeskundigen uit het onderwijs, kennen het klappen van de zweep en weten wat je kunt verwachten wanneer je voor de klas gaat. Zij zullen regelmatig bij je langskomen om mee te kijken hoe je het doet en voorzien van bruikbare tips en adviezen. Tegelijkertijd is jouw fieldmanager jouw aanspreekpunt wanneer je ergens tegenaan loopt of gewoon even wilt sparren. Jasper is zo’n fieldmanager en legt uit waarom de juiste begeleiding zo belangrijk is én wat je daarvan kunt verwachten.

Jasper begeleidt Docenten van Morgen: “Starten in het onderwijs valt of staat met de juiste begeleiding”

De voordelen voor scholen

Ook voor onderwijsinstellingen kent Docent van Morgen vele voordelen. We kennen onze kandidaten en kunnen daardoor goed inschatten op welke scholen ze het beste aan de slag kunnen gaan. Daarnaast neemt Derec de school veel tijd uit handen door de begeleiding van de kracht uit handen te nemen en voor de kandidaat het aanspreekpunt te zijn als het gaat om lesmethoden en tips en adviezen voor de klas. Door onze intensieve begeleiding is de uitstroom onder Docenten van Morgen erg laag. Tenslotte houden we het bij Derec persoonlijk, óók met scholen. We houden van duidelijke communicatie, snel schakelen en korte lijntjes. Myra heeft inmiddels een Docent van Morgen voor de klas staan en vertelt over haar ervaring met deze docent en ons traject.

Myra heeft een Docent van Morgen voor de klas: “Derec neemt de school veel werk uit handen”

Waarom Derec?

Derec houdt het persoonlijk en maakt voor jou het verschil. Al meer dan tien jaar zijn we dé specialist op het gebied van arbeid binnen het onderwijs. We kijken wat jouw wensen zijn en welke school daar het best bij past. Daarnaast bepalen we graag samen met jou je inschaling. We vinden het belangrijk dat jouw salaris bij je past. Zo zijn we er zeker van dat we de beste match kunnen maken tussen jou en je toekomstige werkplek. Door onze jarenlange ervaring weten we wat wel en wat niet kan en kunnen we je hier goed over adviseren. Jij staat centraal, dat is het belangrijkste. We zorgen goed voor je en zijn er wanneer het nodig is. Ben jij een van onze Docenten van Morgen? Volg dan ons zij-instroomtraject voor het voortgezet onderwijs.

Ik heb interesse in het Docent van Morgen traject!

Lees meer over zij-instromen via Derec

Zij-instromen

Weet jij alles over algebra, meetkunde en kansberekening, werk je graag met jongeren en ben je klaar…

Zij-instromen

Het onderwijs in als zij-instromer kan een uitdaging zijn. Een carrièreswitch maken om het onderwijs…

Zij-instromen

Herinner je je nog de impact van De Aanslag van Harry Mulisch? Of de uitdagingen van de d/t-regels?…

1 2 3 8