De beste keuze voor docenten

Hoe Derec jou blij maakt

Bij Derec leren we jou als docent graag goed kennen! We willen weten wie je bent, wat jouw drijfveren zijn en waar jouw voorkeuren liggen. Zo kunnen we het beste een passende baan voor je vinden in het voortgezet onderwijs. Maar dat is niet het enige voordeel van het werken via Derec, er zijn er meer!

Persoonlijke aanpak

Bij ons begint jouw nieuwe baan met een kopje koffie! Zogezegd is namelijk een persoonlijke aanpak voor ons erg belangrijk. Zo komen we erachter wie je bent, wat je achtergrond is en wat je graag wilt doen in het voortgezet onderwijs. Tijdens een persoonlijk gesprek met een van onze adviseurs voortgezet onderwijs nemen we je cv door en gaan we uitgebreid in op je wensen en eisen. Alles komt aan bod: van zakelijke doelen tot persoonlijke groei en financiële verwachtingen. Je kunt bij ons terecht voor zowel tijdelijke als langdurige opdrachten en vaste banen. Ben je werkzaam als ZZP’er in het voortgezet onderwijs? Dan kun je ook bij ons terecht!

Uitstekende begeleiding

We helpen je graag op de weg naar een nieuwe baan, maar ook als het contract eenmaal is getekend stopt onze begeleiding niet. Bij Derec werken we met ervaren field managers die regelmatig even peilen hoe het met je gaat. Bovendien komen we op lesbezoek en krijg je na afloop van deze les direct handige tips die je kunt toepassen in de volgende les. Doorgewinterd in het onderwijs of vers voor de klas: bij Derec is er altijd een luisterend oor als je het even niet weet! Daarbij bieden we intensieve begeleiding aan nieuwe docenten en voorzien we je graag van bruikbare feedback om je baan voor de klas tot een groot succes te maken!

Opleiding

Wij vinden persoonlijke ontwikkeling van docenten erg belangrijk. Dit houdt je scherp voor de klas, het draagt bij aan je eigen zelfverzekerdheid én zo ook aan de kwaliteit van het onderwijs! Wij investeren bij Derec daarom graag in opleidingsmogelijkheden. We bieden de kandidaten diverse gratis workshops aan. Deze gaan onder andere over pedagogiek en didactiek, maar ook hoe je ‘de ideale les’ geeft. Deze workshops zijn met zorg samengesteld door onze onderwijsprofessionals en vergroten je skills in het huidige onderwijsklimaat.

Altijd een oplossing

Door onze jarenlange ervaring binnen het voortgezet onderwijs weten we dat niet elke baan voor de klas altijd verloopt zoals je misschien van tevoren gedacht had. Wat je vraag of probleem ook is, samen met jou zoeken we graag de beste oplossing. Je staat er bij ons in ieder geval nooit alleen voor!

Derec's droomstart

Een opleidingsbudget van € 2500,- en de mogelijkheid tot een vast contract, dat is pas een droomstart! Elk jaar hebben we plaats voor een aantal Droomstarters in het onderwijs. Ben jij er een van? Lees hier meer over.

De voordelen op een rijtje:

Uitstekende begeleiding van ervaren docenten
Alle schoolvakanties binnen je contractperiode krijg je doorbetaald
Veel opleidingsmogelijkheden
Reiskosten worden onbeperkt vergoed
Ver reizen? Vraag naar de mogelijkheden voor overnachting of een leaseauto

Onze kandidaten over Derec