Informatie voor invalkrachten

Hé, een nieuwe invalkracht! Daar zijn we ontzettend blij mee! Momenteel kampen veel scholen en kinderopvanglocaties met een tekort aan leerkrachten en pedagogisch medewerkers. Valt er dan onverwachts een vaste medewerker uit, door bijvoorbeeld ziekte, dan kan het een hels karwei zijn een geschikte invaller te vinden. Daar komt Derect om de hoek kijken. Als dé landelijke invalpool van het basisonderwijs en de kinderopvang helpen we scholen en kinderopvanglocaties met de juiste invalkracht op het juiste moment.

Inschrijven bij Derect

Invalkracht worden bij Derect is simpel. Ben je (bijna) in het bezit van een pabodiploma of een diploma voor de kinderopvang? Dan kun je je vrijblijvend en gratis hier inschrijven. Hierbij vragen we je wel om je VOG, je diploma of bewijs van inschrijving, en je paspoort. Uiteraard gaan we uiterst zorgvuldig met deze gegevens om. Je kunt hier meer over lezen in onze privacyverklaring. Het is verder van belang je profiel zo compleet mogelijk in te vullen. Zo vul je in wat je beschikbaarheid is, hoeveel je wilt verdienen en hoe ver je bereid bent te reizen. Uit ervaring weten we dat opdrachtgevers eerder voor iemand kiezen met een uitgebreid profiel. Zo krijgen ze een goed beeld van wie ze voor de groep kunnen verwachten!

Ruim 2.100 leerkrachten schreven zich eerder in als invalkracht.

It's a match!

Ben je ingelogd, dan zie je in je dashboard een overzicht van vacatures die matchen bij jouw profiel. Ben je geïnteresseerd in een van deze vacatures? Dan kun je heel gemakkelijk solliciteren. Bij wederzijdse interesse ontvang je de contactgegevens van de school of kinderopvanglocatie en per email een digitale overeenkomst. Wij regelen de verloning en administratieve zaken. Makkie!

Succesvol invallen in het basisonderwijs

Een aantal keer per jaar organiseren we met Derect de cursus Succesvol Invallen in het basisonderwijs. Tijdens deze cursus krijg je alle informatie en handvatten die je nodig hebt om van je invalklus een geslaagde dag te maken. Deelname aan deze cursus is gratis voor iedereen die bij Derect ingeschreven staat als invalkracht in het basisonderwijs. Meer informatie over deze cursus?

Blogs over invallen

Derect

Wil je meer vlieguren maken voor de klas? Of heb je af en toe een dag vrij? Ga dan aan de slag als i…

Derect

Af en toe steekt de verkoudheid of griep de kop op bij leerkrachten, en dat kan behoorlijk vervelend…

Derect

Elke school krijgt er weleens mee te maken: een leerkracht valt uit en er moet snel een vervanger ko…