Informatie voor de leerkracht

Hé, een nieuwe invalkracht! Leuk! De scholen zullen blij met je zijn. Momenteel kampen veel scholen met een tekort aan leerkrachten. Valt er dan onverwachts een vaste medewerker uit, door bijvoorbeeld ziekte, dan kan het voor een school een hels karwei zijn een geschikte invaller te vinden. Daar komt Derect om de hoek kijken. Als dé landelijke invalpool van het basisonderwijs helpen we scholen met de juiste invalkracht op het juiste moment.

Inschrijven bij Derect

Invalkracht worden bij Derect is simpel. Ben je (bijna) in het bezit van een pabodiploma? Dan kun je je vrijblijvend en gratis hier inschrijven. Hierbij vragen we je wel om je VOG, je diploma en je paspoort. Uiteraard gaan we uiterst zorgvuldig met deze gegevens om. Je kunt hier meer over lezen in onze privacyverklaring. Het is verder van belang je profiel zo compleet mogelijk in te vullen. Zo vul je in wat je beschikbaarheid is, hoeveel je wilt verdienen en hoe ver je bereid bent te reizen. Uit ervaring weten we dat scholen eerder voor iemand kiezen met een uitgebreid profiel. Zo krijgen ze een goed beeld van wie ze voor de klas kunnen verwachten!

909 leerkrachten schreven zich eerder in als invalkracht.

It's a match!

Ben je ingelogd, dan zie je in je dashboard een overzicht van vacatures die matchen bij jouw profiel. Ben je geïnteresseerd in een van deze vacatures? Dan kun je heel gemakkelijk solliciteren. Bij wederzijdse interesse ontvang je de contactgegevens van de school en per email een digitale overeenkomst. Wij regelen de verloning en administratieve zaken. Makkie!

Succesvol invallen

Een aantal keer per jaar organiseren we met Derect de cursus Succesvol Invallen. Tijdens deze cursus krijg je alle informatie en handvatten die je nodig hebt om van je invalklus een geslaagde dag te maken. Deelname aan deze cursus is gratis voor iedereen die ingeschreven staat bij Derect. Meer informatie over deze cursus?

Blogs over invallen

Derect

De tijd dat we bij robots alleen Robin van Bassie & Adriaan konden noemen, ligt ver achter ons. Robo…

Derect

Er is een schreeuwend tekort aan bevoegd docenten in Nederland en dan met name in de Randstad. Veel…

Derect

Dat de vraag naar invalleerkrachten binnen het basisonderwijs groot is, is geen geheim. Wat maakt in…